LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
23.7.08 13:27

Cau holky opet nestihacka :-(

Gratuluji vsem oslavencum

Postrehla jsem resite mlika.. teda ja sunar delam tak, ze prevarim vodu z kohoutku v konvici, pak ji naleju do jedne vetsi flasky a z ty davam potr. mnozstvi do lahvinky, ohreju v MW a pak dam odmerky a zatrepu......
Mala ma radeji studenejsi, takze je jen vlazne, co nevypije vylevam, ale pokud nevipije nic, tak ji to nabidnu pozdeji

Kojeni v noci… nezavidim!!!! JA jsem uplne stastna ze deti chrapou celou noc. to je takova parada.
ja jsem docela rada ze uiz nekojim- hlavne kvuli hlidani a vinku obcas :-D a taky hubnuti a sportu.

Jinak hlasim -3 kila po ukonceni kojeni, tak jeste 17 :-D

Holky, vypada to u nas vselijak, ale mozna v patek odjizdime do Francie k mori. vubec nevim kam, dovim se az zitra.......takze mozna se ozvu az po dovolene… drzte palce at to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
23.7.08 13:47

já teda nechci prudit, ale co máte pořád s tím sportem a kojením, já teda normálně sportuju a kojím a žádnej problém, jen když jsem mimo v době kojení, musím mít odstříkáno, ale jinak pohoda 8) 8) 8) a co se hubnutí týká, doufám, že až přestanu kojit, tak už nezhubnu, takhle mi to vyhovuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.7.08 13:50

ZAju, ja myslela sporty jako squash, aerobic a podobne… proste skakave, ty se u kojeni nemaji delat

A u mne byl treba problem v tom, ze mala pokud jsem kojila odmitala pit cokoliv jineho a pila jenom prso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.7.08 14:02

ahojky…

kojení… ráda bych vydržela do roka, je to pro mě pohodlné, ale nějak vnitřně se mi kojení batolat příčí, takže déle asi ne, uvidíme…

Míno, s těmi brýlemi, pochopila jsem to tak, že nebezpečí hrozí, pokud koupíš šmejdy a děcko je má na očích často. Asi bych je koupila, samo že ne šmejdy a dala malé jen občas, radši bych je tam měla než pak litovala, že jsem je přece jen měla koupit.

Holky, nebudete tomu věřit… včera jsem tu narazila na ženskou, která má čerstvé miminko s jedním chlapem, co jsem s ním tak trochu něco kdysi měla. Mám z toho divný pocit, bo na toho chlapa nemám dobré vzpomínky, ale každopádně jsme tu na emm jedna velká rodina 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
23.7.08 14:21

Ahojky,
Míno,sluneční brýlky by neměly být do roku a půl z důvodu „nevyvinutosti oka“,protože se prý jejich očka více namáhají se slunečními brýlemi,tím pádem oči trpí.....laická odpoveď :roll: Čepička dorazila,je moc pěkná…ještě jednou díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.7.08 14:23

Holky, rpave mi chcipla pracka :cry: :cry: :cry:

jako rucne prat nechci!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
23.7.08 16:01

Nazdárek
všem oslavencům vše nejlepší
Ka-tko tu pračku ti nezávidím, ale je fakt že ji taky musím naládovat a něco vyprat.
Hlásím budeme tu mít tento víkend pouť , tak se Mišánek sveze na labutích. :lol:
Brýlky nemáme a letos je kupovat nebudu, nedělám si iluze že by je snesl když rve dolů i klobouček…
Kojit hodlám tak do roka, déle se mi nechce, i když je to pohodlné - nebryndá to tolik. Jinak v noci stále kojíme, nevím kolikrát - splývá mi to, neboť spíme spolu, tak jen vyndám, přicucne se, zandám spím dál, nebo taky nezandám a je samoobsluha až do rána.. :lol:
Nočník - zkusila jsem ho na něj po:,–(it, no ten nadával co si to jako dovoluju… a přebalování bojkotuje, tak když se moc vzpouzí tak ho nepřebaleného nechám trochu vydusit v postýlce, prát se s ním nehodlám…většinou stačí 5 minut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
23.7.08 16:28

nazdarek, jsem jen na skok, mame prenavstevovano :wink: . krome jineho jsou na par tydnu u nasich pratele z UK, no je docela sranda, jak se mi anglina postupne vykuruje z hlavy… vcera jsem si pripadala jako uplnej debil, protoze se mi nevybavilo „nejblizsi“, po par letech na materske mam znalosti tak na urovni prvni ucebnice pro jazykovky :roll:

ad kojeni - aju jsem kojila do roka a pul, viktora jsem chtela kojit max. do roka, ale asi budu dyl, protoze jak aja na podzim nastoupi do skolky, tak pocitam, ze to bude porad nejaka viroza, tak asi radsi kvuli imunite budu kojit do jara. a jinak se mi kojeni taky ted nejak libi :wink: , u aji me to vycerpavalo, ale s viktorem si to uzivam.

