Líčení očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
6.11.14 13:35

@Zupa Mne se nejvic osvedcilo zahodit dekorativni kosmetiku z drogerky a vyrazit pro rady a testery do parfumerie. Zrovna baze od dermacolu je plna silikonu, pouzivala bych ji max obcas. Misto bb bych volila klasicky makeup, kvalitni peci o plet, at se da trochu fo kupy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
6.11.14 13:41

@Zupa G.Salvette jsou dobre, z drogerky maji slusnou pigmentaci jeste i Loreal, ta baze jim kazdopadne prodlouzi vydrz, barvy vice vyniknou a neslevaji se. Navic vydrzi klidne dva roky.
U tech jizvicek a nerovnosti bych zvolila spise makeup, lepe kryje a nemusis tolik vrstvit. Rimmel BB mi prijde hrozne oranzovy, kdyz pres den zoxiduje a dela fleky.Tim korektorem to potupkej spis az pres BB, jinak bys to stejne setrela.Pudr to chce transparentni, nedela fleky a nanest kvalitnim, hodne hustym stetcem. Stetcem pudr nabrat, oklepnout o hrbet ruky a lehce nanest.

• Citovat
  • Upravit
2325
6.11.14 13:55

@Chocoloco Zatím mi přijde že mi barevně celkem sedí, mám světlejší plet. Nechtěla jsem make-up protože mi to přišlo jako velký skok z nelíčení a taky se mi to zdálo složité :oops:

A je teda normální že vidět na tváři ten pudr? Z dálky (tak 40cm) už to vidět není. Nechci přítele vyděsit do ted mě moc nalíčenou neviděl a ma mé pokusy byl dost kritický :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
6.11.14 13:58

Holky, ja se vetru do diskuse… Jak zafixujete ten make up, aby to potom nebarvilo napr. zimni bundu? Ja kdyz na to dam i pudr… tak se to vsude porad nejak otira… Co delam blbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.11.14 14:01
@Black Cat píše:
Holky, ja se vetru do diskuse… Jak zafixujete ten make up, aby to potom nebarvilo napr. zimni bundu? Ja kdyz na to dam i pudr… tak se to vsude porad nejak otira… Co delam blbe?

Dobrá otázka to taky nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.11.14 14:59

Taky pujdu špehovat jestli nevadí.. U mě je maximum řasenka a tužka na oči, nějáké stíny když se spletu.. Chlap měl jednou nějáký záchvat, že by chtěl abych na sebe plácala jak já říkám sádru. prostě to neumím.. A make-up co mi v tom záchvatu koupil dokázal akorát to, že jsem si přišla jak kdybych utekla od cirkusu a pouze jsem se po něm osypala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
6.11.14 21:08

Holky, pak mate proste blbej make-up. Spravne vybranej a aplikovanej na pripravenou plet neni videt ani pudr. Takze rano oblicej omyt a plet ocistit a hydratovat. Ja pouzivam mydlo cliniqie, hydratacni emulzi clinique a denni krem. Za chvili dam make-up, ten mam od chanelu a fixuju transparentnim HD pudrem od Make-up forever. Na kruhy pod oci rozjasnujici korektor touch eclat YSL. Oci jak kdy… klidne jen rasenka, vetsinou ale stiny, dobrou vydrz a pigmentaci maji stiny od sephory treba. Oboci aspon ucesat, prip. Dotahnout tuzkou nebo stinem. Kdyz je potreba prodlouzit vydrz liceni (narocny den, vecerni liceni apod.) da se pouzit pod make-up a stiny primer (baze). Ocni je dobry artdeco. Cela ta procedura je o zvyku, max. na deset minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.11.14 21:39

@Gonyosoma na deset minut? 8o Mě to dneska zabralo dobrých 40 minut, bože a to jsem si libovala jak mi to jde od ruky :oops:

Já si myslela že ten pudr nemá být vidět, mám dva od rioru a oba na prd teda :( Na to že jsem je použila jen jednou :(

Ten transparentní je jen jeden typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
6.11.14 22:40

@Gonyosoma souhlasím, dělám to dost podobně.

Každopádně, kvalitní make-up se neotírá a není na pleti ani vidět. Třeba pročíst fóra, prozkoumat recenze, vyrazit do parfumerie pro vzorečky ;)
Mně samotná péče o pleť zabere víc času než samotný makeup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
6.11.14 22:47

@Zupa Jojo, konkretne tahle firma ma jen jeden. Je vazne dobry, sypky a vydrzi vecne. Jestli se rozhodnes investovat, kup si taky kvalitni stetce. Bez nich se neobejdes. Tvarenku jsem nahore zapomnela zminit…
@burgundy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
7.11.14 10:29

@Gonyosoma Prosím tě a ten pudr kupuješ v normální drogérce nebo někde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
7.11.14 14:28

@Zupa Ja ho kupuju v sephore. Myslim, ze maji na tuhle znacku exkluzivitu a jinde ho nesezenes. Stoji asi tisicovku. Nevim presne. Jinak skvely pudr, ktery neni videt dela treba chanel - les beiges. Nedrzi se v chloupkach na obliceji. Snad se to tak pise. Stoji asi 1600 Kc. Koukni na net na recenze a vyraz zkouset. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
7.11.14 14:32

@Zupa ten chanel je teda kompaktni, muzes ho nosit s sebou. Ten sypky je lepsi „na doma“. :pankac: No hele kvalitni liceni te bude stat pul vyplaty… ale vyplati se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.11.14 14:37

@burgundy No a muzes poradit teda konkretni znacku toho make upu, ktery se neotira a pritom dobre kryje…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
7.11.14 16:27

@Black Cat Treba Estee Lauder Double wear Light stay in place, CHanel vitalumiere aqua, nebo levnější ale výborný Revlon colorstay - vyrábí verzi pro mastnou i suchou pleť, nebo bourjois healthy mix.
Záleží, kolik chceš investovat.

Edit: ten vitalumiere moc krycí není, ale ty ostatní jsou ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí