Líný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
merett
21.12.10 12:38

ono je asi něco jinýho podnájem (takovej ten klasickej na rok s prodloužením) a nájemní byt se smlouvou na dobu neurčitou kde se dá nahlásit i trvalé bydliště

• Citovat
  • Upravit
mag
12864
21.12.10 12:52
merett píše:
ono je asi něco jinýho podnájem (takovej ten klasickej na rok s prodloužením) a nájemní byt se smlouvou na dobu neurčitou kde se dá nahlásit i trvalé bydliště

Rozídl mezi podnájmem a nájmem je, že u nájmu máš pronajat od vlastníka bytu (město, byt v OV), u podnájmu byt pronajímáš od nevlastníka - nájemníka (typicky družstevní byt. Oba mohou být na neurčito nebo určito…
U nájemního byt stačí pro nahlášení trvalého pobytu nájemí smlouva, u podnájmu je třeba souhlas vlastníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
21.12.10 12:53
Mamina87 píše:
JaSe píše:
Mamina87 píše:
NULU86:promin ale to je nesmysl..příspěvek na bydlení nedostane když bydlí v pronájmu :wink:
a kolik platí nájem sim tě,že dostala tolik?? 8-o tam jsou jen nějaký procenta ..
Ahoj,
pokud má nájemní smlouvu, tak může dostat příspěvek na bydlení.
mě bylo řečeno něco úplně jiného :nevim:

Já jsem to zjišťovala v lednu 2009 kvůli sobě a bylo mi řečeno, že mám nárok na příspěvek na bydlení jen v případě, že bydlím ve svém nebo když mám nájemní smlouvu. Varianta, že bydlím v RD mojí mámy a všechno si tam platím sama, je nezajímala. Takže jsem měla smolíka.

• Citovat
  • Upravit
3542
21.12.10 15:35

taki víš, co bych udělala? Sebrala bych mu kabel od pc nebo smazala hru či ji zlikvidovala… A nebo bych se sbalila a odešla.. časem by mu to dotelko.. Manžel vposlední době dělal něco podobného až jsem ho seřvala jak malého srmada a šel šůrovat záchod.
Chtěl dítě? Udělal si ho, No tak at jde makat. Promin, že to píšu takhle hnusně, ale sama to doma nemám růžové, takže tě docela chápu a lituji zárověn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marben
9.1.11 19:44

Ahoj, budu tipovat, nejde o hru WOW? :/ Musím říct, že já jsem nezaměstnaná a přišla zjistila jsem, že jsem těhotná, od pracáku nic čekat nemůžu a přítel mi řekl, že dítě nechce, že na to nemáme, přitom on dostává docela pěkný plat a byt ve kterém žijeme je v mém os. vlastnictví, takže nájem je minimální. Jediné co ho zajímá je ta jeho pitomá hra, o dítěti nechce ani slyšet, musí se ovšem smířit, že si ho nechám, pokud se mu to nelíbí, ať táhne, ale já ho sedřu z kůže :-D hodně štěstí a tvůj přístup schvaluju :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat