Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat brala jsem HA marvelon 5 let a teď jsem přešla asi měsíc zpátky na Lindenette 20. Asi týden mi je hrozně nevolno od žaludku (až na zvracení), jsem hodně citlivá na pachy a zvedá se mi žaludek po některých jídlech a jsem pořád unavená. Mám 3 dny před MS. Mohlo by to být těhotenství?Dekuji za odpověď
jako myslíš, že za měsíc braní jsi stihla otěhotnět a ještě k tomu mít příznaky, co popisuješ?? Pochybuju.
Spíš nějaká střevní viróza nebo tak.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat brala jsem HA marvelon 5 let a teď jsem přešla asi měsíc zpátky na Lindenette 20. Asi týden mi je hrozně nevolno od žaludku (až na zvracení), jsem hodně citlivá na pachy a zvedá se mi žaludek po některých jídlech a jsem pořád unavená. Mám 3 dny před MS. Mohlo by to být těhotenství?Dekuji za odpověď
Takové stavy mívám občas právě z Lindynette. ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat brala jsem HA marvelon 5 let a teď jsem přešla asi měsíc zpátky na Lindenette 20. Asi týden mi je hrozně nevolno od žaludku (až na zvracení), jsem hodně citlivá na pachy a zvedá se mi žaludek po některých jídlech a jsem pořád unavená. Mám 3 dny před MS. Mohlo by to být těhotenství?
Dekuji za odpověď