Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Bojím se spíš toho, že školy budou dělat online výuku tak, že napíšou úkoly. Nic víc.
Takto to mají nastavené ted na ty dva týdny.
To jsem nevěděla, jestli se smát nebo brečet, fakt.
@NiKina píše:
Bojím se spíš toho, že školy budou dělat online výuku tak, že napíšou úkoly. Nic víc.
Takto to mají nastavené ted na ty dva týdny.
To jsem nevěděla, jestli se smát nebo brečet, fakt.
Opravdu? Nas syn dostal pristupove heslo do MS Teams a v pondeli v 8 jim zacina online vyuka dle standardniho rozvrhu. Uz mi dopredu hlasil, ze spolecne obedvat ve 12 fakt nebudeme, pauzu na obed ma podle rozvrhu az pozdeji.
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte že se vyhlásí lock Down? Já mám z toho dost obavu.. Ani ne tak z toho že budou třeba potraviny uzavřené, ale co takový drogerky? Lékárny? Vesměs mám jen rodicak, brigádu mám zrušenou kvůli covidu. Syn pije mlíko z dmka, neumím si představit nakoupit zásoby, když tam jdu po rodicaku zbydou na nás třeba jen 3 krabice, takže během měsíce tam jdu 3×..To samé pleny. Nemůžu nakoupit zásoby protože nemám za co… Z netu to objednat taky nepůjde, protože už na jaře bylo všechno vykoupený…
Nikdy nebudou zavřené potraviny, drogeri, lékarny apod. Lockdown se týká ekonomiky. Ne toho, že má 10 mil lidí zemřít na hladomor…
My pečivo skoro nejíme… A peču jen svátečně