Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@stinga píše:
@Sonarka no dobrý postřeh, ono nejde o to hledat wc dopředu, problém je v tom, že všechna veřejná wc jsou zavřená
U nás ne.
@Žirafa 69 píše:
U nás ne.
tak u nás je otevřeno pouze na autobusovém nádraží, ve všední dny od 8 do 16 hodin, mimo to nic -
já tento problém nemám, já vydržím klidně celý den, ale chápu ostatní, že je to dost nepříjemné
@Sonarka no, to asi nevis, jak to spousta lidi ma. Ja si treba dam kafe nebo klidne i zmrzlinu a do par minut musim na velkou… a to fakt treba do 3 minut jinak je pruser na svete… takze hledat neco driv moc nejde…je to na houno no ![]()
@Anonymní píše:
@Sonarka no, to asi nevis, jak to spousta lidi ma. Ja si treba dam kafe nebo klidne i zmrzlinu a do par minut musim na velkou… a to fakt treba do 3 minut jinak je pruser na svete… takze hledat neco driv moc nejde…je to na houno no
No to fakt neznám
Ale ok, někdo to má asi rychlejší… Mě spíš pobavily rady typu, skoč si za popelnici… To už bych to radši pustila do gatí
Trošku soudnosti.
@stinga píše:
tak u nás je otevřeno pouze na autobusovém nádraží, ve všední dny od 8 do 16 hodin, mimo to nic -
já tento problém nemám, já vydržím klidně celý den, ale chápu ostatní, že je to dost nepříjemné
Tak když o sobě vím, že mám tyhle problémy, nejdu si dát kafe a zmrzlinu někam, kde není široko daleko žádné wc…
Držela bych se někde poblíž supermarketu, nádraží, benzinky a pod… Samozřejmě dokážu pochopit, že zakladatelka s tím, že bude uzavřeno, nepočítala… No příště už si dá určitě pozor ![]()
@stinga píše:
I já to chápu. Navíc
@Anonymní píše:…je dost lidí (co mi tak říkaly spíš ženy),co berou různé léky s vedlejšímu účinky - tedy i močopudné nebo že se jim chce i na velkou, někdo zas musí dojet do města k dr. apod, takže než jim jede bus zpět, tak už nevydrží, natož ti starší, stejně tak těhotné, což zná leckterá z Vás, apod.
@Sonarka no, to asi nevis, jak to spousta lidi ma. Ja si treba dam kafe nebo klidne i zmrzlinu a do par minut musim na velkou… a to fakt treba do 3 minut jinak je pruser na svete… takze hledat neco driv moc nejde…je to na houno no
@Sonarka a to bys jela s po. ranyma kalhotama pak treba zpatky domu busem? Me se tohle stava i treba na dovolene, prohlidka mesta… to mi teda popelnice prijde jako dobre reseni, kdyz nechci v tom obleceni chodit zbytek dne.
@Anonymní píše:
@Sonarka a to bys jela s po. ranyma kalhotama pak treba zpatky domu busem? Me se tohle stava i treba na dovolene, prohlidka mesta… to mi teda popelnice prijde jako dobre reseni, kdyz nechci v tom obleceni chodit zbytek dne.
Upřímně jsem o tomhle nikdy nepřemýšlela…
Já teda jezdím všude autem…jinak s pos. ranýma kalhotama, bych šla asi raději pěšky, kdybych neměla auto…ale fakt na nějakou echt krizi si nepamatuji…občas to na mě přišlo v přírodě a tam je chvála bohu dost míst na úlevu
Ve městě, přiznám se ne…ale to je tím, že já ve městě trávím velmi malou část svého volného času. Jsem buď doma, na zahradě, nebo v přírodě…ve městě jen nakupuji.