Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No hrdost teď nemám žádnou, prorvala jsem celou noc. Bude to dost těžký ho znovu vidět. A nejhorší na tom je ze on odejde a bude v klidu a já se půl roku budu trápit
No právě proto ti tady vícero lidí radí už se s ním nevidět… to by pro něj bylo těžší… a pro tebe snazší ![]()
Jen mu zavař. Satisfakce je krásný pocit. A ty kecy od místních manželek, že ublížíš jeho ženě a dítěti?? Houby..ubližuje jim jen on sám, a jeho žena má právo vědět, jakému srá. čovi to pere fusekle, a může se rozhodnout. Já bych to vědět chtěla, ostatní ať si strkají hlavu do písku. A panáčkovi taky ať to jen tak neprojde..
Joo a to stim tehotenstvim je excelentni napad
Rekni mu v klidu, ze cekate miminko a ze se o vas bude starat. A rekni to i jeho manzelce, kdyz uz si budou povidat, tak at to ma aspon grady
Vsak stat by se to klidne mohlo, tak at si uvvedomi co ma doma za darecek. A on se z predstavy alimentu zesere ![]()
@lilithlilith jenže těhotná nejsem
takže se mnou bude chtít jít k doktorovi a hned budeme vědět na čem jsme a já budu za krávu: Ale souhlasím ze mi je po jeho ženě a dítěti kulový a nevím proč bych měla brát ohledy
@Anonymní píše:
@lilithlilith jenže těhotná nejsemtakže se mnou bude chtít jít k doktorovi a hned budeme vědět na čem jsme a já budu za krávu: Ale souhlasím ze mi je po jeho ženě a dítěti kulový a nevím proč bych měla brát ohledy
Třeba proto, že na Tebe ohledy nikdo nebral a teď jsi v háji. Fakt by Ti pomohlo to vědomě udělat někomu jinému? Jinak dělat scény a lhát o těhotenství mi přijde dost ponižující, ale to asi pak záleží na tom, jaký člověk je ![]()
@Ba-stet upřímně mi je ona fakt jedno, ublížit nikomu kromě nej nechci. A tím ze budu mlčet tak mu to myslím jen výrazně ulehcim. Vždycky jsem byla ta hodna. Ale mám pocit ze možná blba
@Anonymní píše:
Já nechci pokračovat, nevěděla jsem ze jsem milenka! Ale chci mu říct jak strašně mi ublížil a zeptat se proč to udělal.
nebo mu řekni že jsi těhotná a odejdi. To bude v šoku a v obavě kdy mu přijde dopis od soudu ![]()
@Markéta80 tak má na mě kontakty, ví kde pracuju a kde bydlím, myslím ze by mě vzal k doktorovi a bylo by. Ale chvíli by se stresoval asi. Jenomže to je k ničemu, ve výsledku budu za blbku
@Anonymní píše:
@Markéta80 tak má na mě kontakty, ví kde pracuju a kde bydlím, myslím ze by mě vzal k doktorovi a bylo by. Ale chvíli by se stresoval asi. Jenomže to je k ničemu, ve výsledku budu za blbku
Vzal by mě k doktorovi
ty jsi nesvéprávná a někdo tě někam bere? Blbka už jsi teď.
@Anonymní píše:
To jako fakt? To mi teda taky přijde pěkně ujetý… O tom, kam půjdeš, snad rozhoduješ výhradně ty, ne? ![]()
@Anonymní píše:
No a vy si snad myslíte ze by mi neřekl ze nevěří a ze okamžitě chce potvrzení od doktora? A ze když reknu ne ze mu to nedojde? Já byt chlap tak holku dotahnu klidně za vlasy k lékaři a budu chtít potvrzení. Nebo těhotensky test.
Muzu ho tím vystresovat ale asi tak na par dni nebo týdnu maximálně
No hrdost teď nemám žádnou, prorvala jsem celou noc. Bude to dost těžký ho znovu vidět. A nejhorší na tom je ze on odejde a bude v klidu a já se půl roku budu trápit