Problematické partie - jak na ně?

336
4.1.12 12:02

"problematické partie" - jak na ně?

Ahojky holky,
nikdy jsem neměla s figurou vážné problémy, ale to jsem měla více pohybu, fyzicky náročné povolání a o jedno dítě míń.. Teď to taky není katastrofa, jen mám víceméně sedavé zaměstnání a nějak se mi začíná nelíbit zadek, stehna a břicho..
na cvičení nemám čas nikam jezdit (bydlíme na vesnici a nic tu není), ale hodil by se mi odkaz na nějaké jak už psané, nebo video cviky, hlavně teda na to břicho, zadek a „zadní a vnitřní“ stranu stehen.. Díkes moc K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2858
4.1.12 12:07

Ahoj, já dělám toto, natáhnu ruce a spojím, stoupnu si před zrcadlo nebo tv :D a tak se jako mirne pokrcim v kolenou.a pak postupne zvedam nastridacku nohy na špičku a zase zpět…když to vydržíš, cejtíš,jak ti makaj stehna a zadeček :) zkusím to někde najít na netu…kdysi jsem si koupila dvd co bylo asi v mlade fronte a toto mě zaujalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.1.12 12:13

Jestli chceš, můžu ti nabídnout náš orbitrek :-) Nějak jsem se s ním neskamarádila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
4.1.12 12:17

M-a-j-a díky, jsi hodná, jeden cvičební stroj už nám tu zavází, já jsem chtěla ale něco, co se cvičí bez nářadí a´t můžu nenápadně cvičit po nocích v práci (sedím na vrátnici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.1.12 12:33

Teď si nemůžu vzpomenout, jak se to jmenuje, ale je to takové otáčecí kolečko a na tom se dobře cvičí a nebo takový ten „rozpůlený“ :D balón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.1.12 13:03

Mě zaujalo na podzim toto : http://doma.nova.cz/…o-vanoc.html

Po prvních pár cvičení jsem fakt cítila zadek.Nezabere to moc času, můžeš si to zacvičit doma a klidně i s batoletem.Moje se mi u toho věší na nohy, tak pak třeba cvičím i s ní v náručí :)

• Citovat
  • Upravit
31
4.1.12 13:03

Ten orbitrek bych brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
4.1.12 13:04

Maji, asi myslíš Bosu, že? ;) To je super, ale na vrátnici nevím :P
Zkus si stáhnout nějaké pilates. Na ulozto je dost videí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.1.12 15:07

HAšlerko jj to jsem myslela :-) a ještě takové to kolečko, ale to fakt nevím jak se jmenuje :-)

Orbitreku se ráda vzdám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.1.12 16:01

co za něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.1.12 16:05
M-a-j-a píše:
HAšlerko jj to jsem myslela :-) a ještě takové to kolečko, ale to fakt nevím jak se jmenuje :-)Orbitreku se ráda vzdám :-)

Já na orbitrek koukám už od loňska, jen mám strach, že mi tu pak bude jen stát…Bych ho potřebovala spíš půjčit :)

• Citovat
  • Upravit
16492
4.1.12 16:11

Dali napsala jsem ti SZ.
Zichi no záleží na tom, jakou máš vůli :-) Třeba moje teta na něm denně cvičí a nějak si možná upravila i stravu (ale nic moc extra) a zhubla už 20Kg, ale ona měla hooodně velkou nadváhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaruna2012
8.1.12 21:59

Čtu si rady ke zhubnutí a už jen z toho jsem sedřená,ony ty chytré si jdou
lehnout a nechají se lehce omrazit - a je to vyřešené hned - tady určitě
www.kavitace-liposukce-praha.cz.
Některá místa nezhubnou ničím, jenom po kryo… čau! :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek