Těhotenství, ledvinové kameny - co bude dál?

2
6.3.13 19:41

těhotenství, ledvinové kamey - co bude dál?

Těhotenství, ledvinové kameny-co bude dál?
Ahoj! Moje sestra už se 3roky snaží o miminko, teď po operacích, léčení, a marných IVF byla na umělém oplodnění (transferu) a to 14.2. – vše bylo v pořádku až do 27.2. kdy dostala hrozné bolesti zad a břicha, moč měla zakalenou a pak už nemohla ani močit. brzo ráno jela do nemocnice, těhotenský test měla pozitivní, plné dvě čárky, ale radost netrvala dlouho, vzali ji odběry a měla hodnotu hcg 260. dali ji kapacky s atb, ze ma asi zanet, ty ji davali do nedele 3.3. v pondeli hcg 550. hodnoty zanetu neklesly. bolesti bricha ustoupily, ale zada ne. dnes ji delali dalsi testy hodnota hcg 815. UTZ deloha sama cysta a neco co podle doktoru nevi co je, mozna embryo. Utz celeho bricha a ejhle asi ledvinove kameny. proc jsem vlastne pisi. doktori nam poradne nejsou schopni rict co ji je a co bude dal. bud to nevi nebo maji vic moznosti. bile krvinky ji porad rostou ma hodnotu 24. chtela jsem se jen zeptat staci hodnota hcg? a co si o tom myslite popripade mate s tim nekdo zkusenost. jeste rekli ze to muze byt mimodelozni tehotenstvi. sestra bojuje jak muze ale ta nejistota je strasna. dekuji za reakce. snad to neni moc zmatene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2499
6.3.13 20:10

Vím ze zkušenosti přítelkyně, že ledvinové kamínky jsou rozpustitelné bylinkami. Ale nevím hned jakými a jestli jsou v těhotenství možné brát. Třeba se jde přes internet zeptat nějakého bylinkáře. Když ani lékaři neví, pak člověk hledá i jiné alternativy a bylinky se s léky většinou dobře snáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.3.13 20:53

Jestli muzu, tak ja jsem v tehotenstvi mela taky kameny.Mela jsem silene bolesti zad a pricitala je tehotenstvi, pote jsem nemohla curat a zavedli mi do ledviny hadicku, pres mocovy mechyr, v lehke anestezii, trosku me prichrapli aby to nebolelo, celou dobu jsem byla pri vedomi.Pote jsem uz byla doma musela pit pres 4l tekutin a kamen vyndali az po porodu a taky mocovymi cestami, bez rezani. Rodila jsem v zari a kamen sel ven v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí