Zrzavá barva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9358
5.11.13 21:41

Mně už se vymývá minimálně, resp. téměř vůbec, já už ji mám řádně „zažranou“, protože se na zrz barvím roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
venusa915
5.11.13 21:59

@socina Ahoj, a k tej henne, nechytí príliš tmavo? Pretože ja by som nerada červenú. resp. červeno - hnedú.

• Citovat
  • Upravit
venusa915
5.11.13 21:59

@zerezmijka Ďakujem za info :D

• Citovat
  • Upravit
1182
6.11.13 02:45

Preference je super :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
6.11.13 02:47

Zalezi jak jste extravagantni ;) co se tyce ucesu…To já jsem jeden velký experiment…ted zas uvažuji o zrz jsem blond čistě plavě…to budu zas zářit :think: :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
6.11.13 08:26
@venusa915 píše:
@socina Ahoj, a k tej henne, nechytí príliš tmavo? Pretože ja by som nerada červenú. resp. červeno - hnedú.

záleží na tom jak dlouho to nacháš na hlavě a jak moc to bude teplé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.1.14 13:39

:mavam:
Obnovuji diskuzi.
Chtěla jsem po kadeřnici zrzavou barvu- přibližně podobnou té, jako na obrázku loreal preference.
Bohužel z toho vzniklo toto- spíše měděno červené (focené již po 10 dnech od obarvení- tudíž nějaké umytí již proběhlo)
Kdybych si koupila tuto barvu a chtěla doma obarvit, asi by to stejně nechytlo, že?? :-(
Odbarvení se bojím- nechci si zničit vlasy… Myslíte, že se to ještě více vymyje a potom by to už chytlo?? Jsem z té barvy nešťastná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
21.1.14 13:42

Já bych to neodbarvovala a tu barvu na to třeba za 2 týdny dala, ten základ už tam je…no a je vidět že tvoje kadeřnice nemá míchání barev zmáknutý, už bych se u ní nebarvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
21.1.14 13:43

Ono to je těžko na každý vlas chytá barva jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
21.1.14 13:51

Tuhle barvu mám přesně já. Odbarvovala jsem se odbarvovačem od Syossu a a pak to překryla touhle barvou a vypadá přesně jako na krabičce, takže za mě doporučení odbravit vlasy na blond a pak to překrýt touhle. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
21.1.14 13:51
@kitty77 píše:
Ono to je těžko na každý vlas chytá barva jinak :nevim:

zrovna jsem to chtěla napsat…každý vlas je jiný a záleží i na výchozí barvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.1.14 13:53
@Sasha001 píše:
Tuhle barvu mám přesně já. Odbarvovala jsem se odbarvovačem od Syossu a a pak to překryla touhle barvou a vypadá přesně jako na krabičce, takže za mě doporučení odbravit vlasy na blond a pak to překrýt touhle. :palec:

No, jenže já se odbarvovače fakt bojím, jak čert kříže :-(
Vůbec když mám teď tuhle červeno zrzavou. Abych si vlasy nezničila a nebyli jak chemlon a abych taky ve finále nebyla po odbarvovači růžová a nechytlo to bůh ví jak :-(
Jako ke kadeřnici znovu nejdu- nehorázný peníze a ještě výsledek na prd :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
21.1.14 13:55

Ja bych to neodbarvovala a jak uz tu je psano, nabarvila za 2 tydny touhle. Ja mam vlasy hnedy a chyta mi ta barva krasne i bez odbarvovani :nevim: :palec:

• Citovat
  • Upravit
195
21.1.14 13:56

Jestli chceš nějak povzbudit tak ti napíšu moji zkušenost. Vždycky mě barvila kamarádka, mamka (nejsou kadeřnice) a vždycky mě to chytlo tmavší. Nikdy to nebylo jak na krabičce. Když sem byla u kadeřnice, a to jsem pokaždé šla k jiné, tak to bylo snad ještě horší než barvení doma. Asi to míchání taky neměli zmáknutý, jak tu někdo psal :mrgreen:.. Naštvala sem se, koupila si odbarvovač a pěknou zrzavou. Přítel se toho ujal, odbarvil mě a nabarvil. A supr, všichni mě chválili a prostě supr. Už se nechám barvit jen od něj. A to mě barvil poprvé a hned si troufl na tohle :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
21.1.14 13:59

Můžu se vetřít s otázkou, chtěla bych rezavou něco jako dávala Janča. ale mám tmavohnědý vlasy, chápu že je musím nejdřív odbarvit, pak natřít tou rezavou, ale jak potom na odrosty? :think:

Příspěvek upraven 21.01.14 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková