Listopadové těhule sem 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10047
6.12.14 14:33

Graltukace k srdíčku já teda tentokrát na pachy citlivá nejsem to jedině něco že mě jako třeba ten haburgr co si dělal manžel jinak taky žíáleží jestli je mi blivno nebo ne ale taky jsem to zažila v těhu se synem to jsem nemohla ledničku vůbec měli jsme 2+kk a když někdo otevřel ledničku tak jsem odcházela vedle do pokoje abych se ne:poblion: a nesnesla jsem ani lovecký salám třeba ten jak jsem zaítila tak jsem objímala mísu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
7.12.14 17:17

Ahoj holky, je možný, aby mě začaly bolet prsy až teď? na začátku prsa vůbec nebolely ated je začínám cítit, pomalu ale jistě. Myslela jsem, že spíš bolí na začátku a pomalu ustávají a začínají bolet až ke konci těhu kvůli mlíku. Mám ty příznaky všelijaký, moc se v sobě nevyznám, už aby bylo úterý a já věděla na čem jsem, doufám, že bublinka už bude pořádně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
7.12.14 17:27

@berettka Já měla bolesti při malim celý těhotenství řekla bych že je to individuální zrovna tak jako třeba zvracení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
7.12.14 20:22

@berettka určitě je to možné, já to měla před ms až tak týden po ní, pak to ustalo, tak jsem se bála a pak zase začaly, mě teda spíš bolí v noci nebo ráno když vstávám a měním polohu. Ale teď co je mi blbě tak daly docela pokoj. Ale tohle má každá jinak.
A jak vám holky dneska je? Já čím dál horší :poblion:. Nedokážu nic moc sníst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
7.12.14 20:55

@Jase1 Ahojky tak já zase jím jak prokoplá hrozný takhle budu mít za chvíli metrák :roll:. Jinak stále unavená sem tam bříško a hlavně motalice ale to je asi z utrogestanu :nevim: no a prsa nejhorší když sundám podprdu a když ráno vstávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
7.12.14 21:45

@tehulka001 jé co já bych dala za to najíst se jak prokopnutá :mrgreen: Ten utroš mám taky, nevím jak ty, ale já ho beru spodem, dr. mě upozorňovala, že po něm může být motání a blbě, tak jsem si říkala, že nevolnosti budou bohatě stačit :roll:
Jo únavu mám taky slušnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
7.12.14 22:08

@Jase1 Taky beru spodem když sem ho polykala tak mi občas bylo šoufl a chtělo se mi pořád spát ale hlava se mi moc nemotala za to teď se zvednou z leže nebo ze sedu je masakr hrozně se mi motá hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
9.12.14 10:57

Ahojky holky jak je? Já myslela že se vyhnu nevolnostem když takovou dobu nic jen drobet sem tam blbě od žaludku ale teď se to pěkně rozjíždí zatím stále teda nezvracím ale žaludek mi bere statečně a sem tam mě to nakopne :roll:. Už abych zase prďolu viděla už jen dva dny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.12.14 11:29

@tehulka001 Ahoj :mavam: O bolavém žaludku bychom si mohli vyprávět. Bez coly bych nevydržela ani den. Zatím nezvracím, ale nemám k tomu daleko.. Já jdu na utz konečně zítra. Už se nemůžu dočkat. Zítra budu 7+1tt, tak se modlím aby už bylo srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
9.12.14 11:33

Ahoj holky, já jdu na kontrolní UTZ dnes, jsem dnes 6+1,tak hlavně aby byla bublinková v dobré poloze, se těším i se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.12.14 11:38

@berettka Tak držím palce. Určitě bude vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
9.12.14 11:40

@pajisek90 Ahojky já to teda moc neřeším kolu nepiju teď protože si dávám kafe bez toho bych se neprobrala ale to jsem taky ubrala pila jsem tak 4 za den teď si dám dvě tak nechci pít další kofein. Myslím že :srdce: už bude já měla 6+4 srdeční akci jdu ve čtvrtek tak jsem zvědavá to budu 7+6
@berettka Držím palce bude to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
9.12.14 11:51

Ahoj,
já trpím děsně, už týden je mi strašně zle, v práci je to k nevydržení :-(

Všem na UTZ držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
9.12.14 11:55

@Zuzaa Zkus zázvorové lízátka docela mi pomohli v těhotenství kdy mi bylo hodně zle anebo zkus zajít za doktorkou aby ti napsala Torecanové čípky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
9.12.14 12:37

@tehulka001 lízátka jsem koupila dneska, vyzkouším a uvidíme. S první dcerou mi bylo zle, ale myslím, že takhle hodně fakt ne. Ale je to už devět let, tak si to možná pamatuji zkresleně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí