Zrzavá barva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
25.4.14 11:02

To mám já a sluší mi jen „myšové“ barvy - když blond tak do stříbrna, když hnědá, tak do šeda.. - přesně ty barvy, které nikdo nechce, ale já v nich vypadám dobře.. Černá by mě zabila, ale když jsem měla obarvené obočí a řasy, tak taková ta nejtmavší hnědá jako hořká čokoláda na mě vypadala taky dobře, ale nejlíp mi dělá taková šedoblond.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.4.14 11:07

Máš nádherné modré oči, ale opravdu překrásné a velké - co jsem si všimla, tak tu modrou asi nejlépe zvýrazňují hnědé vlasy, ono pak ta modrá hodně „vyleze“, tak mít tvůj obličej, tak bych po kadeřnici chtěla, ať mi tu červenost z hlavy za každou cenu stáhne (bude to mazec a možná dojde na nůžky, to ti po zkušenosti říkám rovnou..) a potom teprve namíchat světle hnědou z těch chladných barev, klidně i do ní ať kadeřnice míchne trochu vyloženě šedé.. a posléze bych se vydala za kosmetičkou, ať mi obarví obočí - jen lehce zvýraznit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
25.4.14 11:12
@Sluka píše:
Máš nádherné modré oči, ale opravdu překrásné a velké - co jsem si všimla, tak tu modrou asi nejlépe zvýrazňují hnědé vlasy, ono pak ta modrá hodně „vyleze“, tak mít tvůj obličej, tak bych po kadeřnici chtěla, ať mi tu červenost z hlavy za každou cenu stáhne (bude to mazec a možná dojde na nůžky, to ti po zkušenosti říkám rovnou..) a potom teprve namíchat světle hnědou z těch chladných barev, klidně i do ní ať kadeřnice míchne trochu vyloženě šedé.. a posléze bych se vydala za kosmetičkou, ať mi obarví obočí - jen lehce zvýraznit.. :think:

v porodnici jsem měla tu HODNĚ TMAVOU HNĚDOU- NO DĚS BĚS :-(
Já už měla na hlavě kde co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.4.14 11:17

Mně se na tobě líbí nejvíc ta třetí fotka (ale možná to bude tím nasvícením), a pak, budeš se asi divit, ale ta první - jenomže tam bych stáhla ty linky kolem očí, a naopak, jak sem ti psala, bych obarvila obočí - to k takhle silným barvám prostě nejde tak světlé - pak to vypadá tak vyblitě.. :nevim:
Ale jestli se v tmavých barvách necítíš, tak hnědá není jen čokoláda, je to i třeba dřevěná vařečka - a ta rozhodně nemá tvavou barvu :D Chci tím upozornit, že ty světlé barvy na přechodu mezi blond a hnědou ve studených tónech by ti mohly sedět. Myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.4.14 11:36

@Janča1212
Ahoj, já jsem taky světlý typ - jsem docela bílá :-)) v tmavé vypadám taky jako smrtka a v blonďaté zase vyblitě.
Přírodní mám takovou tu „pochcanou trávu slámu“, tak jsem si nechala svoji barvu a dala do ní tmavě hnědý melír a myslím, že dobrý :-) Už to tak mám rok a měnit asi zatím nebudu :-) Konečně jsem se našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.4.14 12:05

@Janča1212 já jsem taky světlý typ (i když v létě se opaluju docela slušně, zato v zimě vypadám jak ředitel vápenky), šedo-modro-zelené oči, přírodní barva - neurčítá šedomyší. A nejlíp se teď cítím v červený. I když ani melíry nebyly zlý, ale nechtělo se mi kvůli nim trávit 3 hodiny u kadeřnice.

• Citovat
  • Upravit
20155
25.4.14 13:44

@lucenka Ty melíry na poslední fotografii vypadají, že jsou tvé vlastní přírodní :potlesk:
Taky experimentuji, občas - žít celý život jeden účes v jedné barvě by mě sakra nebavilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
25.4.14 13:47

Ahoj holky, nakukuju nahodou, ale neda mi to - @lucenka ty cervene vlasy jsou perfektni! Oproti tem svetlym melirovanym nebe a dudy, to se vubec neda srovnat :palec:
@Janča1212 na to, ze si stezujes jak ti nic neslusi, rekla bych, ze vypadas dobre ve vsech barvach, ktere jsi sem dala :) :pankac:

Tak ja zase jdu, mejte se! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.4.14 13:56

@Sluka jo kamarádka kadeřnice se na nich pěkně nadřela a mě šíleně nebavilo, kolik času to zabralo. Takže při její další návštěvě už jsem šla do barvy.

@Klementyna dík… jsem ráda, že jsem konečně našla něco, v čem se cítím dlouhodobě dobře. I když mě od toho ze začátku všichni zrazovali.

@Janča1212 mně se na tobě taky nejvíc líbí 1. a 3. fotka :) Jenom na tý prvních bych stejně jako Sluka změnila líčení.

• Citovat
  • Upravit
1182
24.5.14 00:42

Tak jsem to vzala zase z blond na zrz..barva preference… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
31.7.17 19:42
@Barushe píše:
Tak jsem pohledala fotky. moje hnědá před 6 roky a teď zrz ;) bez zesvětlení ;)

Ty jooo. Přesně takovou zrzavou bych chtela taky!! Moc pekny!! Jak si toho docila bez odbarveni? Jakou barvu pouzivas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
31.7.17 19:49

Zrzavá od garnieru.. původne jsem hnědovláska. mam bez zesvětlování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
31.7.17 20:03
@Patricia89 píše:
Copak nevidis, ze zakladatelka je zrusena :roll:

Jeeezis aby ses nepo…!! :roll: proc vubec reagujes, kdyz nemas nic k tematu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
31.7.17 20:06
@darkblack píše:
Zrzavá od garnieru.. původne jsem hnědovláska. mam bez zesvětlování :palec:

Taky chytla dobre :palec: ja mam odbarvené cerne. Mela jsem po odbarveni medenou, ale uz je vymyta a prijde mi jak slama..kor na sluníčku..tak jsem chtěla nějakou sytejsi zrzavou..ne tak,,vyblitou" :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
3.4.21 11:34

Co myslíte? Šlo by z vymyté červené přejít na žeru-oranžovou??
Nebo by to dopadlo tak, že by zrz byly odrosty a zbytek furt do červena??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze