Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To mám já a sluší mi jen „myšové“ barvy - když blond tak do stříbrna, když hnědá, tak do šeda.. - přesně ty barvy, které nikdo nechce, ale já v nich vypadám dobře.. Černá by mě zabila, ale když jsem měla obarvené obočí a řasy, tak taková ta nejtmavší hnědá jako hořká čokoláda na mě vypadala taky dobře, ale nejlíp mi dělá taková šedoblond.
Máš nádherné modré oči, ale opravdu překrásné a velké - co jsem si všimla, tak tu modrou asi nejlépe zvýrazňují hnědé vlasy, ono pak ta modrá hodně „vyleze“, tak mít tvůj obličej, tak bych po kadeřnici chtěla, ať mi tu červenost z hlavy za každou cenu stáhne (bude to mazec a možná dojde na nůžky, to ti po zkušenosti říkám rovnou..) a potom teprve namíchat světle hnědou z těch chladných barev, klidně i do ní ať kadeřnice míchne trochu vyloženě šedé.. a posléze bych se vydala za kosmetičkou, ať mi obarví obočí - jen lehce zvýraznit.. ![]()
@Sluka píše:
Máš nádherné modré oči, ale opravdu překrásné a velké - co jsem si všimla, tak tu modrou asi nejlépe zvýrazňují hnědé vlasy, ono pak ta modrá hodně „vyleze“, tak mít tvůj obličej, tak bych po kadeřnici chtěla, ať mi tu červenost z hlavy za každou cenu stáhne (bude to mazec a možná dojde na nůžky, to ti po zkušenosti říkám rovnou..) a potom teprve namíchat světle hnědou z těch chladných barev, klidně i do ní ať kadeřnice míchne trochu vyloženě šedé.. a posléze bych se vydala za kosmetičkou, ať mi obarví obočí - jen lehce zvýraznit..
v porodnici jsem měla tu HODNĚ TMAVOU HNĚDOU- NO DĚS BĚS ![]()
Já už měla na hlavě kde co ![]()
Mně se na tobě líbí nejvíc ta třetí fotka (ale možná to bude tím nasvícením), a pak, budeš se asi divit, ale ta první - jenomže tam bych stáhla ty linky kolem očí, a naopak, jak sem ti psala, bych obarvila obočí - to k takhle silným barvám prostě nejde tak světlé - pak to vypadá tak vyblitě.. ![]()
Ale jestli se v tmavých barvách necítíš, tak hnědá není jen čokoláda, je to i třeba dřevěná vařečka - a ta rozhodně nemá tvavou barvu
Chci tím upozornit, že ty světlé barvy na přechodu mezi blond a hnědou ve studených tónech by ti mohly sedět. Myslím
@Janča1212
Ahoj, já jsem taky světlý typ - jsem docela bílá
v tmavé vypadám taky jako smrtka a v blonďaté zase vyblitě.
Přírodní mám takovou tu „pochcanou trávu slámu“, tak jsem si nechala svoji barvu a dala do ní tmavě hnědý melír a myslím, že dobrý
Už to tak mám rok a měnit asi zatím nebudu
Konečně jsem se našla ![]()
@Janča1212 já jsem taky světlý typ (i když v létě se opaluju docela slušně, zato v zimě vypadám jak ředitel vápenky), šedo-modro-zelené oči, přírodní barva - neurčítá šedomyší. A nejlíp se teď cítím v červený. I když ani melíry nebyly zlý, ale nechtělo se mi kvůli nim trávit 3 hodiny u kadeřnice.
@lucenka Ty melíry na poslední fotografii vypadají, že jsou tvé vlastní přírodní ![]()
Taky experimentuji, občas - žít celý život jeden účes v jedné barvě by mě sakra nebavilo..
Ahoj holky, nakukuju nahodou, ale neda mi to - @lucenka ty cervene vlasy jsou perfektni! Oproti tem svetlym melirovanym nebe a dudy, to se vubec neda srovnat ![]()
@Janča1212 na to, ze si stezujes jak ti nic neslusi, rekla bych, ze vypadas dobre ve vsech barvach, ktere jsi sem dala
![]()
Tak ja zase jdu, mejte se! ![]()
@Sluka jo kamarádka kadeřnice se na nich pěkně nadřela a mě šíleně nebavilo, kolik času to zabralo. Takže při její další návštěvě už jsem šla do barvy.
@Klementyna dík… jsem ráda, že jsem konečně našla něco, v čem se cítím dlouhodobě dobře. I když mě od toho ze začátku všichni zrazovali.
@Janča1212 mně se na tobě taky nejvíc líbí 1. a 3. fotka
Jenom na tý prvních bych stejně jako Sluka změnila líčení.
@Barushe píše:
Tak jsem pohledala fotky. moje hnědá před 6 roky a teď zrzbez zesvětlení
Ty jooo. Přesně takovou zrzavou bych chtela taky!! Moc pekny!! Jak si toho docila bez odbarveni? Jakou barvu pouzivas?
Zrzavá od garnieru.. původne jsem hnědovláska. mam bez zesvětlování ![]()
@Patricia89 píše:
Copak nevidis, ze zakladatelka je zrusena
Jeeezis aby ses nepo…!!
proc vubec reagujes, kdyz nemas nic k tematu? ![]()
@darkblack píše:
Zrzavá od garnieru.. původne jsem hnědovláska. mam bez zesvětlování
Taky chytla dobre
ja mam odbarvené cerne. Mela jsem po odbarveni medenou, ale uz je vymyta a prijde mi jak slama..kor na sluníčku..tak jsem chtěla nějakou sytejsi zrzavou..ne tak,,vyblitou" ![]()
Co myslíte? Šlo by z vymyté červené přejít na žeru-oranžovou??
Nebo by to dopadlo tak, že by zrz byly odrosty a zbytek furt do červena??