Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Barushe píše:
Tak jsem pohledala fotky. moje hnědá před 6 roky a teď zrzbez zesvětlení
@mickis píše:
Tak fotku před jsem nenašla, tady je fotka v den obarvení, a jak říkám, barveno na sv. hnědou s nádechem do zrzava…barva krásně zesvěltuje, takže za mě bych zesvětlovač nedávala…nevšímejte si mého blbého výrazu, jinou lepší fotku jsem nenašla, jde mi hlavně o tu barvu
Krasna barva!!!
@Janča1212 píše:![]()
Teda, strasne ti ta barva slusi!!! Moc diky. Asi uz se teda taky zkusim obarvit…
dekuju
v zrzavy se citim nejlip ![]()
Ahoj, mohl by mi někdo poradit mám tmavě hnědé vlasy barvené tak cca před 3měsíci a strašně bych chtěla zrzavou něco podobného jako na obrázku
akorád nechci chodit ke kadeřnici myslíte, že barvou mango od loreal 74 bych docílila bez odbarvení
? díky za rady ![]()
@ellisa1 píše:
Ahoj, mohl by mi někdo poradit mám tmavě hnědé vlasy barvené tak cca před 3měsíci a strašně bych chtěla zrzavou něco podobného jako na obrázkuakorád nechci chodit ke kadeřnici myslíte, že barvou mango od loreal 74 bych docílila bez odbarvení
? díky za rady
No…já se budu barvit zítra. Taky teda nemám vlasy nijak světlé. Tak zítra snad hodím fotku
Tak drzim palce a to vyjde.jsem zvedava. Ja se toho hrozně bojim
Tak jsem obarvená. Barva chytla myslím hodně dobře.
Bohužel mi to nejde vyfotit. je venku zataženo a blesk to prostě fotí červeně…
Ahoj holky, oživuju diskusi, chci se zeptat neměla by některá z váz zájem o 2 balení té zrzavé barvy Mango od Loreal preference? koupila jsem ji minulý měsíc v akci za 99kč, normálně stojí kol. 170,–.kdyby měl někdo zájem pište do zpráv:-)
Úplně jsem zapomněla dát foto
Bohužel nemám jiné, než focené cca před 14 dny- kde je barva už asi měsíc obarvená, tudíž i vymytá…
Už se v ní nějak necítím. Dnes jdu ke kadeřnici a musím se poptat, zda to půjde přebarvit na hnědo,…
@Janča1212 Na hnědou to půjde v pohodě, ta též obsahuje červené pigmenty.
@Sluka píše:
@Janča1212 Na hnědou to půjde v pohodě, ta též obsahuje červené pigmenty.
Otázkou je, jestli mi bude slušet
Ještě jsem totiž nenašla nic, v čem bych si mohla říct- jo, dobrý. To se mi líbí a sluší mi to ![]()
Já fakt nevím, co na tu hlavu dát ![]()
@Janča1212 Nechceš zkusit, když už máš zrzavou, ty červené odstíny hnědé?

@Sluka píše:
@Janča1212 Nechceš zkusit, když už máš zrzavou, ty červené odstíny hnědé?
Nee, něco podobného jsem měla. Měla jsem už i červenou. Já mám obličej takový popelavý… v tmavých barvách vypadám, jak smrtka. Nevím, co by k mé pleti a modrým očím šlo ![]()