Plastika na splátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9044
4.1.12 18:42

kamaradka 21 let to tak mela minuly rok.Ma hodne velka prsa a dost sportuje,tak ji to prekazi.Dosla si na gyndu,ta ji poslala jeste na ortopedii a dali ji zadost na plastiku.Zmenseni ji proplatila pojistovna!
Ja bych to tak taky chtela zkusit a kdyby to neslo,tak si to klidne zaplatim,ale vaham,jestli uz ted,protoze tak za 3 roky bych chtela jeste druhe dite a to pak asi ta plastika bude zbytecna :nevim: Ale zase se mi s tema balonama nechce chodit dalsi tri roky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.1.12 19:10

Tak já to teda zkusím a asi teda zajdu nejdřív na gyndu a pak když tak skusím obvoďáka a nebo si to holt zaplatím…já se chci normálně nadechnout a v noci se vyspat a né se furt budit,že mi někde překáží kozy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.12 15:20

Dobrý den můžete mi říct jaká je cena abdominoplastiky a kdybych jí chtěla na splátky jaká bývá výška splátek?Traccy byla jste už?

• Citovat
  • Upravit
6.11.12 11:51

Ano také bych měla zájem=)Ale kolik je měsíčně a na jak dlouho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
14.11.12 13:31

Ještě jsem nebyla, celý tento rok sem věnovala zhubnutí 25kg, abych si neudělala plastiku a pak nezačla hubnout, bylo by to dost nesmyslný…byla jsem na konzultaci, tam jsme probrali zhubnutí, takže mi bylo doporučeno, zákrok odložit…a začínám to celé vidět mám za sebou zatím 14kg a jde vidět, že kůže na břiše je větší a prsa, také trochu sešla, takže bych to pak chtěla vzít jedním vrzem, bříško a pak modelaci prsou…abdominoplastika mě bude stát 42000,– a modelace prsou 30000,–..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.3.19 20:30

Plastika prsou na splátky na klinice

Ahoj všechny 😊vím že existují kliniky, které umožňují ženám své splněné prsa splácet přímo na dané klinice v daných splátkách, nevím zda to jde ale všichni nemáme možnost vzít si úvěr v bance, Apod..Pak jsem dostala nabídku, Začíná mi od září a byla bych šťastná kdybych se školy a své příležitosti zúčastnila již s prsy, od mých 14 let nosím vycpane podprsenky, nerada chodím v plavkách, po krásném poprsí opravdu toužím odjakživa, je to mým snem, mám ani ne jedničky prsa,zda se mi o tom snad denně a furtsi představují jak by moje prsa mohl vypadat, splnil by se mi sen, najde se nějaká co má obdobnou zkušenost? Ne všechny máme tolik peněz naráz, půjčku v bance si vzít nemůžu ale splácet měsíčně zvládnu, vzhledem k tomu že mám od září chodit po mole, a nechci tam chodit s nulkama 😲 budu ráda když mi naka poradite jestli znáte kliniku kde lze dát třeba 20000kc v den operace a zbytek na 6 kalendářních měsíců 😏 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.19 01:45

@monuline ahojki platila si splátky klinice nebo sis musela vzít úvěr kdy si musela čekat na schválení? Ono v dnešní době stačí vroubek a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková