Zrzavá barva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1115
21.1.14 13:51

Tuhle barvu mám přesně já. Odbarvovala jsem se odbarvovačem od Syossu a a pak to překryla touhle barvou a vypadá přesně jako na krabičce, takže za mě doporučení odbravit vlasy na blond a pak to překrýt touhle. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
21.1.14 13:51
@kitty77 píše:
Ono to je těžko na každý vlas chytá barva jinak :nevim:

zrovna jsem to chtěla napsat…každý vlas je jiný a záleží i na výchozí barvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.1.14 13:53
@Sasha001 píše:
Tuhle barvu mám přesně já. Odbarvovala jsem se odbarvovačem od Syossu a a pak to překryla touhle barvou a vypadá přesně jako na krabičce, takže za mě doporučení odbravit vlasy na blond a pak to překrýt touhle. :palec:

No, jenže já se odbarvovače fakt bojím, jak čert kříže :-(
Vůbec když mám teď tuhle červeno zrzavou. Abych si vlasy nezničila a nebyli jak chemlon a abych taky ve finále nebyla po odbarvovači růžová a nechytlo to bůh ví jak :-(
Jako ke kadeřnici znovu nejdu- nehorázný peníze a ještě výsledek na prd :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
21.1.14 13:55

Ja bych to neodbarvovala a jak uz tu je psano, nabarvila za 2 tydny touhle. Ja mam vlasy hnedy a chyta mi ta barva krasne i bez odbarvovani :nevim: :palec:

• Citovat
  • Upravit
195
21.1.14 13:56

Jestli chceš nějak povzbudit tak ti napíšu moji zkušenost. Vždycky mě barvila kamarádka, mamka (nejsou kadeřnice) a vždycky mě to chytlo tmavší. Nikdy to nebylo jak na krabičce. Když sem byla u kadeřnice, a to jsem pokaždé šla k jiné, tak to bylo snad ještě horší než barvení doma. Asi to míchání taky neměli zmáknutý, jak tu někdo psal :mrgreen:.. Naštvala sem se, koupila si odbarvovač a pěknou zrzavou. Přítel se toho ujal, odbarvil mě a nabarvil. A supr, všichni mě chválili a prostě supr. Už se nechám barvit jen od něj. A to mě barvil poprvé a hned si troufl na tohle :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
21.1.14 13:59

Můžu se vetřít s otázkou, chtěla bych rezavou něco jako dávala Janča. ale mám tmavohnědý vlasy, chápu že je musím nejdřív odbarvit, pak natřít tou rezavou, ale jak potom na odrosty? :think:

Příspěvek upraven 21.01.14 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
21.1.14 14:02

@Janča1212 Já se převarvovala z červenohnědé a šlo to docela dobře, navíc ten Syoss ty vlasy nějak nezničí. :nevim: Jestli nechceš ten odbarvovač, tak počkej ty dva tři týdny a postupně to odbravuj pořád stejnou barvou, časem dosáhneš taky stejného výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.1.14 14:04

@LadyLama A o jaký odbarvovač šlo prosím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.1.14 14:05
@Sasha001 píše:
@Janča1212 Já se převarvovala z červenohnědé a šlo to docela dobře, navíc ten Syoss ty vlasy nějak nezničí. :nevim: Jestli nechceš ten odbarvovač, tak počkej ty dva tři týdny a postupně to odbravuj pořád stejnou barvou, časem dosáhneš taky stejného výsledku.

Díky :-)
Raději počkám. Ono se to snad vymyje… A třeba mi ta barva bude i slušet :-D
Ještě to totiž nemám vyzkoušeno :-D Ale líbí se mi moooooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.1.14 14:23

@indri od syoss, ale přesně který už nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.1.14 14:25

@LadyLama Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 17:44

Rezavá barva

Pro Janča1212 :Pokud jsi měla stejný vlasy jako na fotu-blond s podbarvením, tak nikdy nechytneš stejnej a na víc rezavejodstín..Je to tím, že blond máš nejspíš odbarvovaný a to pak dělá při klasickým barvením paseku :-(.A navíc to je pak už narušenej vlas..Taky záleží, jakou máš kvalitu vlasů. Nejlepší je to obarvovat postupně, pokud není zničenej vlas, klidně barevným(rezavým, hnědým) melírkem anebo klidně celý obarvit, ale kvalitní barvou a světlejším odstínem..Pak docílíš toho svýho :-)!Já nosím rezavou od nepaměti, pokud máš kadeřnickou barvu, záleží totiž i na síle peroxidu a ředění no a na té kvalitě vlasů..(koupíš v kadeř. potřebách, ideální 7.44).Ono je totiž nejhorší, když se přebarvuje odb. blond, ta rezavá chytá většinou na červeno, protože člověk má víc tmavého pigmentu, světlejší je ve slabší míře..(pokud nejsi přír. blond.)Možná mi rozumíš :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
21.1.14 17:47

@zrzavakocka1 Můžu se vetřít s otázkou, chtěla bych rezavou něco jako dávala Janča. ale mám tmavohnědý vlasy, chápu že je musím nejdřív odbarvit, pak natřít tou rezavou, ale jak potom na odrosty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.1.14 18:01
@zrzavakocka1 píše:
Pro Janča1212 :Pokud jsi měla stejný vlasy jako na fotu-blond s podbarvením, tak nikdy nechytneš stejnej a na víc rezavejodstín..Je to tím, že blond máš nejspíš odbarvovaný a to pak dělá při klasickým barvením paseku :-(.A navíc to je pak už narušenej vlas..Taky záleží, jakou máš kvalitu vlasů. Nejlepší je to obarvovat postupně, pokud není zničenej vlas, klidně barevným(rezavým, hnědým) melírkem anebo klidně celý obarvit, ale kvalitní barvou a světlejším odstínem..Pak docílíš toho svýho :-)!Já nosím rezavou od nepaměti, pokud máš kadeřnickou barvu, záleží totiž i na síle peroxidu a ředění no a na té kvalitě vlasů..(koupíš v kadeř. potřebách, ideální 7.44).Ono je totiž nejhorší, když se přebarvuje odb. blond, ta rezavá chytá většinou na červeno, protože člověk má víc tmavého pigmentu, světlejší je ve slabší míře..(pokud nejsi přír. blond.)Možná mi rozumíš :-)..

Moje vlasy jsou světle hnědé. V létě jsem měla blond a od té doby jsem se nechala barvit u kadeřnice na hnědo s blond melírem.
Teď před cca 10 dny jsem měla vlasy vlastně sjednocené světle hnědé… po melíru dá se říct ani památky.
Vlasy mám celkem jemné, ale nezničené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
23.1.14 13:11

Janča 1212 nedá mi to abych nereagovala :-).byla jsem na tom totiž skoro stejně. akorát jsem se teda začla studovat všechny možné zrzavé barvy (i když moc jich teda u nás na trhu není, těch opravdu zrzavých) poté co se mi barva od kadeřnice cca po 5-ti umytích vymyla do příšerné hnědo zrzavé. Nakonec jsem se rozhodla pro tu loreal preference.ale rozhodně bych ti nedoporučovala barvit hned, já vím že je to děs vydržet ten pohled do zrcadla, mě taky škubalo rukama, ale vydržela jsem to fakt cca 5-týdnů, až se to pořádně vymylo, a barva chytla opravdu jako na obrázku, a hlavně STEJNOMĚRNĚ. takže už nikdy do jiné zrzavé barvy nejdu, ostatní se vymyly max.do 14-ti dnů, tahle vydrží měsíc, samozřejmě se vymývá ale pořád do pěkné světlější zrzavé. tolik z mé zkušenosti, snad jsem aspoň trochu pomohla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze