Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@terien taky myslím ze se jen ponizim
No já bych ti poradila… Ikdyz v takové situaci jsem nikdy nebyla… Ignoruj ho. Nic mu nevracej. Výhod mu ty jeho věci. Na ty svoje se vykasli kup si nový. Flirtuj, chod s kamarádkáma ven, dopisuj si, zajdi za zábavou, časem si najdeš nějakého milého hodného svobodného muze, dej si na fb fotky s krásným krasavcem i že si dáte pusu, on tě bude sledovat na fb chlapi to děláj. A bude žárlit. Vsadila bych se, že když ho budeš ignorovat a za čas uvidí ty fotky s jinym jak jsi šťastná přijde ti od něj SMS. A až ti přijde. Též ignoruj. Budeš mít v sobě pocit že po tobě touží stále. Ale je to takový ubozak. Uvědomis si, že to je jen ubozak co musí sledovat ženy na netu, motat všem hlavu a hlavně své ženě a ikdyz by se se svou ženou rozvedl. Tohle bude dělat další přítelkyni. Buď ráda, že ses ho zbavila. Hodně stesti ![]()
Jo a ta jeho žena si zaslouží šťastný život. Takže by bylo fajn kdyby věděla jakeho ehm má doma. Ale ne od tebe. Ale aby na to přišla sama by bylo nejlepší. Je mi te manželky opravdu líto. Stát se to mě. To je hnus. A já bych se pomstila tím být ta manželka ale, tak bych se pomstila tím, že bych sebe udělala šťastnou po rozvodu. Žádný plač pro takovýho ehm. Ani ty neplakej. Na něj taky jednou dojde. Bude nešťastný celý život.
Nemyslím si, že mstít se je dobrá věc, jestli můžu vyjádřit svůj názor, tak zaprvé ženská za to nemůže vždy chlap, tím že se budeš mstít nic nevyřeší, možná si řekneš uleví se mi, neulevi možná v počáteční fázi ale není to dobrý řešení časem budeš mít možná výčitky a zlo plodí zlo, obrátí se ti to, druhá za to nemůže, chlap který lze a má manželku nestojí za to, to co udělal tobě delal i ji s tebou a bude, kašli na něho nejlepší odplata je žít šťastně..