Poradna duly
Jana Čurdová
@tehulka001 a teď jsi kolikátý tt? Já poprvé dostala průkazku až ve 12.tt a to bylo celou dobu vše ukázkové. Oni ji doktoři normálně většinou dávají až později.
@Majkelka Teď jsem 6+4 odpovídáme 6+1 ale já se jí ptala jestli jí dostanu při tý další kontrole moje dr vypysuje průkaz když je
tak jsem myslela že příště už jí snad vypíše
Tak tady je fotečka vedle mrňouse je taková tmavá čára to je prý ten hematom
@tehulka001 tak gratuluji k srdíčku, to je paráda
A co ten hematom, jak ona se k tomu staví? je to moc vážné?
Já jinak taky dopadla dobře, vše je v pořádku, jen na levo je 2 cm cysta, ale ta by neměla zlobit. Ty bolesti jsou jen následkem stimulace a jak se roztahuje děloha může to zlobit. Tak jsem si trošku oddechla.
Viděla jsem bublinku, byla o hodně větší než minule, ale pořád bez embrya
tak se modlím, ať tam je do příštího týdne.
@verunka slunicko No tak vzhledem k tomu že už to máme víckrát zažité tak vím co to obnáší musíme vyčkávat nic jiného ani dělat nejde sice beru prášky ale ani to neni všemožný co se má udržet to se prostě udrží ať je to těhu s problémama nebo ne každopádně dobře je že nekrvácim nešpinim a vstřebává se to
Ahoj holky, tak ted jsem přijela, hcG 1204j, a byl i první UTZ, bublinka má 2,5mm, je sice v děloze (oddychla jsem si, že není mimoděložní),ale spíš uprostřed, měla by být správně ve vrcholu dělohy, ale prý si z toho nemám dělat velkou hlavu, že jsetli se bude vyvíjet tak jak má, tak si místo najde, mám se jen víc šetřit a nenamáhat břicho, takový stejný režim jako po IVF. A za týden další kontrola, tak se těším a zároven bojím, aby to mimís zvládnul a vyvíjel tak jak má.
@verunka slunicko gratuluju UTZ a hlavně aby vše bylo ok
@tehulka001 ty už máš krásné embryjko ise
snad se taky dočkám ![]()
@verunka slunicko tak to je dobře, že to není nic vážnýho a v kolikátém jsi tt?
@tehulka001 hlavně nevěš hlavu, moje kamarádka měla taky velký problémy s hematomem, pořád krvácela a od začátku na neschopence a dneska má zdravého klučíka ![]()
@berettka páni, mě nikdy dr nehlásila, v jaké části se mimčo nachází, no v pátek po tom raději pátrat nebudu, abych se zbytečně nestresovala další věcí.
Jinak já jsem se dneska ráno už nevyhnula objímání mísy a pak cestování narvaným metrem jak nejezdily tramvaje byl teda taky zážitek, sice jsem byla vybavená pytlíkem v kapse, ale v případě akutní potřeby jsem neměla šanci pro něj šáhnout, natož ho použít ![]()
@berettka Neboj je to silák bude to ok a
se dočkáš ![]()
@Jase1 Já měla hematomy ve dvou předchozích těhotenstvích a obě skončily potratem proto je pro mě hematom ne běžná komplikace ale závažná komplikace když jsem měla potrat v tom 20tt tak jsem začala krvácet v 9tt ve 20tt mi museli dělat císaře a když mě otevřeli tak sem měla hematom 20×20cm primář řekl že v životě nic takovýho neviděl eště k tomu jsem měla vrostlou placentu tu mi museli z dělohy seškrabat takže jsem měla na břiše pořádnou modřinu kdyby se jim to nepovedlo tak by mi museli vzít dělohu a nemluvim o tom že když mě na ten sál vezli tak jsem cítila pohyby jak malá kopala takže pro mě hematom je takvej malej horor
@Jase1 podle ms bych mela byt 5+4 tt a vsude na netu uz jsou fotky, kde v dutine je embryo.tak snad rychle doroste.
Me dneska taky bylo blivno, ale nezvracela jsem. jinak prsa uz neboli, brisko spis je takove citlivejsi, ale jinak nic.
@verunka slunicko Neboj se nic bude to dobrý hlavně klid ju příznaky nějaké máš tak se neboj nemůžeš soudit podle netu každá žena je jiná a mimísek taky
@tehulka001 ja uz radsi nic nezkoumam, holt budu muset vydrzet, stejne uz to mam davno napsane, jestli budu mit dite nebo ne. takze jdu myslet pozitivne ![]()
@verunka slunicko Jako myslíš osud? Jsem asi skeptická moc těm věcem nevěřim člověk má věřit sám sobě to je asi to nejlepší
@tehulka001 jj osud
Já taky nevěřila, ale poslední dobou nějak začínám měnit názor. Tř. sny které se mi zdály a vygooglila, tak se mi staly
Takže si říkám, že na tom něco bude
Ale víš jak.. ![]()
@verunka slunicko Jj to se mi jednou zdálo že mi umřela maminka a značilo to konec starého začátek nového nějak jsem tomu nepřikládala pozornost a za měsíc jsem měnila starého za nového chlapa
ale osudu bych to nepřiřazovala ![]()
Ahojky holky,
kam jste se všechny poděly?
@verunka slunicko neboj, však ono se do příště vyloupne
@tehulka001 já vím, že už toho ošklivého máš hodně za sebou, jen jsem ti chtěla dodat naději, že to může a dopadne! dobře.
Já teď večer začínám cítit, že se mi začíná něco dít v krku, tak jsem z toho nervní, zalehnout nemůžu, v práci máme uzávěrku a mamku (která je sama nemocná) tam samotnou nechat nemůžu, bych do toho kopla
Tak musím vydržet do víkendu.