Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
tterka píše:
Dadulus, a nemohl by mi ten krém jen zpevnit?![]()
![]()
S velikostí jsem spokojená, vlastně bych klíďo i trošku dala dolů, ale větší fakt nechci![]()
![]()
zpevni urcite, ale je delany prave pro ty lentilkovy sacky
a nebo fakt nejaky cviceni
ja jsem prave mela vzdy problem opacny
no já nevím, mě krém pomohl zpevnit kůži, ale mazala jsem hned po kojení, kdy kůže potřebuje stejně nějaký čas, aby se zatáhla. Narostli mi jen o dvě čísla a zůstaly asi o půl čísla větší než před těhu. Paradoxně se mi líbí víc než předtím…
Tak mně se zvětšily prsa jen o číslo,z B na C,kojila jsem šestinedělí,mazala hned po skončení,a jsou jak vyluhovaný pytlíky od čaje
prostě poloplný,poloprázdný,mám zas B,ale tragický ![]()
a plastika se dá i na splátky ![]()
To mi chcete říct, že JEN po mazání krémem se prsa zvětší? Tak sem s názvama těch zázračných krémů. Mě se po kojení prsa vypařily ![]()
no my druhe teprv casem planujem takze by teoreticky bylo i dost casu na to setreni
no a popravde, ja bych se s tema svyma nadherama nejak smirila, ale muz si nedavno psal s nejakou dívcinou a poslilali si i hambate fotky a on po ni chtel porad aby mu fotila kozy. ale ja ho zas na jednu stranu chapu, na tech mojich uz neni nic peknyho (no samo ze on bude porad dokolecka tvrdit jak jsou dokonaly a bla bla bla..)
Verča S. píše:
To mi chcete říct, že JEN po mazání krémem se prsa zvětší? Tak sem s názvama těch zázračných krémů. Mě se po kojení prsa vypařily
Ne, to jsem asi špatně formulovala
Zůstaly by mi větší i bez krému (předtím pouze 1),mám to po mámě, ale kůže se mi rychle vrátila díky krému…
Příspěvek upraven 05.01.12 v 11:36
Anonymní píše:
no my druhe teprv casem planujem takze by teoreticky bylo i dost casu na to setrenino a popravde, ja bych se s tema svyma nadherama nejak smirila, ale muz si nedavno psal s nejakou dívcinou a poslilali si i hambate fotky a on po ni chtel porad aby mu fotila kozy. ale ja ho zas na jednu stranu chapu, na tech mojich uz neni nic peknyho (no samo ze on bude porad dokolecka tvrdit jak jsou dokonaly a bla bla bla..)
tak novy prsa bych si kvuli chlapovi nikdy nedelala, to musi byt ze ja sama to chci a chlap je s nynejsim stavem spokojen ale nevadimu kdyz se chci vylepsit ![]()
Holky, a zkušenost s modelací prsou náhodou někdo nemáte? Už nějakou dobu s tou myšlenkou koketuji, ale jsem srab, bojím se doktorů a pod kudlu mě dobrovolně asi nikdo nedostane
![]()
Ale pro „hezčí tělo“ se asi budu muset překonat
![]()
Jen mám pořád v řešení třetí dítko - bude nebo nebude? Takže by asi byla škoda, nechat se odoperovat a potom nemoct kojit, nebo kojit a prsa mít zase jako věšáky až k žaludku
![]()
Ty jo, to je dilema ![]()
Tak já jsem měla mezi kojeními taky vyluhované pytlíky od čaje, tak si počkám, jak se osvědčí ta super novinka Busta fix a pak podle reakcí na fórech do toho buď půjdu, nebo nepůjdu
Tolik peněz to není, ale spíš mě zajímá, jestli když pak člověk přestane mazat, jestli se to nevrátí zase zpátky…doživotně mazat tedy nebudu ![]()
Ženy jak vás tak vidím co píšete asi si to půjdu rovnou hodit ![]()
Takže holky, mám tři děti, všechny jsem zdárně kojila deset měsícu, prsa se na tom samozřejmě podepsali, ze čtyřek mám všelijak naformované trojky, ale jsou to moje prsa a nikdo jiný takové stejné nemá. Musíte se naučit mít je ráda, plastika nikdy, všechny holky co ji maj maj prsa uplně stejný a navíc je to zásah do těla mimo přírodu a nemusí být vždy zdárný. Mastička trochu pomuže zpevnit kuži ale opravdu jen trochu, nejlepší je vypracovat si cvičením sval který ty prsa drží jakoby je pozvedne, není to až tak viditelné ale trocha to pomuže. Nejlepší je kvalitní podprsenka a pokud máte muže se kterým chcete být celý život, ukažte mu že ty vaše prsa opravdu máte rádi a on je bude též milivat, Pokud je budete před ním zpochybnovat začne dumat a koukat na jiné. Musíte se mít rádi taková jaká jste. A tečka, tot nejlepší rada od 34 leté mámy 3chlapcu.
Ahoj holky, i já jsem odkojila jednu ratolest a prsa mi to dost změnilo. Z mých krásných a pevných dvojek se po roce kojení staly měký jedničky. Sice jsem ráda, že jsem naši malou mohla kojit, ale to mi bohužel na sebevědomí moc nedodalo. Dlouho jsem se rozhodovala, jestli jít na plastiku nebo ne. Říkala jsem si dlouho, že příroda je příroda, ale nedalo mi to. Nechtěla jsem už chodit se špatným pocitem a se strachem, že si nedej bože někdo všimne mých splasklých prsou, hlavně v létě jsem se nervovala co vzít na sebe, aby to nebylo vidět. Taky jsem se necítila dobře před manželem. Nakonec u mě vyhrála touha mít zase svoje krásný prsa a na plastiku jsem šla. Na jedné brněnské klinice jsem si nechala dát jen malý implantáty Mentor – naprostá spokojenost! Je to ale každopádně věc názoru. Já se po plastice cítím mnohem líp, jsem určitě spokojenější a kámoška zas nic takovýho k životu nepotřebuje. Záleží holt na každým!
Dobry den mam takovy problem s prsami.Mam 5ti leteho syna ktereho sem kojila 2 roky a prsa sm mela velika poci 3 roky a pak se mi mensili.Ted sem 4.12.2012 porodila dvojcata a ze zacatk sem mela prsa velka a krasna a ted po 3 mesicic mam prsa uvadla ako hrusky kdyz se ohnu mam je jak hrozinky. mleko stale mam a nevim si rady co mam delat pro to by se mi prsa aspon zregenerovali aspon maloucko.Kdyz se po koupeli podivam do zrcadla skoro se mi chce s toho brecet, zainam se stydet i pred snoubenci a premyslela jsem na chirurgicky zakrok ale bohuzel jelikoz se nemoh zbavit mleka tak to nelze a hlavne je to moc drahe tak zda byste mi nemohli poradit co mam delat dekuji dyztak na e-mail,,,mutanticeSS@seznam.cz,,,