Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
máte někdo typ na dobrou zrzavou barvu, která opravdu chytne? Mám cca středně hnědé vlasy, ale už mi ta barva leze krkem
Jednou se mi podařilo na zrzavou dostat vyblednutím hnědé, ale místo abych ji udržela, tak jsem to přebarvila zase na hnědo. Můžete mi nějakou barvu doporučit?
Hlavně žádnou oranžovou či červenou, něco opravdu hezky zrzavého.
Díky ![]()
Já si míchám dvě barvy Garnier - měděně červená + světle meděná. A hodí to opravdu zrzavou. Ale původní barvu mám špin. blond, takže to líp chytá. Na hnědou nevím, zda by to chytlo tak jasně.
Ahoj holky … mám něco podobného-taky bych ráda zrz, ale takovou tu pěknou, světle zrzavou
takovou medovou, nebo tak něco. Nosila jsem dlouho melír na svých vlasech-světle hnědé. Teď jsem si dala světle plavou-vyšla hnědá světlá. Ale ráda bych zrz a nevím jakou barvu. Jestli ještě třeba máte někdo ozkoušenou, budu ráda, když poradíte. Předem díky ![]()
@klara123 Ahoj, já jsem si včera dala od Loreal velmi světlou blond duhovou, myslím, že to je odstín 92 a chytlo mi to do medový zrz. a je to moc hezký ![]()
zkuste Hennu odstín měděně červená. Jsem přírodní zrza ale bohužel mi vlasy blednou a dlednou. Takže si tak 2× do roka dávám na hlavu hennu. Vlasy jsou pak zdravé, lesklé no prostě úžasné http://www.henna.eu/…vy-na-vlasy/
@JayLee píše:
co já přírodní zrzka bych dala za to abych mela jinou barvu![]()
já se nikdy barvit ani nezkoušela takže vlasy mám dlouhý, rovný, jemný a nezničený ale láká mě to čím dál víc ale ono asi většinu člověku se líbí to co sám přirozeně nemá
![]()
![]()
@JayLee píše:
no toho ja se prave bojimneco takhle vyzkouset ale chut je na to velka
chjo
se halt budu muset nekdy odhodlat konecne nebo to nechat byt ale jak je leto, tak to o to vic cloveka láká no neco prubnout ale aby ten vysledek nebyl
![]()
![]()
já mám dobrou zkušenost s hennou a kupodivu mi i vydržela… A teď si nemůžu vynachválit barvu z Avonu! Myslela jsem, že bude nic moc, je to taková ta nejzrzavější a vypadá fakt krásně, jinaou už nechci, doufám, že ji nepřestanou vyrábět ![]()
@JayLee píše:
co já přírodní zrzka bych dala za to abych mela jinou barvu![]()
já se nikdy barvit ani nezkoušela takže vlasy mám dlouhý, rovný, jemný a nezničený ale láká mě to čím dál víc ale ono asi většinu člověku se líbí to co sám přirozeně nemá
![]()
![]()
Nech si udělat pár jemných melírků a uvidíš jak to vlasy oživí ![]()
Mě barví kadeřnička nějakou zrz od Framesi a super, krásně mi drží.. Dáváme do ofiny bílý pramínek a vypadá to moc hezky.. ![]()
Holky, děkuju za příspěvky, jste prostě super! Já mám přírodně takovou nehezkou hnědo-šedou barvu, jak myška
V létě mi to tedy trochu háže odlesky do zrz, ale fakt jen slabě. Teď jsem se opalovala, naskákaly mi i pihouše, tak budu vypadat pěkně přírodně. Asi zkusím hennu, mamka říkala, že si dávala zamlada taky zrz a lepší prý není.
@Kima-o
a prosim tě, jaká to je? Ta nejtmavší? a barvila jsis to doma sama? já právě nechci ke kadeřnici, stříhat nepotřebuju, že bych si to udělala doma sama-se ségrou tedy ![]()
já vždycky záviděla holkám zrzavý vlásky … teď zrovna obdivuji sousedky dcerku, ta to má jako zrzavoučký a do toho takový jemný blond proužky-skoro jako melír. od přírody má krásný vlasy a ještě hustý
a já mám po malé jen pár chlupů ![]()
@klara123 píše:
@Kima-o
a prosim tě, jaká to je? Ta nejtmavší? a barvila jsis to doma sama? já právě nechci ke kadeřnici, stříhat nepotřebuju, že bych si to udělala doma sama-se ségrou tedy
mě barví vždycky mamka, takže to zmáknete úplně v pohodě
koukám na Avon stránky a naprosto se v nich nevyznám… pošli mi odkaz a já ti napíšu jestli to je ona, ale já ji nemůžu najít
ve čtvrtek se chystám k mamce na barvu, tak ti pak můžu napsat přesný název toho odstínu, jestli vydržíš ![]()
@Kima-o
ahoj. to určitě ještě vydržím, ale těším se, to víš
http://www.avoncosmetics.cz/…rochure.page?…
koukni na odkaz. Ta pani na fotce jí určitě má na vlasech
Jinak myslím, že by to mohla být ta 7,4? Koukni, kdyžtak přesné info, až uvidíš krabičku
děkuju
@JayLee
kamarádka má přírodně světlou zrz, takovou medovou, fakt pěknou … ale takovou barvením dosáhne člověk těžko. Dává si do toho světlý melír a když už se jí zdá, že to má moc světlé, tak si dá tmavě plavou
vypadá to moc hezky