Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky co si barvíte doma vlasy na blod a používáte speciální fialový (silver) šampon. Dáváte si ho na vlasy i hned po obarvení když barvu umyjete? děkuji ![]()
ahoj ja jsem zrovna pred tydnem sesla z platinove barvy a pouzivala jsem ten sampon…aplikovala jsem ho hned po barveni tedy jsem si s nim hned vlasy umyla.a pak po kazde pri myti vlasu…
barvím na blond už několik let a žádný spešl šampón nepoužívám
Používala jsem ho asi tak týden po odbarvení, když jsem ho použila hned, tak mi vlasy zfialověly, i když jsem ho spláchla pořádně..
Já ho používám už dlouho a dávám si ho i ihned po obarvení. Pokud jdu na barvu ke kadeřnici, tak mi ho také dá a nechá působit cca 10 minut (používám Matrix). Melíry jsou pak hezky do platinova, žádné žluté nádechy. Vlasy mi po něm tedy nikdy nezfialověly.
jinak ja pouzivala sampon od schaumy je to novinka,byla jsem spokojena jak z cenou tak z kvalitou a vysledkem ![]()
Já mám právě taky Matrix od Lorealu. Kadeřnice mi ho tam taky plácla hned po obarvení. Ale si říkám, že u toho domácího barvení jsou ty barvy jiné, tak abych něco nepokazila ![]()
lyrica píše:
Používala jsem ho asi tak týden po odbarvení, když jsem ho použila hned, tak mi vlasy zfialověly, i když jsem ho spláchla pořádně..
fákt? nestraš ![]()
motika píše:lyrica píše:fákt? nestraš
Třeba ti to dělat nebude, ale já to zkoušela dvakrát a dvakrát mi ty vlasy zfialověly…měla jsem Silver od Lorealu..
(He a perlička je, že po porodu mi celé odbarvení chytlo do zelenomodra, tak jsem z platiny na hnědo..)
Nevíte, jak dosáhnout této barvy , která by vydržela alespoň měsíc nebo dva? ![]()
Ještě se mi líbí tato ![]()
Jsou pro mě nádherné… ![]()
@Maculinka Podobne mam v hlave meliry…kadernice cele musi odbarvit a dat specialni barvy. Jen ti nepovim, co to je za znacku barev…urcite sama doma tohle tezko udelas…
@JaniceB Já jsem právě s obdobnou představou i fotkou šla ke kadeřnici před dvěma lety. Vyšla jsem ze salónu jako tygr s červeno-hnědým a občas blond melírem a hrozným střihem
Prý sice netrefila barvy, ale účes byl pro ni zajímavý - odmítla jsem i platit za tu hrůzu.
Upřímně - do té doby jsem se rok barvila na fialovo, ale bylo to takové tmavé a jako laik jsem si zbytečně ničila vlasy.
Můžeš prosím poslat fotku tvých vlasů (klidně bez obličeje, jen detail vlasů)? Třeba do SZ, ať vím, jaké to máš. A jak dlouho ti to vydrží? Mi totiž fialový odstín vydržel jen 3 týdny, než mi změnil barvu - ale možná se odstín změnil právě proto, že jsem to barvila jako amatér bez zkušeností. ![]()
@Maculinka pokud jsi to měla tmavé, měla si tmavý základ. To je jak kdyby jsi kreslila na bílý papír a na hnědý… na bílém ta fialová je výraznější, jasnější, sytější… to samé vlasy. Bohužel tě zklamu, ale žádná takováhle barva - ani profi - nevydrží 2 měsíce. Nejvíce se vymývají barvy jako červená, modrá, zelená, fialová… zkrátka se ti to vymyje zase do toho odbarveného vlasu.
@Maculinka Hele vydrží to tak měsíc a po měsíci to světlá, ale zase ne úplně…jen je blbý, že to nemá vždy všude stejnou barvu…musela by být hlava odbarvená na jednotný odstín…Já to po měsící řeším barevným pěnovým přelivem Elysee. Dám to přes to a mám to zase fialové, akorát víc do barvy genciánky. Dělají i růžový a ten je více podobrý tomu, co ty chceš. Mám jen dva proužky kolem ofiny. Barva asi taková
Holky, dobré ráno ![]()
Včera jsem si obarvila vlasy - barva chytla jak měla, ale nechala jsem ji tam asi krátce a chtěla bych dobarvit stejným odstínem. Vadí něčemu, že se obarvím během 2-3 dnů?