Začínám hubnout - dnes!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.12 08:19

Téda vy se máte,já tady teď snídám musli na který jsem se tak strašně těšila a můžu říct,že ho hážu do koše.Na to,že to má být musli s ovocem tak je to pěkně hnusný.Chutná to jak,když voní granule :poblion: Na krabičce bylo psaný hodně vlákniny.Taky jsem viděla,že je tam hodně ovesných vloček,tak sem se na to těšila :) Hmmm…aspoň vím co příště rozhodně nekupovat. :?

• Citovat
  • Upravit
13141
11.1.12 08:47
Anonymní píše:
Téda vy se máte,já tady teď snídám musli na který jsem se tak strašně těšila a můžu říct,že ho hážu do koše.Na to,že to má být musli s ovocem tak je to pěkně hnusný.Chutná to jak,když voní granule :poblion: Na krabičce bylo psaný hodně vlákniny.Taky jsem viděla,že je tam hodně ovesných vloček,tak sem se na to těšila :) Hmmm…aspoň vím co příště rozhodně nekupovat. :?

Já místo müsli snídám Dobrou vlákninu s mlékem. Taky mi nechutná sypané müsli. To si v malém množství sypu do jogurt na svačinku, ale nechávám to přes noc v tom jogurtu rozmočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
11.1.12 09:11
omites píše:
Anonymní píše:
Téda vy se máte,já tady teď snídám musli na který jsem se tak strašně těšila a můžu říct,že ho hážu do koše.Na to,že to má být musli s ovocem tak je to pěkně hnusný.Chutná to jak,když voní granule :poblion: Na krabičce bylo psaný hodně vlákniny.Taky jsem viděla,že je tam hodně ovesných vloček,tak sem se na to těšila :) Hmmm…aspoň vím co příště rozhodně nekupovat. :?
Já místo müsli snídám Dobrou vlákninu s mlékem. Taky mi nechutná sypané müsli. To si v malém množství sypu do jogurt na svačinku, ale nechávám to přes noc v tom jogurtu rozmočit.

fuj mě právě nechutná ani ta dobrá vláknina :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
11.1.12 09:12

JInak dobré ráno, tak jsem se na to vrhla, posnídala jsem půlku tmavé bagetky s máslem, kuřecí šunkou, 30% plátkovým sýrem a cherry rajčátka, pár kuliček hroznového vína a zelený čaj.. Večer jdu poprvé na zumbu, jste mě navnadily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.12 09:18

Já jsem nakonec snídala jedno jablko a 2 kivi.Ale 3 den už nejím žádné pečivo.Jen samí ovoce a zeleninu.A taky křehký chléb.Dneska si dám na oběd celoznnou pletynku a žervé.Vůbec mě nenapadá co si dělat na obědy.Ještě dneska půjdu do obchodu abych si mohla nakoupit zeleninu,kuřecí maso a nudle a udělám si salát.

• Citovat
  • Upravit
5606
11.1.12 09:22

Ahojky holky taky počítám kalorie a držím to od soboty nyní jsem po snídaní a mám 71,5 a začala jsem na 73kg.Cvičit moc nemůžu kojim tak jen nějaké cviky na bříško.O vánocích jsem nic navíc nenabrala mam ještě poporodní nadváhu tak ještě 8,5kg musí dolů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
11.1.12 09:24

jen pejsci trošku trpí vždy po snídaní dostali jak jsem dojedla rohlík ten rožek a teď nemají nic bo sama toho mám málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.12 09:26

Tak to u nás nehrozí :lol: Dcera teď jí chleba s Lučinou a místo toho aby to snědla do trhá na kousíčky a háže to dolu psům.Takže u nás hafani nestrádají :lol:

• Citovat
  • Upravit
19200
11.1.12 09:31

gsimca - gratulace k úbytku :dance: :dance: k obědu - co třeba zapečený květák, brokolici.. kuřecí prso jen povařené ve vodě s kaší?

• dělám kaši mrkvovobramborovou, dělala to žilková ve vip prostřeno a je výborná, syn jí taky miluje.. Já jím většinou se synem, takže je to nic moc slané a většinou i docela zdravé..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
11.1.12 09:36

Holky ja jím na oběd i smažené věci,ale příloha je minimální a potom musím ubrat kalorie v dalším jídle.
Jo ti pejsci a ještě jak mají takové krásné očička člověk by jim hned dal máme doma dva kavalírky BH a TR. :hug:
Holky přišel už vám ten RP ja se jukla na účet a dorazila mi zatím jen vyplacená dovča s práce tak aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.12 09:37
PetaP píše:
gsimca - gratulace k úbytku :dance: :dance: k obědu - co třeba zapečený květák, brokolici.. kuřecí prso jen povařené ve vodě s kaší?
  • dělám kaši mrkvovobramborovou, dělala to žilková ve vip prostřeno a je výborná, syn jí taky miluje.. Já jím většinou se synem, takže je to nic moc slané a většinou i docela zdravé..

U mě je právě problém ta vařená zelenina.A brokolici,špenát,fazolky atd.by to mě nikdo nikdy nedostal.Květák jim jen smaženej a to je kalorická bomba že :lol: Mám velkej problém s jídlem.Jsem staršně ale opravdu strašně vybíravá.Raději neobědvám.A tak teplý jídlo mám asi jen o víkendu a to taky né vždycky.

• Citovat
  • Upravit
baronekk
11.1.12 09:38

tak tuhle větu si říkám docela často, ale bohužel na to ještě nedošlo … :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
19200
11.1.12 09:39
baronekk píše:
tak tuhle větu si říkám docela často, ale bohužel na to ještě nedošlo … :jazyk:

kerou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.12 09:40

Jinak tu kaši bych mohla zkusit miluju mrkev ať je v jakémkoliv stavu.Vařená či syrová.Je to fuk mrkev tu mám ráda.Jestli teda najdu VIP Prostřeno v archívu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.12 09:48

PetaP můžeš mi prosím poslat recept na tu kaši?Nikde to nemůžu najít.Nebo je to klasická bramborová kaše s mrkví?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková