Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky používala jste některá v těhotenství lioton gel? Za všechny příspěvky předem děkuji Veronika ![]()
@werunk píše:
Holky používala jste některá v těhotenství lioton gel? Za všechny příspěvky předem děkuji Veronika
Já chtěla, ale doktor mi to moc nedoporučoval, tak jsem to nepoužívala.
@Jančakecalka píše:
Já chtěla, ale doktor mi to moc nedoporučoval, tak jsem to nepoužívala.
@werunk píše:
Ahano já jsem právě četla, že pro těhotné a kojící po konzultaci lékaře:((. A vy jste to chtělo používat na co? Mě se právě objevily křečové žíly
a jsem teprv ve 20tt, tak bych to chtěla aspon necim zmirnit
Já jsem to potřebovala na to, že mě brali dost křeče do nohou a měla jsem pocit těžkých nohou.Ale mě to nedoporučil, ale možná to bylo tím, že jsem měla vyšší krevní klak
Doporučil magnesium a dělat chladnivé koupele nohou, a celkem to pomohlo. S křečákama zkušenost nemám, takže to bohužel neporadím ![]()
@Jančakecalka píše:
Já jsem to potřebovala na to, že mě brali dost křeče do nohou a měla jsem pocit těžkých nohou.Ale mě to nedoporučil, ale možná to bylo tím, že jsem měla vyšší krevní klakDoporučil magnesium a dělat chladnivé koupele nohou, a celkem to pomohlo. S křečákama zkušenost nemám, takže to bohužel neporadím
Doporučila bych spíš než lioton kompresní punčochy pro těhotné, dají se koupit ve zdravotních potřebách
Mne se udelaly nekdy kolem toho 20tt desne krecaky na leve noze, nikdy driv jsem to nemela, tak jsem sla k doktorovi a ten mi predepsal gel co mi do druheho dne v lekarne specialne namichali a super, moc mi pomaha. Tak bych asi byt tebou zasla k doktorovi..
@Klementyna píše:
Mne se udelaly nekdy kolem toho 20tt desne krecaky na leve noze, nikdy driv jsem to nemela, tak jsem sla k doktorovi a ten mi predepsal gel co mi do druheho dne v lekarne specialne namichali a super, moc mi pomaha. Tak bych asi byt tebou zasla k doktorovi..
@werunk ja to taky v predchozich tehotenstvich nepoznala, az ted a je to tedy sila! Postupne se ty zily pridavaji, takze ted mam skoro celou levou nohu fialovou a na prave vubec nic! Ale diky tomu gelu vubec neboli. Kdyz nenamazu, tak boli.
Jsem ale v Anglii, asi se tu na to pouzivaji jine metody nez v CR ![]()