Barvení vlasů pomocí fialového šamponu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37134
13.12.18 08:24

Nevadí, to ničemu, ale pokud chytla jak měla tak proč to chceš dobarvovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 08:28

Ahoj holky, já už Blond sice nejsem, ta péče byla fakt náročná, ale používala jsem levné přelivy camaleo, posílám fotku stříbrného proti žlutým odleskům … Jinak jsem používala i růžový a ten dělal nádhernou světlou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.12.18 08:35

@Gabri.ela.ela Jééé, to je nádherná barva - jaká je to barva a od jaké značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 08:42

@Salorka to je jen odbarvovac L'Oréal, ten nejsilnější Platinium a přeliv Camaleo silver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 08:51
@Anonymní píše:
Holky, dobré ráno :-)Včera jsem si obarvila vlasy - barva chytla jak měla, ale nechala jsem ji tam asi krátce a chtěla bych dobarvit stejným odstínem. Vadí něčemu, že se obarvím během 2-3 dnů?

Ano vadí to a hodně jestli to byla zesvětlujíci barva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.12.18 08:55

@Gabri.ela.ela Díky moc, mrknu po tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
13.12.18 09:12
@Gabri.ela.ela píše:
Ahoj holky, já už Blond sice nejsem, ta péče byla fakt náročná, ale používala jsem levné přelivy camaleo, posílám fotku stříbrného proti žlutým odleskům … Jinak jsem používala i růžový a ten dělal nádhernou světlou barvu

Opravdu úžasná barva ! Kde koupím ten Camaleo Silver - mám pátrat v kadeřnických potřebách nebo je k dostání i v některé drogerii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.12.18 09:26

V principu ne, jen ještě víc ty vlasy vysušíš a pokud si po prvním barvení důkladně regenerovala, tak to bude chytat hůř. Navíc tedy pigmenty v barvě se ještě trošku dovyvíjí, počkala bych ještě den, pak to umyla, nedávala kondicionér ani jinou péči a pak za další den-dva, až bude vlas dostatečně „špinavý“ barvila podruhé. (Čistě umyté vlasy chytají barvu hůř)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.12.18 10:04
@Gabri.ela.ela píše:
Ahoj holky, já už Blond sice nejsem, ta péče byla fakt náročná, ale používala jsem levné přelivy camaleo, posílám fotku stříbrného proti žlutým odleskům … Jinak jsem používala i růžový a ten dělal nádhernou světlou barvu

Krasny vlasy, mam taky takovou blond, ale rozhodne ne tak hezky vlasy. Co jsi pouzivala za peci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 10:46

@Zuzanec já vždy objednávala… Vydrží fakt dlouho ta lahvička… Ale je potřeba dávat tak co tři dny… Ale já dávala jen odměrku na dva litry vody a do toho vlásy ponořila… :) https://www.kosmetika-nehty.cz/…-150ml-delia?… doporučuju zkusit i ten růžový, dělá taky nádhernou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 10:47

@Azeretereza já nikdy nepoužívám jen samostatnou barvu, vždy do ní pridavam olejicky a balzámy. Potom masky přes noc
z kokosoveho oleje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.21 10:09

Co myslíte že by se stalo kdybych si koupila peroxid, blond prášek - tedy sadu na odbarveni - a do celé té směsi přidala fialový šampon? Nějaká šance že by to chytlo na stříbrnou? Asi spíš ne že? Blondýna jsem, ale silver mi nechytá po běžném barvení rovnoměrně a to jsem zkoušela různé druhy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková