Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Anonymní píše:
Téda vy se máte,já tady teď snídám musli na který jsem se tak strašně těšila a můžu říct,že ho hážu do koše.Na to,že to má být musli s ovocem tak je to pěkně hnusný.Chutná to jak,když voní granuleNa krabičce bylo psaný hodně vlákniny.Taky jsem viděla,že je tam hodně ovesných vloček,tak sem se na to těšila
Hmmm…aspoň vím co příště rozhodně nekupovat.
Já místo müsli snídám Dobrou vlákninu s mlékem. Taky mi nechutná sypané müsli. To si v malém množství sypu do jogurt na svačinku, ale nechávám to přes noc v tom jogurtu rozmočit.
omites píše:Anonymní píše:Já místo müsli snídám Dobrou vlákninu s mlékem. Taky mi nechutná sypané müsli. To si v malém množství sypu do jogurt na svačinku, ale nechávám to přes noc v tom jogurtu rozmočit.
Téda vy se máte,já tady teď snídám musli na který jsem se tak strašně těšila a můžu říct,že ho hážu do koše.Na to,že to má být musli s ovocem tak je to pěkně hnusný.Chutná to jak,když voní granuleNa krabičce bylo psaný hodně vlákniny.Taky jsem viděla,že je tam hodně ovesných vloček,tak sem se na to těšila
fuj mě právě nechutná ani ta dobrá vláknina
![]()
JInak dobré ráno, tak jsem se na to vrhla, posnídala jsem půlku tmavé bagetky s máslem, kuřecí šunkou, 30% plátkovým sýrem a cherry rajčátka, pár kuliček hroznového vína a zelený čaj.. Večer jdu poprvé na zumbu, jste mě navnadily ![]()
Já jsem nakonec snídala jedno jablko a 2 kivi.Ale 3 den už nejím žádné pečivo.Jen samí ovoce a zeleninu.A taky křehký chléb.Dneska si dám na oběd celoznnou pletynku a žervé.Vůbec mě nenapadá co si dělat na obědy.Ještě dneska půjdu do obchodu abych si mohla nakoupit zeleninu,kuřecí maso a nudle a udělám si salát.
Ahojky holky taky počítám kalorie a držím to od soboty nyní jsem po snídaní a mám 71,5 a začala jsem na 73kg.Cvičit moc nemůžu kojim tak jen nějaké cviky na bříško.O vánocích jsem nic navíc nenabrala mam ještě poporodní nadváhu tak ještě 8,5kg musí dolů. ![]()
jen pejsci trošku trpí vždy po snídaní dostali jak jsem dojedla rohlík ten rožek a teď nemají nic bo sama toho mám málo ![]()
Tak to u nás nehrozí
Dcera teď jí chleba s Lučinou a místo toho aby to snědla do trhá na kousíčky a háže to dolu psům.Takže u nás hafani nestrádají ![]()
gsimca - gratulace k úbytku
k obědu - co třeba zapečený květák, brokolici.. kuřecí prso jen povařené ve vodě s kaší?
Holky ja jím na oběd i smažené věci,ale příloha je minimální a potom musím ubrat kalorie v dalším jídle.
Jo ti pejsci a ještě jak mají takové krásné očička člověk by jim hned dal máme doma dva kavalírky BH a TR. ![]()
Holky přišel už vám ten RP ja se jukla na účet a dorazila mi zatím jen vyplacená dovča s práce tak aspoň něco.
PetaP píše:
gsimca - gratulace k úbytku![]()
k obědu - co třeba zapečený květák, brokolici.. kuřecí prso jen povařené ve vodě s kaší?
- dělám kaši mrkvovobramborovou, dělala to žilková ve vip prostřeno a je výborná, syn jí taky miluje.. Já jím většinou se synem, takže je to nic moc slané a většinou i docela zdravé..
U mě je právě problém ta vařená zelenina.A brokolici,špenát,fazolky atd.by to mě nikdo nikdy nedostal.Květák jim jen smaženej a to je kalorická bomba že
Mám velkej problém s jídlem.Jsem staršně ale opravdu strašně vybíravá.Raději neobědvám.A tak teplý jídlo mám asi jen o víkendu a to taky né vždycky.
tak tuhle větu si říkám docela často, ale bohužel na to ještě nedošlo … ![]()
baronekk píše:
tak tuhle větu si říkám docela často, ale bohužel na to ještě nedošlo …
kerou?
Jinak tu kaši bych mohla zkusit miluju mrkev ať je v jakémkoliv stavu.Vařená či syrová.Je to fuk mrkev tu mám ráda.Jestli teda najdu VIP Prostřeno v archívu.
PetaP můžeš mi prosím poslat recept na tu kaši?Nikde to nemůžu najít.Nebo je to klasická bramborová kaše s mrkví?
Téda vy se máte,já tady teď snídám musli na který jsem se tak strašně těšila a můžu říct,že ho hážu do koše.Na to,že to má být musli s ovocem tak je to pěkně hnusný.Chutná to jak,když voní granule
Na krabičce bylo psaný hodně vlákniny.Taky jsem viděla,že je tam hodně ovesných vloček,tak sem se na to těšila