LR collostrum liquid (tekute collostrum

428
19.6.23 15:06

LR collostrum liquid (tekute collostrum

Dobry den, mate nekdo zkusenosti s podavanim kolostra miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
637
15.8.23 08:50

Zdravím, jak je miminko staré? Mám zkušenosti s tekutým colostrem a dávkováním, klidne mi napiš zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
15.8.23 09:12

@Binnuska uz jsem to riskla a podavam ho. Pomohl malemu, zlepsuje se mu po nem neutropenie. Jen teda nevim jak s tou mesicni pauzou. Na netu jsem vycetla ze udelat, doktorka ale by klidne podavala v kuse, z toho mam strach. Ty jsi davala miminku? Smim se zeptat na duvod, jestli pomohlo a jestli jsi delala po 3mesicich pauzu? Take by me zajimalo, jakou imunitu ma dite po vysazeni, jestli si na to nemuze navyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
15.8.23 12:15

@NikolaKNM tak to jsou úžasné zprávy! No standardně pauzy doporučuji, všeobecně se říká, že je dobré nedávat stále, přesně z toho důvodu, že při propuknutí nemoci může mít časem nižší účinnost. Ano, dávala jsem od miminka synovi, a později teď i druhé dceři - vždy na podporu imunity a nebo tekuté při začátku nemoci a počas trvání. Po dopotřebování lahvičky jsem už nedávala. Ale - pokud řešíte colostrem i něco jiného než imunitu/nemoc, a jste pod lékařským dohledem, asi bych dala na rady lékaře, ten nejlépe ví, co dělá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.23 12:45

@Binnuska to je presne to, ceho se bojim, ze mu tim nakonec snizim imunitu. Coz s jeho uz takhle snizenou imunitou asi nebude mic dobry. bude ho brat ted 3mesice a pak jsem ho chtela na mesic vysadit, lekarka by doporucila ho brat nonstop. To se mi ale nezna. I takhle z toho mam obavy, aby to proste ve vysledku imunitu nesnizilo, az to prestane brat.
Jinak lahvicka vydrzi otevrena 16dni a pak se musi dat nova. Takze davata jen tech 16dni a pak pauza?

• Citovat
  • Upravit
428
15.8.23 12:46

Omylem jsem to napsala jako anonym, ani nevim, kde jsem na to klikla 🙏 🤦🏼‍♀️ 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat