Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dostala jsem zubní pastu. Mám jí ve službě… občas je fajn, ale jinak mám radši svěžejší. Krém mě nezaujal. Toť vše
Myslím, že kvalitou není špatná, jen trochu drahá. Dostala jsem pár věcí a mamka má oblíbenou ústní vodu na parodontózu. Obecně se mi ale nelíbí tento způsob prodeje a nechci to podporovat.
@Miyako7 nelibí se vám doporučování. Když celý život doporučujeme zdarma?
@Anonymní píše:
Ano, nejsem příznivcem MLM. Někomu to vyhovuje, ale pro mě osobně to není můj šálek kávy.
@Anonymní píše:
Nezkoušej to!!! Neobracej tu filozofii LR!!! A co bys jako vlastně chtěla? Stačí vám jediný kupující a máte téměř 30% navýšení na prodejní cenu v katalogu!!! LR neinvestuje ani do reklamních kampaní, nýbrž pro vás jako motivaci vám poskytuje poměrně luxusní automobily atd… Vy sice doporučujete zdarma, ale umíte u toho být pěkně otravní, když pořád pak zpětně voláte co a jak. I u pitomé zubní pasty. Hážeš udicku, protože se ti nedaří prodávat, to je celé. Poradila bych ti v jakých vodách lovit, ale nejsem hyena.
Nelíbí se mi cena a nezaujaly mě ani jejich výrobky, Zase další předražený…
a taky se mi nelíbí vaše politika, jste s tím totiž strašně otravní
@nikysek200 píše:
Názor a zkušeností?
Nevěřím žádnému jejich výrobku, leze mě krkem jejich strategie jak prodat a jak získat další ovce do stáda
Lidi otevřete oči, tady vás nic dobrého nečeká
https://www.youtube.com/watch?…