Poradna duly
Jana Čurdová
Raveno - vůbec si nedělej starosti! Vždyť to nespěchá.
Já teď ještě lezu na Aukro - taky se tam dá sehnat možné nemožné. Už jsem přes něj i zkusila prodat,…a funguje to ![]()
Ahojky,
tak vidim, ze se tady smele inspirujete hrackama a nakupama na narozeniny a vanoce… u nas ted uplne nejvice vedou tyto kostky: lacine a pekne (nekterych tech drahych hracek si Ali ani nevsimne) a hlavne ceska vyroba:
http://www.smer.cz/…mida-ii.html##
a tohoto kacera jsem vcera koupila za 32,–- a hned si ho Ali oblibila.
http://www.smer.cz/…y/kacer.html
holky, prosím, jedna blbá otázka ![]()
co a kdy (přibližnej čas) dáváte prckům - myslím jídlo … někde jsem četla, že ráno mlíko, dopoledne ovoce, poledne zelenina, odpoledne ovoce, večer kaše, na noc mlíko …
já teda nevím, ale buď je Matýsek nenajedenej, nebo jsem nějaká divná, ale mě to teda takhle nevychází ani omylem
ráno kojím, oběd v poledne, mezitím většinou ještě jednou mlíko a jednou ovoce a mezi oběděm a večerní kaší zas ještě většinou jednou mlíko a jednou ovoce … když on si to prostě vyřve
ještě mě napadlo, jestli to mlíko nemá třeba na žízeň, protože jinak mi moc vodu pít nechce ![]()
jaké máte zkušennosti, prosím ![]()
jo, toho kacera mame po aje - a je bytelnej, jeste mu (narozdil od rybicky) ani nevypadlo oko ![]()
zaju, v pohode, to budem divny dve
. ja rano kojim i dvakrat, pak ma frutapuru, zase mliko, nekdy ve dve, ve tri obed (zelenina, popr. zelenina s masem) - a vetsinou chce jeste navrch mliko, na svacu mliko (nebo frutapuru, kdyz ji nema dopolko) a pak az vecer kasi a zase mliko a mliko a mliko
. pokud mliko je, tak nevim, proc zbytecne davat cajiky.
zaju píše:
enasus a to kupuješ na internetu nebo v kamenném krámě??
tak toto jsem kupovala normalne v hrackarstvi… jelikoz to stoji par korun…tak by pres net to bylo s postovnym drahy.
adelina77 píše:
jo, toho kacera mame po aje - a je bytelnej, jeste mu (narozdil od rybicky) ani nevypadlo oko
jj vypadá tak… mám takový dojem, že takovéto hračky už vyráběli za dětství našich rodičů…
na stránkách firmy Směr docela nostalgicky na ty hračky koukám…
Zaju - náš rytmus:
ráno okolo 7:00 kojení a pak ještě další okolo 8:00, do oběda máme většinou přesnídávku (buď Frutapura, nebo rozmačkaný banán + nějaké sezoni ovoce) a nebo jenom kojeni a většinou po přesnídávce ještě kojím, pak většinou spí, okolo 13:00 oběd (zelenina - dávám: mrkev,brambor,cuketa, někdy místo bramboru rýži atpod.) pak zase trochu kojení, pak většinou usne…a odpoledne přesnídávku (buď Frutapura nebo zase sezoni ovoce, věstšinou s banánem) pak zase trochu kojím. Večer kaše na dobrou noc, umýt a spát (většinou usíná u večerního kojení).
No a tak +- pořád dokola. Když někde jsme na cestách nebo na stavbě… tak je pak režim úplně jiný.
urcite to jsou stary vzory, i spousta dalsich hracek - treba ty tahaci ryby na koleckach a tak. nostalgicky muzes vzpominat i tady: http://www.detoa.cz/…m/hracky.htm - zase u drevenych hracek
. tam jsem aje taky kupovala dost hracek.
Tulenice - diky za tip… už mám objednanou houpací žirafu, tatinkovi se strasne libila…tak neodolal.
A holky přiznejte se…kdo zvás objednal létajícího dřevěného papouška?
Na těch stránkách vrtulnicek.cz je to jako jedna z nejprodavanejsich polozek.
![]()
holky dík, jste mě uklidnily, taky mi přijde, že to mlíko už má teď jen na žízeň ![]()
jo a k létacímu papouškovi … no taky se nám děsně líbí, takže možná časem do pokojíčku … v obýváku nám visí od stropu kůň
Haloo… tak kde jste všichni??? Zrovna když mám čas…tak tu neni ani noha…
no tak nic…tak ja jdu balit… zitra se vracime z Vysočiny. Tak pa
Nazdárek,
dnes jsme byli v Tescu a koupila jsem malýmu ty smyslové kostky,měli je tam za 125,– nebo tak nějak.Dostane je až k svátku. ![]()
Pak jsem tam ještě koupila
u hudebních instrumentů.
To dostane asi k narozkám.Musím už postupně nakupovat ať toho nemám moc.
Jo a ještě mu chci koupit(buď k narozkám nebo na vánoce)stan.
ahoj ahoj
hele, holky, nemáte některá v rukávu odkaz na obrázky prstýnků??? - myslím těch nakreslených či podobných ![]()