Přestat se stýkat s kamarádkou?

Anonymní
27.2.20 14:09

Prestat se stykat s kamaradkou?

Ahoj. Potrebuji radu. Mam kamardku, zname se asi 6 let. Vzdy jsme si dobre rozumnely. Ale posledni asi 2 roky bydlime od sebe hodne daleko a tak se vidame jednou za cca ctvrt roku, ale pravidelne si volame a piseme… ona vzdy jezdi k nam a vzdy na cely den, nekdy i prespi, jinak by se ji to ani nevyplatilo na 3 hodky apod. ona casto meni partnery, asi smulu na chlapy. Vzdy vybira pochybne typky, bohuzel…
Problem je v tom, ze tento posledni partner bydli v dome plnem odpadku, po stole v kuchyni behaji mysi, vsude jsou pry hovinka, smrad, spina atd atd… a ona se k nemu nastehovala! Rekla jsem ji k tomu svoje, uprimne muj nazor, ze kdyby to byl chlap ze zlata, nebyla bych tam, ale ona bohuzel zustala u nej a ted by nejradsi prijela i s nim… velmi slusne jsem se ji to snazila vysvetlit ze ne, ale bohuzel asi nechapu, nebo nechce chapat… uprimne… muj strejda dela deratizaci a vim co je kde stenic, svabu atd a uz tu nechci ani ji. Mam strach o nas domov… mozna je to divne, sobecke, ale ja mam fobii z bordelu a spiny a to ona mimochodem moc dobre vi… schazet se jinde bohuzel moc nejde. Mam male dite.. co ted s tim? Mam uplne prerusit styky? Mam ji to rict na tvrdo? Ja ji mam moc rada, ale bohuzel jsou veci pres ktere nejede vlak…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.2.20 14:17

Chápu tě. Moje sestra štěnice zažila a nepřála bych to nikomu na světě a bránila bych se jejich návštěvám taky. Myší bobky pro mě taky úplnej horor, jen si představím těch bacilů a nechutností v tom :poblion: řekla bych jí to prostě narovinu a žádný okecávky kolem. Mám na to stejný pohled a vůbec by mě nezajímalo jestli si o mě někdo bude myslet, že jsem hysterka.

• Citovat
  • Upravit
3167
27.2.20 14:19

Můj kamarád také pracuje jako deratizér a je moc dobře, že to ohrožení vidíš a vnímáš, protože tam logicky je ;) :palec:
Kamarádce bych to vysvětlila narovinu a vůbec nechápu, že se tam dobrovolně nastěhovala 8o
Asi je zaslepena láskou, ale tvoje samaritánství musí mít hranice, už kvůli tvé rodině :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.2.20 14:19
@Anonymní píše:
Ahoj. Potrebuji radu. Mam kamardku, zname se asi 6 let. Vzdy jsme si dobre rozumnely. Ale posledni asi 2 roky bydlime od sebe hodne daleko a tak se vidame jednou za cca ctvrt roku, ale pravidelne si volame a piseme… ona vzdy jezdi k nam a vzdy na cely den, nekdy i prespi, jinak by se ji to ani nevyplatilo na 3 hodky apod. ona casto meni partnery, asi smulu na chlapy. Vzdy vybira pochybne typky, bohuzel…
Problem je v tom, ze tento posledni partner bydli v dome plnem odpadku, po stole v kuchyni behaji mysi, vsude jsoupryhovinka, smrad, spina atd atd… a ona se k nemu nastehovala! Rekla jsem ji k tomu svoje, uprimne muj nazor, ze kdyby to byl chlap ze zlata, nebyla bych tam, ale ona bohuzel zustala u nej a ted by nejradsi prijela i s nim… velmi slusne jsem se ji to snazila vysvetlit ze ne, ale bohuzel asi nechapu, nebo nechce chapat… uprimne… muj strejda dela deratizaci a vim co je kde stenic, svabu atd a uz tu nechci ani ji. Mam strach o nas domov… mozna je to divne, sobecke, ale ja mam fobii z bordelu a spiny a to ona mimochodem moc dobre vi… schazet se jinde bohuzel moc nejde. Mam male dite.. co ted s tim? Mam uplne prerusit styky? Mam ji to rict na tvrdo? Ja ji mam moc rada, ale bohuzel jsou veci pres ktere nejede vlak…

Takže v zásadě nic nevíš… Dala bych tomu šanci. Pokud je tvůj stejda derazizátor, tak to kdyžtak vezme i u vás :) (promiň, blbý vtip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.20 14:21
@Paola21 píše:
Takže v zásadě nic nevíš… Dala bych tomu šanci. Pokud je tvůj stejda derazizátor, tak to kdyžtak vezme i u vás :) (promiň, blbý vtip)

Jenze ja to vim od ni. A nevidim duvod proc by si to ona vymyslela…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.20 14:26

Ahoj, když se tam nastěhovala, tak předpokládám, že to tam celý vysmejčila, vydezinfikovala a myší a ostatní havěti se zbavila a udržuje to tam stejně jako kdekoli jinde v čistotě a stejně tak i svého chlapa. V takovém případě v tom vůbec žádný problém nevidím. A jestli máš pocit, že tam žije ve špíně mezi odpadky a místo aby ukázala svému chlapovi jak to chce ona převzala jejich způsob života, vaří v kuchyni, kde jsou na lince myší bobky, brodí se v odpadcích a podobně, pak bych jí to asi řekla na rovinu, že máš strach o nákazu dítěte a ať se neurazí, ale ať už nejezdí, právě z těchto důvodů. Že respektuješ její rozhodnutí, ale ona musí respektovat to Tvoje.

• Citovat
  • Upravit
101642
27.2.20 14:28

Ja teda nevim, ale jak bordel v miste A muze ohrozit nekoho v miste B? To si jako ty mysi sbali saky paky a pojedou taky na návštěvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
27.2.20 14:31
@j.a.n.i1 píše:
Ja teda nevim, ale jak bordel v miste A muze ohrozit nekoho v miste B? To si jako ty mysi sbali saky paky a pojedou taky na návštěvu?

Asi vzhledem k tomu, že tam mají myši a jinou havěť, má zakladateli a strach, aby nedotáhli třeba štěnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.20 14:33
@j.a.n.i1 píše:

Stenice a svab prave ze jo. Muzou treba napr nalezt do kabelky atd.. od strejdy vim o pani co chodila uklizet do panelku kde byly stenice a prinesla si je domu v igelitce se svymi vecmi, ktere si behem uklidu odlozila na zem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.20 14:35
@Anonymní píše:
Ahoj, když se tam nastěhovala, tak předpokládám, že to tam celý vysmejčila, vydezinfikovala a myší a ostatní havěti se zbavila a udržuje to tam stejně jako kdekoli jinde v čistotě a stejně tak i svého chlapa. V takovém případě v tom vůbec žádný problém nevidím. A jestli máš pocit, že tam žije ve špíně mezi odpadky a místo aby ukázala svému chlapovi jak to chce ona převzala jejich způsob života, vaří v kuchyni, kde jsou na lince myší bobky, brodí se v odpadcích a podobně, pak bych jí to asi řekla na rovinu, že máš strach o nákazu dítěte a ať se neurazí, ale ať už nejezdí, právě z těchto důvodů. Že respektuješ její rozhodnutí, ale ona musí respektovat to Tvoje.

Ja se ji ptala jestli to tam uz nejak vypada normalne a ona mi rekla, ze jsou vsude pytle s vecma a ze vsechno uklidit a udelat je temer nemozne… on je totiz nejaky sberatel vsemoznych kramu nebo co… :roll:

• Citovat
  • Upravit
101642
27.2.20 14:42
@Anonymní píše:
Stenice a svab prave ze jo. Muzou treba napr nalezt do kabelky atd.. od strejdy vim o pani co chodila uklizet do panelku kde byly stenice a prinesla si je domu v igelitce se svymi vecmi, ktere si behem uklidu odlozila na zem…

No, zrovna stenice fakt nemaji vyssi prabdepodobnost ze budou tam kde je bordel a mysi… Ty si klidne privezes z uklizene domacnosti, mozna tim spis, neb se za to budou stydet a nechaji je rozšířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.2.20 14:47
@Anonymní píše:
Jenze ja to vim od ni. A nevidim duvod proc by si to ona vymyslela…

Tak třeba přehání. Přijde mi škoda zahodit 6leté přátelství kvůli tomu, že její nová známost má PRÝ doma nepořádek. Nehledě na to jak píše @j.a.n.i1 - na štenice můžeš natrefit skoro všude - pojedeš do hotelu a hup už je máš doma - nebrala bych to tak tragicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
27.2.20 15:48

Já teda nechápu, v čem je problém. Kámoška k nám kdysi chtěla dotáhnout na přespání úplně cizího chlapa. Narovinu jsem jí řekla, že já a už vůbec ne můj chlap nebudeme doma skákat přes cizího chlapa, co jsme ho ani nikdy neviděli. Není na tom vůbec co k nepochopení :nevim: pokud to člověk řekne srozumitelně

• Citovat
  • Upravit
21593
27.2.20 15:53
@j.a.n.i1 píše:

mysi snad ne, ale stenice a svaby klidne ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
27.2.20 16:21
@warita píše:
mysi snad ne, ale stenice a svaby klidne ano.

Ale zakladatelka resi mysi… Stenice klidne doneses i z uklizeneho bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová