Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já těm práškům na hubnutí nevěřím… Zbytečně do sebe cpát nějaké srajdy a hlavně zbytečně vyhozené peníze… Jde o to omezit či vyskrtnout rychle cukry, mouku, sladkosti, sladké pití…jist libové maso, hromadu zeleniny, ovoce…pít hodně vody či neslazeny čaj. Dobrý na slazeni je cekankovy sirup. Je to boj ale jde to.. Hodně štěstí ![]()
Sorry, ale žádný zázračný lék/čaj/pilule na zhubnutí fakt není. Je prostě potřeba vyřešit příčinu (pocity, hormony,…) a změnit stravování, zdravě a trvale. Investuj ty peníze raději do někoho schopného, kdo ti s tím pomůže - nutriční terapeut (=vystudovaný odborník), psycholog nebo kouč.
Prášky jsou na nic. Je potřeba omezit tuky cukry a hlavně nedržet dietu ale natrvalo změnit stravování. Přidat pohyb zezačátku stačí rychlejší chůze časem třeba i běh
@Ravedd píše:
Prášky jsou na nic. Je potřeba omezit tuky cukry a hlavně nedržet dietu ale natrvalo změnit stravování. Přidat pohyb zezačátku stačí rychlejší chůze časem třeba i běh
paní je po operaci nohy, nemá pohyb, takže běh s berlí není to pravé ![]()
@DanielaD píše:
paní je po operaci nohy, nemá pohyb, takže běh s berlí není to pravé
Naopak, beh s berli je pravdepodobne energeticky jeste narocnejsi nez beh prosty
…ne, pardon za hloupy vtip. Souhlasim s děvčaty a pridavam, ze to moc a moc drzim palce, zrovna obezretne rozjizdim hubnuti po porodu, mam poctive vyžrana a vylezena kila po rizikaci, takze jsem v tom taky. Ta noha je blba, no, škoda, asi to bude trvat dele, ale stejne je jidelnicek to hlavní. Jestli ti prasky zaberou ve smyslu rychleho ubytku pro zacatek na zvyseni motivace, tak asi ok.
Moje kamaradka zacinala neco kolem tve vahy, ono uz se i blbe pochoduje a rotoped vzdala taky celkem rychle. Ale jidelnicek s podporou paní poradkyne udrzela a zhubla 26 kilo a je jiny člověk. Urcite to pujde ![]()
@DanielaD píše:
paní je po operaci nohy, nemá pohyb, takže běh s berlí není to pravé
Já ale nepsala nic o pohybu teď hned samozřejmě bylo myšleno až to půjde a rozhodně jsem nemyslela běh v nejbližší době napsala jsem časem třeba i běh… On nejen běh s berlí není to pravé ale ani běh s takovou váhou to by si zakladatelka mohla ublížit i kdyby nechodila o berli ![]()
@PaníKadrnožková
půjde, hlavně v klidu a pomalu.
Máš krásou profilovku ![]()
@DanielaD píše:
@PaníKadrnožková
půjde, hlavně v klidu a pomalu.Máš krásou profilovku
Kuju ![]()
Ahoj holky.Je mi 47 a od mala se potýkám s obezitou. Nyní jsem po operaci nohy..tudíž pohyb nulový, chodím o berlích. A moje váha je dost nehezká kolem 130kg. Už jsem za ta léta vyzkoušela leccos, diety, čaje rotoped, i zlatá vejce-lék Adipex.Ted jsem najela lipoxal radical. A jablečný ocet na zrychlení metabolismu. Nejím sladké, nesladím kafe. Problém je že nemám pohyb kvuli té operované noze.Byly by nějaké rady? Zkušenosti? Mějte se fajn.