Lhal mi - pomstít se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.10.19 15:59

Lhal mi - pomstít se?

Ahoj, před půl rokem jsem si něco začala s jedním typkem, udělal první poslední abych se zamilovala, po všech zklamanich jsem zas byla šťastná a věřila mu a nedávno jsem se dozvěděla ze je zenatej. Jsem zoufalá, pořad brecim, nevím jak dal. Omlouval se mi, prý mi to chtěl říct ale ze nevěděl jak, prý v tom jsou city i z jeho strany a se ženou to má na nic ale mají dítě a nechce je opustit. Mám strašnou chuť se pomstít a mám možnost - vím kde bydlí, vím kde pracuje, vím jak se dostat i k ni…ona neví nic.

Mám zlomený srdce a na jednu stranu strašnou zlost a na druhou mi to je tak lito ze ani nemám chuť mu ublížit :,(

Ještě se máme vidět, zatím to vše bylo přes sms atd.

Co byste dělali na mym místě?
A jak mám zapomenout? Vím je to nevěrník ale já se zamilovala jak nikdy :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
4.10.19 16:02

Fakt bys chtěla ublížit jeho ženě a dítěti, kteří za nic nemohou jen proto, aby ses mu pomstila? Tobě to nepomůže, líp ti nebude a zničíš život dalším dvěma lidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
4.10.19 16:03

Ublizit mu? Spise ublizis jeho zene. Poohlidni se jinde a nenic rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 16:05

A proč to mám cely odnést jen já? Chci aby taky trpěl :,(

• Citovat
  • Upravit
10235
4.10.19 16:07
@Anonymní píše:
Ahoj, před půl rokem jsem si něco začala s jedním typkem, udělal první poslední abych se zamilovala, po všech zklamanich jsem zas byla šťastná a věřila mu a nedávno jsem se dozvěděla ze je zenatej. Jsem zoufalá, pořad brecim, nevím jak dal. Omlouval se mi, prý mi to chtěl říct ale ze nevěděl jak, prý v tom jsou city i z jeho strany a se ženou to má na nic ale mají dítě a nechce je opustit. Mám strašnou chuť se pomstít a mám možnost - vím kde bydlí, vím kde pracuje, vím jak se dostat i k ni…ona neví nic.

Mám zlomený srdce a na jednu stranu strašnou zlost a na druhou mi to je tak lito ze ani nemám chuť mu ublížit :,(

Ještě se máme vidět, zatím to vše bylo přes sms atd.

Co byste dělali na mym místě?
A jak mám zapomenout? Vím je to nevěrník ale já se zamilovala jak nikdy :,(

Pokud ti můžu poradit, nedělej to.
Moje teorie je taková, že věci dopadají jak mají. Pokud jsi měla mít tento zážitek, byl k tomu nějaký důvod. A jestli se rozhodneš mu to za odměnu,,osladit" (což mimochodem tvůj pocit vůbec nevylepší, je to obyčejná pomsta, jedna z nízkých lidských vlastností, motivovaná pouze zlem či zlostí), tak se sama jednou ocitneš v obdobné situaci a vrátí se ti to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
4.10.19 16:09
@Anonymní píše:
A proč to mám cely odnést jen já? Chci aby taky trpěl :,(

Proč myslíš, ze on bude trpět, kdyz ji to reknes? Ona se s nim rozvede a on si bude moct soupat kteroukoli jinou zenskou. Nebo mu zena odpusti a on bude delat totez, jen ne s tebou. :nevim:
A ty budes jeste za tu blbou.
Ze ti to za to stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.10.19 16:09
@Anonymní píše:

Hele jestli seš chytrá holka, tak tě takhle zkušenosti posune o velký kus dál, i když to tak strašně bolí. Jeho trest bude to, že se neposune vůbec nikam, že se u něj nic nezmění. Pomstou si neulevis, bylo by ti ještě hůř a ublížis lidem, kteří za to nemůžou. Smaž jeho číslo, už se s ním nescházej, nenech si dál ubližovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 16:11

Tohle znám, bývalý se kterým jsem byla 3roky, mě začal podvádět. Se 3 holkama najednou. Zjistila jsem to. On to nechtěl skončit, tak jsem to ukončila já s nim. Nakonec jsem byla rada, protože mě dost dlouho mlátil a i jsem kvůli němu potratila. Ještě teď ho jednou ročně s manželem potkáváme.
Ale nemstila jsem se. Stejně ti to nijak nepomůže. Zapomněla bych na nej a našla si jiného..
hlavně tím co píšeš, ublížiš spis jeho ženě a dítěti, ale ne jemu ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.19 16:14
@Anonymní píše:

Myslíš, že on bude trpět? Z vlastní zkušenosti, můj muž byl zadaný (ne ženatý a neměli spolu děti), když jsme se poznali. Největší svině jsem tenkrát byla pro ni já. Proprala mě mezi všemi známými i neznámými, sledovala mě autem, pokřikovala po mně na ulici. Po třech letech od jejich rozchodu mi na verandu den před mým plánovaným porodem dala zarámovaný zamilovaný dopis, který jí kdysi můj muž psal. Jemu nadávala, ale peklo udělala ze života mně. Abys nedopadla stejně :mavam: každá ženská bude nenávidět tebe, i když si moc dobře bude vědoma, že to musel chtít hlavně on.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.19 16:22

Dik za reakce.

No dobře, nechám ho byt, ale ještě se s nim musím potkat. Mám byt jen stroha a říct mu ze je haj. l a ublížil mi anebo mu mám vmest všechny ty lži co mi kdy řekl a říct mu, ze největší zbabělec je pro mě chlap, co nechá zamilovat ženu bez plánu ji taky milovat? :,(

• Citovat
  • Upravit
35697
4.10.19 16:24

A proč se s ním musíš vidět? Jestli je to pro tebe konečná tak na co se v tom dál pitvat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
4.10.19 16:25
@Anonymní píše:
Dik za reakce.No dobře, nechám ho byt, ale ještě se s nim musím potkat. Mám byt jen stroha a říct mu ze je haj. l a ublížil mi anebo mu mám vmest všechny ty lži co mi kdy řekl a říct mu, ze největší zbabělec je pro mě chlap, co nechá zamilovat ženu bez plánu ji taky milovat? :,(

Proč se s ním musíš potkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 16:27

@zu.syk mám jeho věci a on nějaký moje

• Citovat
  • Upravit
4043
4.10.19 16:28
@Anonymní píše:
@zu.syk mám jeho věci a on nějaký moje

To by se dalo jistě vyřešit i bez setkání… pokud bys chtěla :)

A nebo prostě jen vzít a předat věci a jít… bez zbytečných řečí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
4.10.19 16:31

Proc se s nim chces jeste schazet? Zablokuj cislo, smaz veskere zpravy, proste to utni. Nemusis mu prece nic vysvetlovat. I bytost se socialni inteligenci morskeho konika by vedela, proc uz se s nim nechces bavit.

Edit: aha, veci. Ja bych mu nerekla nic, krome ahoj a dik. Cim vic by hucel, tim vic bych mlcela.

Příspěvek upraven 04.10.19 v 16:34

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová