Lilek, kuřecí maso a celer?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Lilek jsem zatim nedala.. mozna zkusim, kureci maso jsem dala hned po trech tydnech prikrmu.. a celer jsem ted dala prckum do jejich vyvaru, ktery jim delam do mrazaku do kosticek a pak pridavam k zelenine.. dala sjem tam rapikaty a kousek i do jednoho jidla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lilek jsem dala az ted nedavno. Oloupala jsem ho, nakrájela na kolečka, osolila, aby vyšla hořkost. Pak jsem ho omyla od té soli a obalila v sýrovém těstíčku (vajčko, mouka, nastrouhany sýr) no a na olivovém oleji osmahla. Ale nedávám to často, docela mu to chutnalo. Info jsou i tady http://www.lilek.info/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a v sedmi měsích jsem už myslím kuřecí maso začala dávat. Do polévky jsem dala i trošku celeru (vedle mrkve, petržele apod.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já lilek namočím do vody se solí, pak nakrájím na kostičky s cuketou, osmahnu na cibulce, přidám rajčatový protlak a podávám s těstovinama a parmazánem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozmary píše:
Ahoj,zajímalo by mě jak trpajzlíkům připravujete lilek,já jsem ho nikdy nejedla,takže ani nevím jak se vlastně používáA od kdy přidáváte do polévek kuřecí maso?Malé je sedm měsíců,zak už bych chtěla vyzkoušet maso.A co celer,dáváte?
ahoj,
lilek jsem davala asi od 9 mesicu normalne se zeleninou a masem +prilohou , omyt, oloupat nakrajet na kosticky jako cuketu uvarit spolu se zel. zakapnout oliv.olejem pridat maso+prilohu
maso jsem zacla davat asi od tech 8 mesicu uz si to matne pamatuju
celer jenom v polivkovych smesich asi od 10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
derida píše:
Tak já lilek namočím do vody se solí, pak nakrájím na kostičky s cuketou, osmahnu na cibulce, přidám rajčatový protlak a podávám s těstovinama a parmazánem.
no ja delam musaku, smazenou s cesnekem, zapecenou s rajcaty a omrdesat dalsich receptu ale zakladatelka se pta jak je pripravujeme detem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozmary píše:
Ahoj,zajímalo by mě jak trpajzlíkům připravujete lilek,já jsem ho nikdy nejedla,takže ani nevím jak se vlastně používáA od kdy přidáváte do polévek kuřecí maso?Malé je sedm měsíců,zak už bych chtěla vyzkoušet maso.A co celer,dáváte?
Lilek takhle malému dítěti nedávej, má ve slupce toxické silice… nemusí to udělat tak malému dítku nejlépe
vydrž aspoň po roce věku.. já jim ho připravuju s cuketou, nařezané na kolečka a zapečené se sýrem.. niva, balkán.. do toho drcená rajčata.. můžeš i bramboru..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem odpověděla, já to tak připravuju dětem. Ale děti mám starší než zakladatelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zatím dávám mrkrv,bramboru,petržel,brokolici a cuketu.Zkoušela jsem i květák,ten jí sice chutnal,ale měla po něm bolení,teda asi po něm.Příjde mi to pořád stejný,tak jsem chtěla trošku to pozměnit,ale už mě teda nenapadá co jí tam přidat jinýho ![]()
- Citovat
- Upravit
derida píše:
Taky jsem odpověděla, já to tak připravuju dětem. Ale děti mám starší než zakladatelka.
tak pardon, jsem to nepochopila:) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozmary píše:
A ten hrášek nenadýmá?
Malá s tím problém neměla. Mě například nadýmá i brokolice
chce to vyzkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá má problémy s bříškem od mala,v půl roce jsem chtěla skončit s laktobacilama,ale bylo to špatný,tak pokračujeme.Vyzkouším,uvidíme ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,zajímalo by mě jak trpajzlíkům připravujete lilek,já jsem ho nikdy nejedla,takže ani nevím jak se vlastně používá
A od kdy přidáváte do polévek kuřecí maso?Malé je sedm měsíců,zak už bych chtěla vyzkoušet maso.A co celer,dáváte?