Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Karamba2020 píše:
proč na W?
Píše to v jiné diskuzi, že příjmení začíná na W
@Anonymní píše:
Ano, je to příjmení, já právě přemýšlím jestli si ho mám nechat přepsat (budu se vdávat), přítel je z Itálie.
Ale mám typicky české jméno takže právě nevím jestli to s tím příjmením nebude už moc.
Jinak jste normální? ![]()
@lucad77 píše:
Jedině Orlando!
My máme doma velkého Orlando
.
Orlando má v prapírech a smlouvě náš pes. Jsme chytili zrovna vrh O. Říkáme mu jinak. Nemohla jsem se smířit, že bude chodit někde a volat na něj Orlí, Orlíku nebo co. Ale taky tam byl Otis a nevím jaké další variace jmen u jiných štěňat.
Mám ráda mezinárodní jména. Nemusím naše kalendářové ohrávky.
Ale Bloom není ani můj favorit.
@Anonymní píše:
Líbí se vám jméno Bloom? Nebo je už moc…
Nelíbí
@Anonymní píše:
Líbí se vám jméno Bloom? Nebo je už moc…
Myslis ze by se jako jmenoval Orlando? Jo elf je k sezrani a kdyz sezenes piratskou lod, jako kapitan to taky da.
@terien píše:
Píše to v jiné diskuzi, že příjmení začíná na W
Tak asi ma tech partneru vic a podle prijmeni se rozhoduje, ktereho si vezme ![]()
@terien píše:
Twl ty seš magor
Tak nevím jestli jsi se nespletla/nespletl. Pokud se ti to líbí tvoje věc, já se jen vyjádřila k dotazu. Tak nikoho neurážej. ![]()
Někdo tu má rád Winx. Mám zkoukle obě řady. Snad bude další…
Blumu nebrat!
Koukněte se do kalendáře! Mi neříkej že tam nenajdeš něco pořádnýho
![]()
@Anonymní píše:
Někdo tu má rád Winx. Mám zkoukle obě řady. Snad bude další…Blumu nebrat!
Koukněte se do kalendáře! Mi neříkej že tam nenajdeš něco pořádnýho![]()
![]()
do kalendáře? ptá se na příjmení, ne? ![]()
@Keyllah píše:
do kalendáře? ptá se na příjmení, ne?
No to ale jde z úvodního dotazu dost těžko poznat. Každý nečte všechny příspěvky v diskuzi. Já jsem si taky myslela, že jde o křestní jméno. ![]()
Ano, klidne bych byla Aneta Bloom, zni to dobre. Kdybych diktovala jmeno do nejake kartoteky, tak bych rekla „Aneta Bloom, psano B-L-O-O-M“, myslim, ze by mi pusa neupadla. ![]()