Zrzavá barva

1254
5.1.12 10:30

Zrzavá barva

Ahoj,

máte někdo typ na dobrou zrzavou barvu, která opravdu chytne? Mám cca středně hnědé vlasy, ale už mi ta barva leze krkem :roll: Jednou se mi podařilo na zrzavou dostat vyblednutím hnědé, ale místo abych ji udržela, tak jsem to přebarvila zase na hnědo. Můžete mi nějakou barvu doporučit? :) Hlavně žádnou oranžovou či červenou, něco opravdu hezky zrzavého.

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9358
5.1.12 10:56

Já si míchám dvě barvy Garnier - měděně červená + světle meděná. A hodí to opravdu zrzavou. Ale původní barvu mám špin. blond, takže to líp chytá. Na hnědou nevím, zda by to chytlo tak jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
5.1.12 11:20

Odstín Mango od Loreal Feria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
20.5.12 19:25

Ahoj holky … mám něco podobného-taky bych ráda zrz, ale takovou tu pěknou, světle zrzavou :) takovou medovou, nebo tak něco. Nosila jsem dlouho melír na svých vlasech-světle hnědé. Teď jsem si dala světle plavou-vyšla hnědá světlá. Ale ráda bych zrz a nevím jakou barvu. Jestli ještě třeba máte někdo ozkoušenou, budu ráda, když poradíte. Předem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.5.12 19:51

@klara123 Ahoj, já jsem si včera dala od Loreal velmi světlou blond duhovou, myslím, že to je odstín 92 a chytlo mi to do medový zrz. a je to moc hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.5.12 20:06

zkuste Hennu odstín měděně červená. Jsem přírodní zrza ale bohužel mi vlasy blednou a dlednou. Takže si tak 2× do roka dávám na hlavu hennu. Vlasy jsou pak zdravé, lesklé no prostě úžasné http://www.henna.eu/…vy-na-vlasy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.5.12 20:09
To znám taky. Několikrát jsem zkusila přeliv na hlavu a dopadlo to katastrofálně. Hlava mi zářila několika odstíny od signální oranžové až po rudou. Jednou jsem se pokoušela o trvalou a vlasy řekly NE a byly zase rovné :roll: :lol:
Jediné co mi opravdu zabere je Henna.
@JayLee píše:
co já přírodní zrzka bych dala za to abych mela jinou barvu ;) :pankac: já se nikdy barvit ani nezkoušela takže vlasy mám dlouhý, rovný, jemný a nezničený ale láká mě to čím dál víc ale ono asi většinu člověku se líbí to co sám přirozeně nemá :nevim: :think: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.5.12 20:21
Pní kadeřnice málem omdlela když viděla tu záplavu barev a tu záři :lol: Jenom koktala „to to to to se mi ještě nestalo“ :lol: Jo a bylo to týden před svatbou :zed: Neštěstí to byl přeliv takže se mi podařila většina vymýt :lol:
@JayLee píše:
no toho ja se prave bojim :roll: neco takhle vyzkouset ale chut je na to velka :pankac: chjo :think: se halt budu muset nekdy odhodlat konecne nebo to nechat byt ale jak je leto, tak to o to vic cloveka láká no neco prubnout ale aby ten vysledek nebyl :poblion: :cert: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
20.5.12 20:28

já mám dobrou zkušenost s hennou a kupodivu mi i vydržela… A teď si nemůžu vynachválit barvu z Avonu! Myslela jsem, že bude nic moc, je to taková ta nejzrzavější a vypadá fakt krásně, jinaou už nechci, doufám, že ji nepřestanou vyrábět :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
20.5.12 20:51
@JayLee píše:
co já přírodní zrzka bych dala za to abych mela jinou barvu ;) :pankac: já se nikdy barvit ani nezkoušela takže vlasy mám dlouhý, rovný, jemný a nezničený ale láká mě to čím dál víc ale ono asi většinu člověku se líbí to co sám přirozeně nemá :nevim: :think: :roll:

Nech si udělat pár jemných melírků a uvidíš jak to vlasy oživí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
20.5.12 20:55

Mě barví kadeřnička nějakou zrz od Framesi a super, krásně mi drží.. Dáváme do ofiny bílý pramínek a vypadá to moc hezky.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
20.5.12 21:23

Holky, děkuju za příspěvky, jste prostě super! Já mám přírodně takovou nehezkou hnědo-šedou barvu, jak myška :mrgreen: V létě mi to tedy trochu háže odlesky do zrz, ale fakt jen slabě. Teď jsem se opalovala, naskákaly mi i pihouše, tak budu vypadat pěkně přírodně. Asi zkusím hennu, mamka říkala, že si dávala zamlada taky zrz a lepší prý není.
@Kima-o
a prosim tě, jaká to je? Ta nejtmavší? a barvila jsis to doma sama? já právě nechci ke kadeřnici, stříhat nepotřebuju, že bych si to udělala doma sama-se ségrou tedy :-)
já vždycky záviděla holkám zrzavý vlásky … teď zrovna obdivuji sousedky dcerku, ta to má jako zrzavoučký a do toho takový jemný blond proužky-skoro jako melír. od přírody má krásný vlasy a ještě hustý :kytka: a já mám po malé jen pár chlupů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
21.5.12 07:50
@klara123 píše:
@Kima-o
a prosim tě, jaká to je? Ta nejtmavší? a barvila jsis to doma sama? já právě nechci ke kadeřnici, stříhat nepotřebuju, že bych si to udělala doma sama-se ségrou tedy :-)

mě barví vždycky mamka, takže to zmáknete úplně v pohodě ;) koukám na Avon stránky a naprosto se v nich nevyznám… pošli mi odkaz a já ti napíšu jestli to je ona, ale já ji nemůžu najít :roll: ve čtvrtek se chystám k mamce na barvu, tak ti pak můžu napsat přesný název toho odstínu, jestli vydržíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.5.12 20:48

@Kima-o
ahoj. to určitě ještě vydržím, ale těším se, to víš :-) http://www.avoncosmetics.cz/…rochure.page?…
koukni na odkaz. Ta pani na fotce jí určitě má na vlasech :-) Jinak myslím, že by to mohla být ta 7,4? Koukni, kdyžtak přesné info, až uvidíš krabičku :kytka: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.5.12 20:49

@JayLee
kamarádka má přírodně světlou zrz, takovou medovou, fakt pěknou … ale takovou barvením dosáhne člověk těžko. Dává si do toho světlý melír a když už se jí zdá, že to má moc světlé, tak si dá tmavě plavou :-) vypadá to moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková