Lioton gel

40
7.3.13 08:01

Lioton gel

Holky používala jste některá v těhotenství lioton gel? Za všechny příspěvky předem děkuji Veronika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
7.3.13 08:02
@werunk píše:
Holky používala jste některá v těhotenství lioton gel? Za všechny příspěvky předem děkuji Veronika :)

Já chtěla, ale doktor mi to moc nedoporučoval, tak jsem to nepoužívala.

• Citovat
  • Upravit
40
7.3.13 08:08
Aha :( no já jsem právě četla, že pro těhotné a kojící po konzultaci lékaře:((. A vy jste to chtělo používat na co? Mě se právě objevily křečové žíly :( a jsem teprv ve 20tt, tak bych to chtěla aspon necim zmirnit :(
@Jančakecalka píše:
Já chtěla, ale doktor mi to moc nedoporučoval, tak jsem to nepoužívala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.3.13 08:14
@werunk píše:
Aha :( no já jsem právě četla, že pro těhotné a kojící po konzultaci lékaře:((. A vy jste to chtělo používat na co? Mě se právě objevily křečové žíly :( a jsem teprv ve 20tt, tak bych to chtěla aspon necim zmirnit :(

Já jsem to potřebovala na to, že mě brali dost křeče do nohou a měla jsem pocit těžkých nohou.Ale mě to nedoporučil, ale možná to bylo tím, že jsem měla vyšší krevní klak :nevim: Doporučil magnesium a dělat chladnivé koupele nohou, a celkem to pomohlo. S křečákama zkušenost nemám, takže to bohužel neporadím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
40
7.3.13 08:17
Aha, ale i tak vám moc děkuji :kytka:
@Jančakecalka píše:
Já jsem to potřebovala na to, že mě brali dost křeče do nohou a měla jsem pocit těžkých nohou.Ale mě to nedoporučil, ale možná to bylo tím, že jsem měla vyšší krevní klak :nevim: Doporučil magnesium a dělat chladnivé koupele nohou, a celkem to pomohlo. S křečákama zkušenost nemám, takže to bohužel neporadím :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.3.13 08:17
@werunk píše:
Aha, ale i tak vám moc děkuji :kytka:

Není vůbec zač :kytka:

• Citovat
  • Upravit
522
7.3.13 08:27

Doporučila bych spíš než lioton kompresní punčochy pro těhotné, dají se koupit ve zdravotních potřebách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.13 08:34

Mne se udelaly nekdy kolem toho 20tt desne krecaky na leve noze, nikdy driv jsem to nemela, tak jsem sla k doktorovi a ten mi predepsal gel co mi do druheho dne v lekarne specialne namichali a super, moc mi pomaha. Tak bych asi byt tebou zasla k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.3.13 08:39
Já jsem právě byla na kontrole včera a dr.mi řekla, že to je v těhotenství normální, že po porodu by to mělo zmizet. Nic mi neporadila, tak zkouším zjistit něco na netu :). Čekáme druhé mimí a při dcerce jsem takové problémy vůbec neměla :(
@Klementyna píše:
Mne se udelaly nekdy kolem toho 20tt desne krecaky na leve noze, nikdy driv jsem to nemela, tak jsem sla k doktorovi a ten mi predepsal gel co mi do druheho dne v lekarne specialne namichali a super, moc mi pomaha. Tak bych asi byt tebou zasla k doktorovi..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.13 09:07

@werunk ja to taky v predchozich tehotenstvich nepoznala, az ted a je to tedy sila! Postupne se ty zily pridavaji, takze ted mam skoro celou levou nohu fialovou a na prave vubec nic! Ale diky tomu gelu vubec neboli. Kdyz nenamazu, tak boli.
Jsem ale v Anglii, asi se tu na to pouzivaji jine metody nez v CR :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky