Zrzavá barva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
5.11.13 17:57

Já zrzavou chtěla, ale nikdy se mi nepodařilo jí docílit. Mám takovou divně hnědou přírodní barvu. Ať jsem si koupila jakoukoli zrzavou, nebo míchala zrz s červenou nebo měděnou se zrz, dokonce i červenou s blond, nikdy jsem nedostala zrz… Většinou červená nebo taková červenoměděná nebo hnědá… Když jsem si koupila tmavě červenou, chytla mi na fialovo a ofina byla skoro černá… Mám divné vlasy, ale chtěla bych zrz… Teď jsem obarvená blondýna (chytlo to až na po páté… ), tak snad budu mít lepší šance na barvu… :) z již probíhajívcí konverzace jsem si stačila zapsat pát odstínů, snad to klapne :) děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
5.11.13 18:03
@iTýnka píše:
Já zrzavou chtěla, ale nikdy se mi nepodařilo jí docílit. Mám takovou divně hnědou přírodní barvu. Ať jsem si koupila jakoukoli zrzavou, nebo míchala zrz s červenou nebo měděnou se zrz, dokonce i červenou s blond, nikdy jsem nedostala zrz… Většinou červená nebo taková červenoměděná nebo hnědá… Když jsem si koupila tmavě červenou, chytla mi na fialovo a ofina byla skoro černá… Mám divné vlasy, ale chtěla bych zrz… Teď jsem obarvená blondýna (chytlo to až na po páté… ), tak snad budu mít lepší šance na barvu… :) z již probíhajívcí konverzace jsem si stačila zapsat pát odstínů, snad to klapne :) děkuji :)

pokud se chystáš si dát zrs na odbarvené vlasy, tak si dej bacha na extra výrazné odstíny-jinak budeš jak pomeranč! a Taky se ti to bude rychleji vymývat z odbarvených vlasů a pokud jsi docílila na po páte světlé v krátkem intervalu po sobě, tak chudáci vlasy! Rozhodně bych volila jen přeliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
5.11.13 18:05

Holky, svoji barvu mam divne hnedou a uz 4 roky si barvim vlasy sama. Kdo me poznal az s rezavyma, mysli si, ze jsem prirodni zrzka ;) dokonce moje segra nejak zapomnela moji barvu a vyklada, ze ma v rodine prirodni zrzku :lol: :mrgreen:
Je to tato http://barvy-vlasy.heureka.cz/…specifikace/

• Citovat
  • Upravit
10075
5.11.13 18:10

Tak to je bezva diskuze zitra se jdu barvit mam černou a hci to stahnout na nějakou zrzavou jen ne oranžovovu :mrgreen:…jsem zvědava stahovat budu červenym melirkem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
5.11.13 18:10

Taky se mně líbí rezavá, svoji barvu mám takovou nevýraznou středně hnědou, dřív jsem nosila rezavou, ale co to bylo to už fakt nevím…je to už několik let…ta rezavá je ale lepší než červená, kdysi jsem byla u holičky a na ofině jsem místo červené měla růžovou…děs… :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.11.13 18:11

Mě se zrzavý vlasy vždycky hrozně moc líbili a kdo je má přirozeně, tak závidím, ale osobně si na barvu netroufám, možná bych do toho šla až časem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
5.11.13 18:11

@Dorrinka nene, nebylo to hned po sobě, barvila jsem to přes rok a půl :) a děkuju za rady!!! :) dám si majzla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
5.11.13 18:22

Holky a chyta ta lorealka i na světle hnědou abych pak nabarvila odrust a nebyl vice tmavej než zrzavej nebo tenhle typ barev mužou jen světlovlasky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
5.11.13 18:32

Za mě mohu doporučit tuhle barvu http://www.lorealparis.cz/…/HCo16_5.jpg
Používám ji už delší dobu. Původně jsem taky špin. blondýna, oči zelené, pihatá,… A s tou zrz jsem se už sžila a nikdo by neřekl, že jsem původně blond. Na blond ti chytne jakákoliv zrzavá pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
5.11.13 18:33

@zerezmijka ale ja mam hnědou a pihy mam ale taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
5.11.13 18:37

@martas22 mne na stredne hnedy vlasy chyta pekne ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
10075
5.11.13 18:39

No ja trochu předbiham ted mam černou prvně se tho musim zbavit a pak přemyšlet :mrgreen: každopadně taková pěkně měděna barvička se mi moc libi a řekla bych, že mi i slušela kdysi a to jsem typ co mi nesluší světlá, ale konkretně tohle mi sedne :mrgreen: :mrgreen: si věřím co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
5.11.13 18:40

@martas22 Já jsem reagovala na zakladatelku, resp. uživatelku, co diskuzi dnes oživila. ;) Ale na hnědé si myslím, že chytne taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
5.11.13 18:45

@martas22 jednou za čas si musíš ukázat, že seš krásná slečna/žena a nebo žes byla… Ale prostě alespoň jednou musíš! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
venusa915
5.11.13 21:33

@zerezmijka A vymýva sa táto farba veľmi? Teda z blond vlasov… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková