Lockdown a veřejná WC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39695
17.4.21 13:03
@stinga píše:
@Sonarka no dobrý postřeh, ono nejde o to hledat wc dopředu, problém je v tom, že všechna veřejná wc jsou zavřená

U nás ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
17.4.21 13:07
@Žirafa 69 píše:
U nás ne.

tak u nás je otevřeno pouze na autobusovém nádraží, ve všední dny od 8 do 16 hodin, mimo to nic -
já tento problém nemám, já vydržím klidně celý den, ale chápu ostatní, že je to dost nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.21 13:24

@Sonarka no, to asi nevis, jak to spousta lidi ma. Ja si treba dam kafe nebo klidne i zmrzlinu a do par minut musim na velkou… a to fakt treba do 3 minut jinak je pruser na svete… takze hledat neco driv moc nejde…je to na houno no :roll:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.4.21 13:39
@Anonymní píše:
@Sonarka no, to asi nevis, jak to spousta lidi ma. Ja si treba dam kafe nebo klidne i zmrzlinu a do par minut musim na velkou… a to fakt treba do 3 minut jinak je pruser na svete… takze hledat neco driv moc nejde…je to na houno no :roll:

No to fakt neznám :D Ale ok, někdo to má asi rychlejší… Mě spíš pobavily rady typu, skoč si za popelnici… To už bych to radši pustila do gatí :roll: Trošku soudnosti.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.4.21 13:53
@stinga píše:
tak u nás je otevřeno pouze na autobusovém nádraží, ve všední dny od 8 do 16 hodin, mimo to nic -
já tento problém nemám, já vydržím klidně celý den, ale chápu ostatní, že je to dost nepříjemné

Tak když o sobě vím, že mám tyhle problémy, nejdu si dát kafe a zmrzlinu někam, kde není široko daleko žádné wc… :lol: Držela bych se někde poblíž supermarketu, nádraží, benzinky a pod… Samozřejmě dokážu pochopit, že zakladatelka s tím, že bude uzavřeno, nepočítala… No příště už si dá určitě pozor ;)

• Citovat
  • Upravit
39695
17.4.21 15:39
@stinga píše:

I já to chápu. Navíc

@Anonymní píše:
@Sonarka no, to asi nevis, jak to spousta lidi ma. Ja si treba dam kafe nebo klidne i zmrzlinu a do par minut musim na velkou… a to fakt treba do 3 minut jinak je pruser na svete… takze hledat neco driv moc nejde…je to na houno no :roll:
…je dost lidí (co mi tak říkaly spíš ženy),co berou různé léky s vedlejšímu účinky - tedy i močopudné nebo že se jim chce i na velkou, někdo zas musí dojet do města k dr. apod, takže než jim jede bus zpět, tak už nevydrží, natož ti starší, stejně tak těhotné, což zná leckterá z Vás, apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.21 18:09

@Sonarka a to bys jela s po. ranyma kalhotama pak treba zpatky domu busem? Me se tohle stava i treba na dovolene, prohlidka mesta… to mi teda popelnice prijde jako dobre reseni, kdyz nechci v tom obleceni chodit zbytek dne.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.4.21 22:29
@Anonymní píše:
@Sonarka a to bys jela s po. ranyma kalhotama pak treba zpatky domu busem? Me se tohle stava i treba na dovolene, prohlidka mesta… to mi teda popelnice prijde jako dobre reseni, kdyz nechci v tom obleceni chodit zbytek dne.

Upřímně jsem o tomhle nikdy nepřemýšlela… :think: :lol: Já teda jezdím všude autem…jinak s pos. ranýma kalhotama, bych šla asi raději pěšky, kdybych neměla auto…ale fakt na nějakou echt krizi si nepamatuji…občas to na mě přišlo v přírodě a tam je chvála bohu dost míst na úlevu :lol: Ve městě, přiznám se ne…ale to je tím, že já ve městě trávím velmi malou část svého volného času. Jsem buď doma, na zahradě, nebo v přírodě…ve městě jen nakupuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA