Limity ve výchově dětí - dotazník

3
12.4.18 20:37

Limity ve výchově dětí - dotazník ukončen

Všem moc děkuji za vyplnění :)

Jak bylo zmíněno ve foru, zajímají mě hranice/limity stanovované ve výchově dětí. To, že na každého působí termín rozdílně je v pořádku a i to je jedním z cílů zjišťování. Mockrát děkuji za Vaše odpovědi a připomínky :hug:

Příspěvek upraven 12.04.18 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
12.4.18 20:39

@osobovam A kde je ten dotazník? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
12.4.18 20:39

Bych ti ho vyplnila, kdyby tu byl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.4.18 20:40

Už je tu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
12.4.18 20:53

Trosku nestandartni se zeptat, “co si myslite ze jsou limity” a pak bez jakehokoliv vaseho vysvetleni ci prohlaseni se ptat na neco, co absolutne nekoresponduje s mou odpovedi.

Mozna je to slovickareni ale za me jsou limity ve vychove to, co ja jsem ochotna udelat - neuhodim, naplacam, zavru do pokoje - kazdy to ma nastavene jinak.

Myslim si ale, ze vas pak spise zajimaji hranice deti a jak dosahnout jejich dodrzovani… nebo alespon tak to na me pusobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31438
12.4.18 20:54

@Vickee Presne tak jsem to pochopila, takze me ctvrta otazka taky zmatla, pak jsem myslela, ze jsou to hranice a ony asi pouzivane vychovne prostredky :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
12.4.18 20:58

Taky mi to přijde zmatené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
12.4.18 21:05
@osobovam píše:
Dobrý den,
ráda bych Vás poprosila o vyplnění dotazníku k seminární práci, která se věnuje tématu stanovování limitů/hranic ve výchově dětí. Cílem dotazníku je zjistit postoje rodičů předškolních dětí k limitům ve výchově.

Dotazníky jsou dva, jeden je určen pro matky a druhý pro otce předškolních dětí, tj. 3-6 let. Pokud by se našlo i zda pár tatínků nebo by bylo možné nechat vyplnit i od Vašich mužských protějšků, budu moc ráda, protože pánů máme méně ;)

Za Váš čas věnovaný mému dotazníku, Vám velmi děkuji. :hug:

Nemohl by taky někdo stanovit limity „rodičům“ v poškozování, týrání, trestání, zanedbávání, zneužívání nebo mrzačení dětí? Děti už mají dávno vyčerpané limity a málokteré „péči“ přežije bez následků. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.4.18 21:11

Ano, s tím souhlasím, že by bylo mnohdy potřeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
12.4.18 21:11

@Jirka765 už jsi trapnej… Vážně nemáš nic lepšího na práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.4.18 21:31

@Jirka765 kdyby jsi dokázal na tento problém upozornit věcně, smysluplně a nabídnout nějaké řešení, tak by se nad tím asi někdo zamyslel. Ty to ovšem podáváš tak trapným, vlezlým a ubíjejícím způsobem, že tady vždycky každýho jenom otrávíš a znechutíš. Děláš jen medvědí službu. Zamysli se nad svým projevem. Apropó, děláš pro to taky něco jinýho než jen tady vypisuješ?

• Citovat
  • Upravit
3224
12.4.18 21:31

Tenhle pán je asi obětí nějakého domácího nasilí ze strany matky.
Měl by vyhledat odbornou pomoc a ne tady pořád exhibovat na emiminu a obvinovat nas že týrame deti apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
13.4.18 12:36
@osobovam píše:
Všem moc děkuji za vyplnění :)

Jak bylo zmíněno ve foru, zajímají mě hranice/limity stanovované ve výchově dětí. To, že na každého působí termín rozdílně je v pořádku a i to je jedním z cílů zjišťování. Mockrát děkuji za Vaše odpovědi a připomínky :hug:

Příspěvek upraven 12.04.18 v 21:03

Zdravím Vás a prosím o navrácení dotazníku, bez ní diskuze nedává smysl. :nevim:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect