Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky holky,
nikdy jsem neměla s figurou vážné problémy, ale to jsem měla více pohybu, fyzicky náročné povolání a o jedno dítě míń.. Teď to taky není katastrofa, jen mám víceméně sedavé zaměstnání a nějak se mi začíná nelíbit zadek, stehna a břicho..
na cvičení nemám čas nikam jezdit (bydlíme na vesnici a nic tu není), ale hodil by se mi odkaz na nějaké jak už psané, nebo video cviky, hlavně teda na to břicho, zadek a „zadní a vnitřní“ stranu stehen.. Díkes moc K.
Ahoj, já dělám toto, natáhnu ruce a spojím, stoupnu si před zrcadlo nebo tv
a tak se jako mirne pokrcim v kolenou.a pak postupne zvedam nastridacku nohy na špičku a zase zpět…když to vydržíš, cejtíš,jak ti makaj stehna a zadeček
zkusím to někde najít na netu…kdysi jsem si koupila dvd co bylo asi v mlade fronte a toto mě zaujalo ![]()
Jestli chceš, můžu ti nabídnout náš orbitrek
Nějak jsem se s ním neskamarádila ![]()
M-a-j-a díky, jsi hodná, jeden cvičební stroj už nám tu zavází, já jsem chtěla ale něco, co se cvičí bez nářadí a´t můžu nenápadně cvičit po nocích v práci (sedím na vrátnici)
Teď si nemůžu vzpomenout, jak se to jmenuje, ale je to takové otáčecí kolečko a na tom se dobře cvičí a nebo takový ten „rozpůlený“
balón.
Mě zaujalo na podzim toto : http://doma.nova.cz/…o-vanoc.html
Po prvních pár cvičení jsem fakt cítila zadek.Nezabere to moc času, můžeš si to zacvičit doma a klidně i s batoletem.Moje se mi u toho věší na nohy, tak pak třeba cvičím i s ní v náručí ![]()
Maji, asi myslíš Bosu, že?
To je super, ale na vrátnici nevím ![]()
Zkus si stáhnout nějaké pilates. Na ulozto je dost videí.
HAšlerko jj to jsem myslela
a ještě takové to kolečko, ale to fakt nevím jak se jmenuje ![]()
Orbitreku se ráda vzdám ![]()
M-a-j-a píše:
HAšlerko jj to jsem myslelaa ještě takové to kolečko, ale to fakt nevím jak se jmenuje
Orbitreku se ráda vzdám
Já na orbitrek koukám už od loňska, jen mám strach, že mi tu pak bude jen stát…Bych ho potřebovala spíš půjčit ![]()
Dali napsala jsem ti SZ.
Zichi no záleží na tom, jakou máš vůli
Třeba moje teta na něm denně cvičí a nějak si možná upravila i stravu (ale nic moc extra) a zhubla už 20Kg, ale ona měla hooodně velkou nadváhu.
Čtu si rady ke zhubnutí a už jen z toho jsem sedřená,ony ty chytré si jdou
lehnout a nechají se lehce omrazit - a je to vyřešené hned - tady určitě
www.kavitace-liposukce-praha.cz.
Některá místa nezhubnou ničím, jenom po kryo… čau! ![]()