Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nevadí, to ničemu, ale pokud chytla jak měla tak proč to chceš dobarvovat?
Ahoj holky, já už Blond sice nejsem, ta péče byla fakt náročná, ale používala jsem levné přelivy camaleo, posílám fotku stříbrného proti žlutým odleskům … Jinak jsem používala i růžový a ten dělal nádhernou světlou barvu
@Gabri.ela.ela Jééé, to je nádherná barva - jaká je to barva a od jaké značky?
@Salorka to je jen odbarvovac L'Oréal, ten nejsilnější Platinium a přeliv Camaleo silver
@Anonymní píše:
Holky, dobré ránoVčera jsem si obarvila vlasy - barva chytla jak měla, ale nechala jsem ji tam asi krátce a chtěla bych dobarvit stejným odstínem. Vadí něčemu, že se obarvím během 2-3 dnů?
Ano vadí to a hodně jestli to byla zesvětlujíci barva…
@Gabri.ela.ela píše:
Ahoj holky, já už Blond sice nejsem, ta péče byla fakt náročná, ale používala jsem levné přelivy camaleo, posílám fotku stříbrného proti žlutým odleskům … Jinak jsem používala i růžový a ten dělal nádhernou světlou barvu
Opravdu úžasná barva ! Kde koupím ten Camaleo Silver - mám pátrat v kadeřnických potřebách nebo je k dostání i v některé drogerii?
V principu ne, jen ještě víc ty vlasy vysušíš a pokud si po prvním barvení důkladně regenerovala, tak to bude chytat hůř. Navíc tedy pigmenty v barvě se ještě trošku dovyvíjí, počkala bych ještě den, pak to umyla, nedávala kondicionér ani jinou péči a pak za další den-dva, až bude vlas dostatečně „špinavý“ barvila podruhé. (Čistě umyté vlasy chytají barvu hůř)
@Gabri.ela.ela píše:
Krasny vlasy, mam taky takovou blond, ale rozhodne ne tak hezky vlasy. Co jsi pouzivala za peci?
@Zuzanec já vždy objednávala… Vydrží fakt dlouho ta lahvička… Ale je potřeba dávat tak co tři dny… Ale já dávala jen odměrku na dva litry vody a do toho vlásy ponořila…
https://www.kosmetika-nehty.cz/…-150ml-delia?… doporučuju zkusit i ten růžový, dělá taky nádhernou barvu
@Azeretereza já nikdy nepoužívám jen samostatnou barvu, vždy do ní pridavam olejicky a balzámy. Potom masky přes noc
z kokosoveho oleje…
Co myslíte že by se stalo kdybych si koupila peroxid, blond prášek - tedy sadu na odbarveni - a do celé té směsi přidala fialový šampon? Nějaká šance že by to chytlo na stříbrnou? Asi spíš ne že? Blondýna jsem, ale silver mi nechytá po běžném barvení rovnoměrně a to jsem zkoušela různé druhy…