na nocnik nedavame a ani zatim nebudem, slunecni bryle taky ne (urcite by si je hned strhnul a pichnul se s nima do oka), staci ksiltovka. UM zatim nedavame, kdyz davam vodu do jidla, tak normalni z kohoutku, ale zatim ji prevaruju.
na stipnuti mame fenistil, aje jsme davali odmala (sem tam mela dost silnou reakci), ale viktor je zatim nestipnutej :wink:

helmitko, tak to je dobry… a ona te zna?

vsem stojicim gratuluju (trochu skodolibe :lol: ), viktor se nastesti postavil zatim jen jednou. i tak da hlidani az az…

jinak jedeme zitra do prahy, tak jsem si rikala, jestli by se nekdo nechtel srazit, jenomze nevim, jak se domluvit, nevim, kdy vyrazime a jak to s tema dvema drakama pujde. ale myslim, ze v jednu si david daval s nekym sraz v KIKA, takze to bychom meli byt tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
23.7.08 17:53

Ahoj holky!

Máme ještě jednu novinku. Máme první zub.

Docela se mi povedlo vás dočíst, ale moc si toho nepamatuji.

Ale musím vám pochválit fotečky. Moc vám to tam všem sluší.

Míno, buď ráda, že Péťa zlobí. To je známka toho, že je zdravý.

Dřevěného ptáka nemáme a ani kupovat nebudeme (jsme v podnájmu, tak tu nechceme zbytečně moc vrtat).
Sluneční brýle určitě kupovat nebudeme.

Máme ty smyslové kostky od Fisher Price a toho mluvícího pejska (dostali jsme ho za body v Globusu).

Katko, rozbitou pračku vůbec nezávidím.

A ještě se tu řešil režim v jídle:
5:00 - 5:30 kojení
8:00 - 8:30 ovocná přesnídávka nebo banánový koktejl z MM
11:30 - 12:00 kojení
15:00 - 15:30 zelenina + maso
17:30 - 18:00 Activia (samotná nebo s banánem)
20:00 kojení nebo kaše
23:00 kojení a pak co 1-2 hodiny až do rána

No a víc si nějak nepamatuji.

Za chvilku jdeme baštit.

Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
23.7.08 19:33
ka-tka píše:
ZAju, ja myslela sporty jako squash, aerobic a podobne… proste skakave, ty se u kojeni nemaji delatA u mne byl treba problem v tom, ze mala pokud jsem kojila odmitala pit cokoliv jineho a pila jenom prso

no nemají, nemají, ale je to proto, že dítě pak to mlíko nemusí chtít, protože může být nakyslé … teda jako kyselinou mléčnou, ze svalů … nicméně, já squash, volejbal, … provozuju už docela dlouho tuším někdy od půlky čtvrtého měsíce a pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
23.7.08 20:19

Tak jste mi to nějak s těma brýlema nevyřešili :lol: - nechám to koňovi

Katko - takový překvápko ti ten tvůj udělal - tak přeju ať to klapne a máte krásnou dovču. Tu chcíplou pračku už ti ale ani trochu nezávidím :(

Adel - ne abys všechny slevy vykoupila,my jedeme do Letňan v pátek. Tak nám tam něco nech :wink:

Jarouchu - vítám Zuzanku do klubu zubatců :pankac:

Helmitko - od té doby co Adel odhalila - tuším Zaju - že je manželka spolužáka mě tu už nemůže nic překvapit. Ještě tak možná kdyby se v diskuzi „stejný měsíc porodu“ sešla manželka a milenka jednoho chlapa - to by byl možná mazec :lol:

Ewiku - tak ať vám čepička slouží :wink:

Tulenice - nenuď Míšánka nějakou labutí,koukej ho pěkně vzít na horskou dráhu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
23.7.08 20:29

HOLKY PROSÍM O RADU!

SABINKA má už asi 3 den průjem asi tak 6 pokakaných plenek denně plenka je vždy plněší né jen prclé!A má to takovou světlou až bílou barvu 8O myslíte že to můžou být zuby???Vím ptát se blbě jako druhorodička ale u Natali jsme o zubech ani nevěděli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
23.7.08 20:32

Míno tak to tady těžko bude, by se na náměstí nevešla :lol: a na centrifugu nepolezu, by viděli co jsem měla k svačině. :lol:

Kačik a sahá si do pusy? Má nateklou dásničku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
23.7.08 20:38

No do pusy si šahá a slintá už tak 2 měsíce né li více :roll: dásně se mi nateklé nezdají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
23.7.08 20:47

Ahoj holky,

mám pro vás veeeelkou novinu: … … … … … … … …

…ve skutečnosti jsou ty čáry silnější :wink:

…jo a Kaccherie - taky se necítím těhotně :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí