LIDL - vrátí mi peníze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.7.16 10:34

LIDL - vrátí mi peníze?

Ahoj, nemáte zkušenosti s vrácením elektroniky v lidlu? V minulosti jsem v lidlu takhle vracela oblečení které nesedělo a vrátili mi peníze, ale teď mě přítel posílá abych tam koupila nějakou brusku za 700,– ale neví, jestli mu bude vyhovovat tak ji chce vyzkoušet a pokud to nebude ono tak ji chce vrátit. Myslíte, že by na to přistoupili, máte zkušenosti s vrácením jiného druhu zboží než oblečení? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
296
10.7.16 10:37

Jo jo, berou nazpět vše bez rozdílu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.7.16 10:38

@mamina.martina Pokud ji pouzije, tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
10.7.16 11:01

Za použité zboží peníze logicky nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.7.16 11:05
@mamina.martina píše:
Ahoj, nemáte zkušenosti s vrácením elektroniky v lidlu? V minulosti jsem v lidlu takhle vracela oblečení které nesedělo a vrátili mi peníze, ale teď mě přítel posílá abych tam koupila nějakou brusku za 700,– ale neví, jestli mu bude vyhovovat tak ji chce vyzkoušet a pokud to nebude ono tak ji chce vrátit. Myslíte, že by na to přistoupili, máte zkušenosti s vrácením jiného druhu zboží než oblečení? Díky

Nech to na něm. Nekupuj to a nevracej to sama. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5215
10.7.16 11:15

Vrátit lze pouze nepoužité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
10.7.16 11:52

Asi tak, zboží lze vrátit do 30 dnů v původním ( nezavadnem ) stavu, myslis, že tvůj přítel pak tu brusku dá do původního ( nespinaveho ) stavu a nezničí brusný papír :think:, pokud toto dodrží, tak ano ( ale zaprasenou brusku s použitým brusným papírem :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.7.16 14:06

Logicky použité zboží nevemou. Pokud tedy nemá vadu (jakože nestartuje, nebrousí apod.). To by si pak mohl kdokoliv zajít do obchodu koupit třeba vrtačku, vyvrtat s ní těch 10 děr, co potřebuje a pak ji jít vrátit, že ji nechce :lol: :roll:.

Od toho tu máme služby půjčení nářadí např. v Bauhausu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák