Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@klara123 jooo, tak to je přesně ona, ta 7,4
je fakt krásná… já ji mívám světlejší než paní na obrázku a nikdo mi nevěří, že se barvím ![]()
určitě bych dala světlý melír..... a hodně jemné pramínky, aby nebylo tolik vidět odrůstání ![]()
Holky chtela jsem se zeptat, mam tmave hnede obarvene vlasy.Chi zmenit barvu na rezavou(davam obrazek).Ke kadernici ted nechci, myslite ze ji muzu nejak docilit doma? Mate nejakou osvedcenou barvu? Nebo myslite prvni peroxidem
a pak dat preliv? Co myslite? ![]()
Tak já jsem překvapivě dost výrarný zrzavý barvy docílila hennou. Je víc značek, já kupuju v rosmannu. Dělají víc odstínů, já mám tizián, ten je o něco světlejší než ta, co máš na obrázku, ale dělají i přímo červený odstín. Záleží ale na hodně faktorech, aby ti to chytlo. Musí se směs zalít co nejvíc horkou vodou a nechat to na hlavě nejlépe přes noc. Hodně lidí s ní má ale blbou zkušenost - buď vůbec nechytne nebo ne odstín, jaký by chtěli. Já jsem s ní ale spokojená, neničí vlasy, ale naopak se používá jako regen. maska a vypadá přirozeně - postupně se vymívá, nejsou vidět odrosty.
@blorchi ahoj, z tmevě hnědé neuděláš zrzku doma, myslím, že to chce odbornici a první tmavší bárvu stáhnout a pak nabarvit na zrzku…jsem kadeřnice, ale nedělám to, jen si ještě něco pamatuji ze školy, sama bych se do toho nepouštěla ![]()
Ahojky holky…
Taky už se mi nedaří chytnou super zrz jako poprvé
pak jsem do toho namíchala červenou byla jsem takový papoušek ale líbilo se mi to
ale už toho v živote nedocílím měla jsem tu novou…Od Preference…je nej
přidám vám sem foto ![]()
Ale já jsem jak chameleon
měním barvy často
ale tohle už se mi nepovede
![]()
@blorchi píše:Holky chtela jsem se zeptat, mam tmave hnede obarvene vlasy.Chi zmenit barvu na rezavou(davam obrazek).Ke kadernici ted nechci, myslite ze ji muzu nejak docilit doma? Mate nejakou osvedcenou barvu? Nebo myslite prvni peroxidem
a pak dat preliv? Co myslite?
Neeeeeee!! Doma ne ![]()
Ja sm menila barvu hodne..a pokud ty hnede mas svoje-a nebarvene-tak to urcite pujde ale nejriv bych koupila pallete blond ze zesvetlenim 4-6odstinu..a pak nejakou tu zrzavou jak chces…to pude
Promin-pises ze je mas barvene
..no i tak by to slo jako ja sla z letite cerne na blond apak cervenou
a povedlo se…ale taky jde o to jak mas dlouhe vlasy-v koneckach se ta barva hodne drzi no…
@A.Suky ta prvni fotka je skvelaa
![]()
Holky ja vim, ze doma nee. Jenze ted momentalne nemuzu dat 15OO za kadernici
vlasy mam pod lopatky a hodne huste. ![]()
No ja taky platim hodne tedka sem se barvila doma ted jsem an hnedo…jj to prvni jsem si udelala doma
papousek ale libilo se mi to…uz toho bohuzel nedocilim
![]()
Ahojte
moja prirodzená farba je špinavá, ale taká svetlejšia blond. Mám modré oči.
Myslíte, že by mi pristala zrzavá/ryšavá? Chcela by som docieliť výsledok ako je na fotkách, alebo ako má vlasy Hurrem zo Sultána. Viete mi odporučiť, akú farbu použiť? Bude Schwarzkopf Natural & Easy 546 vhodná? Ďakujem ![]()
tá posledná je taký bledší blonďavejší odtieň, ale aj ten by som brala…
K modrým očím je rezavá hezká, ale pozor - je velmi tenká hranice mezi zrzavou a oranžovou, na špinavý blond ti to chytne dobře, tak nedávej žádné syté odstíny, spíše bych šla ke kadeřnici
Mě by to taky zajímalo. Vždy, když jsem chtěla takovouto barvu, vyšlo to strašně tmavé, až tmavě hnědé nebo to vůbec nechytlo. Mě by to slušelo určitě, mám pihy a zelené oči. Ale jen tu barvu trefit, ani kadeřnice to nezvládla…