Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Gonyosoma ty bláho to není zrovna málo
né že bych nechtěla investovat do své krásy, ale na to moje šmrdlání mi to přijde zatím líto ![]()
Na druhou stranu s nekvalitním náčiním se toho asi moc nenaučím ![]()
@Zupa Budes si to na oblicej davat denne, tak si nekupuj sunty.
Ahoj, prosím o radu. Mám malé oči, zapadlé. Chtěla bych je zvýraznit líčením, jenže - v zimě, v létě, prostě pořád mě slzi oči, trpím na tom odmala. Ať už jsem si dala jakoukoliv řasenku, vždy nastalo svědění a slzeni, takže řasenku nepoužívám, ani oční linky si nemůžu udělat. Dalším problémem jsou kruhy pod očima a vážně dost tmavé. I když je zakryvam korektorem, nezakryji se dokonale. Napadá vás jak bych mohla oči mít pěkně nalicene? A neznáte nějaký výborný korektor?
@Šárka91 Zkoušela jsi řasenky a tužku nebo linky od La Roche Posay? Mě po ostatních taky slzí a pálí oči, ale po těchto od La Roche je to OK. Ještě jsem zkoušela tužku od Alverde z DM a taky dobrý. Na řasenku od téže značky jsem zatím nenašla odvahu, ale jelikož je to levnější kosmetika než La Roche, tak by možná bylo dobrý zkusit dříve tuto značku.
@Šárka91 Ahoj, zkus kosmetiku značky Yves Rocher. Ale je pravda, že mě po řasenkách a tužkách na oči taky slzely oči. (Hlavně avon, oriflame). Tak jsem přešla na kosmetiku značky Dermacol, a musím říct, že super. Akorát ten korektor pod oči mám Astor, a zakryje dobře. ![]()
@aprazanda @majinkaZ Děkuji, zkusím prvně tu alverde. Korektor od astoru mám taky a nic moc právě.
@Gonyosoma Dovolila bych si oponovat. Touch eclat je spíš rozjasňující, pokud má někdo tmavé kruhy pod očima, tak tu barvu úplně nepřekryje. Nejlepší je ho potom kombinovat s krycím korektorem.
@Šárka91 Korektor bych doporučila Liquid camouflage od Catrice, seženeš v některých Rosmannech nebo možná na netu, stojí stovku. Pokud si můžeš dovolit něco dražšího tak super je korektor od Urban Decay (Sephora, net) nebo Nars, ale ten je teda hodně hutný, to chce vyzkoušet. Jinak na malé zapadlé oči bych nedoporučovala tmavou linku, spíš naopak co nejvíc prosvětlit, aby oči opticky vystoupily. Spodní linku jen lehce tmavším stínem, ne tužkou.
@Elenloth Bez efektu masky si úplné překrytí nedokážu představit, mám zkušenosti i s profi make-upy při focení. Touch eclat znám, roky používám a doporučuji mrknout na recenze. Právě to projasnění je ten žádoucí efekt.
@Gonyosoma No já make -up nepoužívám, pouze BB cream a pudr. Mám pěknou pleť, jen ty kruhy pod očima, které jsou ale extrémní.
@Šárka91 Mam taky, jinak taky v cajku. Zajdi nekam do sephory a vyzkousej ho.
![]()
Hezké poledne všem!
Poraďte přirozené líčení pro blondýnu s modrýma očima? Jde mi hlavně o přirozené zvýraznění očí.