Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Všem moc děkuji za vyplnění ![]()
Jak bylo zmíněno ve foru, zajímají mě hranice/limity stanovované ve výchově dětí. To, že na každého působí termín rozdílně je v pořádku a i to je jedním z cílů zjišťování. Mockrát děkuji za Vaše odpovědi a připomínky ![]()
Příspěvek upraven 12.04.18 v 21:03
Trosku nestandartni se zeptat, “co si myslite ze jsou limity” a pak bez jakehokoliv vaseho vysvetleni ci prohlaseni se ptat na neco, co absolutne nekoresponduje s mou odpovedi.
Mozna je to slovickareni ale za me jsou limity ve vychove to, co ja jsem ochotna udelat - neuhodim, naplacam, zavru do pokoje - kazdy to ma nastavene jinak.
Myslim si ale, ze vas pak spise zajimaji hranice deti a jak dosahnout jejich dodrzovani… nebo alespon tak to na me pusobi.
@Vickee Presne tak jsem to pochopila, takze me ctvrta otazka taky zmatla, pak jsem myslela, ze jsou to hranice a ony asi pouzivane vychovne prostredky
?
@osobovam píše:
Dobrý den,
ráda bych Vás poprosila o vyplnění dotazníku k seminární práci, která se věnuje tématu stanovování limitů/hranic ve výchově dětí. Cílem dotazníku je zjistit postoje rodičů předškolních dětí k limitům ve výchově.Dotazníky jsou dva, jeden je určen pro matky a druhý pro otce předškolních dětí, tj. 3-6 let. Pokud by se našlo i zda pár tatínků nebo by bylo možné nechat vyplnit i od Vašich mužských protějšků, budu moc ráda, protože pánů máme méně
Za Váš čas věnovaný mému dotazníku, Vám velmi děkuji.
Nemohl by taky někdo stanovit limity „rodičům“ v poškozování, týrání, trestání, zanedbávání, zneužívání nebo mrzačení dětí? Děti už mají dávno vyčerpané limity a málokteré „péči“ přežije bez následků. ![]()
@Jirka765 kdyby jsi dokázal na tento problém upozornit věcně, smysluplně a nabídnout nějaké řešení, tak by se nad tím asi někdo zamyslel. Ty to ovšem podáváš tak trapným, vlezlým a ubíjejícím způsobem, že tady vždycky každýho jenom otrávíš a znechutíš. Děláš jen medvědí službu. Zamysli se nad svým projevem. Apropó, děláš pro to taky něco jinýho než jen tady vypisuješ?
Tenhle pán je asi obětí nějakého domácího nasilí ze strany matky.
Měl by vyhledat odbornou pomoc a ne tady pořád exhibovat na emiminu a obvinovat nas že týrame deti apod.
@osobovam píše:
Všem moc děkuji za vyplnění![]()
Jak bylo zmíněno ve foru, zajímají mě hranice/limity stanovované ve výchově dětí. To, že na každého působí termín rozdílně je v pořádku a i to je jedním z cílů zjišťování. Mockrát děkuji za Vaše odpovědi a připomínky
Příspěvek upraven 12.04.18 v 21:03
Zdravím Vás a prosím o navrácení dotazníku, bez ní diskuze nedává smysl. ![]()
Monika