Jaká je možnost zbavení otcovství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zajdi si k právničce sepíš sní vše cena kolem 500kč ona to odnese k soudu, pak už jen čekej. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně.Nestará se neplatí..dobré by ještě bylo ,kdyby byl alkoholik,dělal vám ze života peklo.Myslím dobré pro ten případ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevim co dela,ikdyz zije v jednom meste.Na ulici se potkame pozdravi a to je vse.Ale i v pripade ze neni alkoholik atd…by to mnelo jit?
- Citovat
- Upravit
Jsem ve stejné situaci. Mi bylo řečeno na sociálce, že to nejde! Jednou otec JE, tak platit musí! Pokud by byl zbaven svéprávnosti, tak by byl zbaven povinnosti platit, jinak prý né.
A ty se nesoudíš o alimenty? Já ano.
- Citovat
- Upravit
Aha tak jsem teda zvedava jestli napise jeste nekdo zkusenost.Protoze ta znama to proste udelane takhle ma.Ne nesoudim,zebezpeceni jsme myslim vic nez dobre a nepotrebuju vyhruzky co uz nekolikrat byly.Pokud jednou otec je tak by se tak mnel chovat,ale nechova,tak doufam,ze moznost jak to provest je.
- Citovat
- Upravit
Moje známá měla něco podobného…otec s nimi žil v jedné vesnici a kluk pomalu ani netušil, že je to jeho otec…a samozřejmě alimenty nikde.
Udělali to tak, že když si našla nového přítele, chtěli se vzít a on byl ochoten vzít kluka na sebe, tak za ním zašli a domluvili se.
Takže ono to jde určitě s jeho souhlasem.
Ale bez jeho souhlasu nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez souhlasu nic,taky jsme ho neviděli dva roky a nic.Ted budu mit mimi s mym pritelem a protoze to nebude 300 dnu od rozvodu,kdyz se maly narodi,bude se jmenovat po ex,takze soudy…a to ani nevim,kde je.Zmetek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to nechápu proč mi na té socce říkali že to nejde
přímo na oddělení právní ochrany dětí ![]()
- Citovat
- Upravit
ww píše:
No tak to nechápu proč mi na té socce říkali že to nejdepřímo na oddělení právní ochrany dětí
asi jsi narazila na pani ktera ti poradit nechtela,protoze je nazoru ze jednou je jeho otec tak na nej narok ma takcitak..ano je otec,ale kdyz se nestara buhvi jak dlouho-u nas temer 5let a bydlime v jednom meste,potkame se na ulici pro mne otec neni a nema narok si tak rikat.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:ww píše:asi jsi narazila na pani ktera ti poradit nechtela,protoze je nazoru ze jednou je jeho otec tak na nej narok ma takcitak..ano je otec,ale kdyz se nestara buhvi jak dlouho-u nas temer 5let a bydlime v jednom meste,potkame se na ulici pro mne otec neni a nema narok si tak rikat.
No tak to nechápu proč mi na té socce říkali že to nejdepřímo na oddělení právní ochrany dětí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jůlinka T. píše:
Omluva za chyby
takze jestli chapu dobre,po vyzvani soudu kdy se tohle bude projednavat si on muze zacit hrat na otce-neda souhlas a jsme bez sanci?
- Citovat
- Upravit
Dobry den,je moznost zbaveni otcovstvi v pripade ze se 5let nehlasi k diteti,neplati,nenavstevuje?Jedna znama mi tvrdi,ze po 3letech kdy jeji dite nenavstevoval otec to slo.Popripade co proto udelat?..Predem diky za prispevky,vlastni zkusenosti.