Zrzavá barva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5957
23.1.14 13:23
@mickis píše:
Janča 1212 nedá mi to abych nereagovala :-).byla jsem na tom totiž skoro stejně. akorát jsem se teda začla studovat všechny možné zrzavé barvy (i když moc jich teda u nás na trhu není, těch opravdu zrzavých) poté co se mi barva od kadeřnice cca po 5-ti umytích vymyla do příšerné hnědo zrzavé. Nakonec jsem se rozhodla pro tu loreal preference.ale rozhodně bych ti nedoporučovala barvit hned, já vím že je to děs vydržet ten pohled do zrcadla, mě taky škubalo rukama, ale vydržela jsem to fakt cca 5-týdnů, až se to pořádně vymylo, a barva chytla opravdu jako na obrázku, a hlavně STEJNOMĚRNĚ. takže už nikdy do jiné zrzavé barvy nejdu, ostatní se vymyly max.do 14-ti dnů, tahle vydrží měsíc, samozřejmě se vymývá ale pořád do pěkné světlější zrzavé. tolik z mé zkušenosti, snad jsem aspoň trochu pomohla :-).
¨
Díky, určo vydržím.
Dnes jsem koupila v kauflandu rovnou 2. Mají je ve slevě za 99Kč :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
23.1.14 13:38

Cožee 8o? tak to tam musím skočit, já ji běžně kupuju nejlevněji za 179,–!!díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
23.1.14 13:45
@mickis píše:
Cožee 8o? tak to tam musím skočit, já ji běžně kupuju nejlevněji za 179,–!!díky za info :-)

Není zač :-D Já vzala hned 2. Nemám ji totiž ještě vyzkoušenou, tak si myslím, že se 2 zatím vystačím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
23.1.14 14:11

Taky si vemu min.2,jednu mám ještě doma :-).jasně určitě zatím 2 budou stačit, do té doby zas bude někde v akci…na jedno barvení v pohodě stačí jedno balení i na dlouhé vlasy…pak hoď foto, jak ti to chytlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
23.1.14 14:39
@mickis píše:
Taky si vemu min.2,jednu mám ještě doma :-).jasně určitě zatím 2 budou stačit, do té doby zas bude někde v akci…na jedno barvení v pohodě stačí jedno balení i na dlouhé vlasy…pak hoď foto, jak ti to chytlo :-)

No, určo pak foto vložím. ale barvit se teda budu asi až tak za 3 týdny…pokud to vydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
23.1.14 15:03

Nejhorší je to vydržet, já se taky nemohla dočkat :-).Jako jasně že by to to chytlo i dřív, ale určitě né tak dobře jak na vymytou barvu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
23.1.14 19:14

Mě ta preference udělala uplně zrz…krásnou…dávala jsem fotky akorát já měla světlejší vlasy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
3.2.14 09:37

Tak zase uběhla nějaká ta doba a moje vlasy momentálně vypadají takhle. (jedno focené s bleskem, jedno bez blesku)
Myslíte, že už by na to barva chytla?? Nebo chtě nechtě budu muset někam pro zesvětlovač???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
3.2.14 14:19

Zesvětlovač bych na to rozhodně nedávala, podle mě si zbytečně zničíš vlasy…zkusím pohledat nějaké foto, ať máš představu na jakou barvu jsem si to dávala já, a jak mi to chytlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
3.2.14 14:19
@mickis píše:
Zesvětlovač bych na to rozhodně nedávala, podle mě si zbytečně zničíš vlasy…zkusím pohledat nějaké foto, ať máš představu na jakou barvu jsem si to dávala já, a jak mi to chytlo…

díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
3.2.14 14:55

Na té tmavé to určitě nějaký velký efekt neudělá. Možná bych to i zesvětlila pokud chceš opravdu zrz vlasy :)) já už měla všechny barvičky a tohle se mi fakt povedlo ze světlé.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
3.2.14 20:04

@Janča1212 nezesvetlovala bych. Svoje vlasy mam celkem tmavy- hnedy a postupne mi to chytlo na krasnou zrzavou ;) asi po tretim barveni jsem to mela uz ok a korinky ted chytaj krasne hned :palec: ;)

• Citovat
  • Upravit
Barushe
3.2.14 20:10

Tak jsem pohledala fotky. moje hnědá před 6 roky a teď zrz ;) bez zesvětlení ;)

• Citovat
  • Upravit
27267
3.2.14 20:12
@JayLee píše:
co já přírodní zrzka bych dala za to abych mela jinou barvu ;) :pankac: já se nikdy barvit ani nezkoušela takže vlasy mám dlouhý, rovný, jemný a nezničený ale láká mě to čím dál víc ale ono asi většinu člověku se líbí to co sám přirozeně nemá :nevim: :think: :roll:

Přesně tak, já se zase měsíc co měsíc trápím s hennou, abych vypadala přirozeně zrzavě a je pravda, že si to o mě pár lidí myslelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
3.2.14 20:26

Tak fotku před jsem nenašla, tady je fotka v den obarvení, a jak říkám, barveno na sv. hnědou s nádechem do zrzava…barva krásně zesvěltuje, takže za mě bych zesvětlovač nedávala…nevšímejte si mého blbého výrazu, jinou lepší fotku jsem nenašla, jde mi hlavně o tu barvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze