Líčení očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.5.18 11:37

Mrkni na nejake tutorialy na youtube..tam jiste pro svoji barevnou kombinaci liceni najdes a ne jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24458
21.5.18 11:41

Mě kdysi vizážiska poradila abych nepoužívala černou řasenku ani tužku. Všeobecně blondýna s modrýma očima je „letní“ typ, těm vyhovují jemné pastelové barvy laděné do studených tonů. Já nejvíce používám šedou či hnědou oční tužku a tmavě modrou či hnědou řasenku. Zkus si najít něco o barevných typech, tam by jsi mohla najít i inspiraci jak na malování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
21.5.18 11:46

Jo, mě stejně jako @elen-ka doporučila kosmetička tmavě hnědou tužku a tmavě hnědou řasenku a vypadá to opravdu líp než černá. Já mam oblíbené studené odstíny- šedé, modré, někdy i lehce do hněda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24458
21.5.18 11:50
@Venceslavka píše:
Jo, mě stejně jako @elen-ka doporučila kosmetička tmavě hnědou tužku a tmavě hnědou řasenku a vypadá to opravdu líp než černá. Já mam oblíbené studené odstíny- šedé, modré, někdy i lehce do hněda.

Přesně, vypadá to líp. I ta tmavě modrá je lepší než černá. V černé prý vypadám jako přísná paní učitelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27104
23.6.18 21:49

Sada stetcu

Devcata, a jake pouzivate dekorativni stetce? Ktere se vam opravdu osvedcily jako dobre? Aby se s nimi dobre pracovalo a nepoustely chlupy? Samozrejme me zajimaji i aplikatory na ocni stiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
23.6.18 21:58

@cecetka mám značky sephora, nyx, hakuro, nars a mufe. Pro mne nejlepší mufe a taky nejdražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.6.18 22:29

@cecetka Za mě štětce z Avonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
24.6.18 00:01

Mám štětce od značek Mac a Zoeva, s jinými nemám zkušenost. Oboje jsem si moc moc oblíbila, používám obě sady. Cenově jsou také rozlišné. Štětce Mac i Zoeva můžu určitě doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
24.6.18 00:54

Já mám pár štětců od jedné youtuberky Petralovelyhair. Ted jsem se v jedom rozhovoru s ní dočetla, že je prodala dermacolu. Nejsou drahé a zdají se mi vážně kvalitní v dané cenové relaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí