Lhal mi - pomstít se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.19 10:02

No hrdost teď nemám žádnou, prorvala jsem celou noc. Bude to dost těžký ho znovu vidět. A nejhorší na tom je ze on odejde a bude v klidu a já se půl roku budu trápit

• Citovat
  • Upravit
4043
5.10.19 10:05
@Anonymní píše:
No hrdost teď nemám žádnou, prorvala jsem celou noc. Bude to dost těžký ho znovu vidět. A nejhorší na tom je ze on odejde a bude v klidu a já se půl roku budu trápit

No právě proto ti tady vícero lidí radí už se s ním nevidět… to by pro něj bylo těžší… a pro tebe snazší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.10.19 10:49

Jen mu zavař. Satisfakce je krásný pocit. A ty kecy od místních manželek, že ublížíš jeho ženě a dítěti?? Houby..ubližuje jim jen on sám, a jeho žena má právo vědět, jakému srá. čovi to pere fusekle, a může se rozhodnout. Já bych to vědět chtěla, ostatní ať si strkají hlavu do písku. A panáčkovi taky ať to jen tak neprojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.10.19 11:04

Joo a to stim tehotenstvim je excelentni napad :mrgreen: Rekni mu v klidu, ze cekate miminko a ze se o vas bude starat. A rekni to i jeho manzelce, kdyz uz si budou povidat, tak at to ma aspon grady :palec: Vsak stat by se to klidne mohlo, tak at si uvvedomi co ma doma za darecek. A on se z predstavy alimentu zesere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 16:44

@lilithlilith jenže těhotná nejsem :) takže se mnou bude chtít jít k doktorovi a hned budeme vědět na čem jsme a já budu za krávu: Ale souhlasím ze mi je po jeho ženě a dítěti kulový a nevím proč bych měla brát ohledy

• Citovat
  • Upravit
18177
5.10.19 16:56
@Anonymní píše:
@lilithlilith jenže těhotná nejsem :) takže se mnou bude chtít jít k doktorovi a hned budeme vědět na čem jsme a já budu za krávu: Ale souhlasím ze mi je po jeho ženě a dítěti kulový a nevím proč bych měla brát ohledy

Třeba proto, že na Tebe ohledy nikdo nebral a teď jsi v háji. Fakt by Ti pomohlo to vědomě udělat někomu jinému? Jinak dělat scény a lhát o těhotenství mi přijde dost ponižující, ale to asi pak záleží na tom, jaký člověk je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 17:24

@Ba-stet upřímně mi je ona fakt jedno, ublížit nikomu kromě nej nechci. A tím ze budu mlčet tak mu to myslím jen výrazně ulehcim. Vždycky jsem byla ta hodna. Ale mám pocit ze možná blba

• Citovat
  • Upravit
59388
5.10.19 17:33
@Anonymní píše:
Já nechci pokračovat, nevěděla jsem ze jsem milenka! Ale chci mu říct jak strašně mi ublížil a zeptat se proč to udělal.

nebo mu řekni že jsi těhotná a odejdi. To bude v šoku a v obavě kdy mu přijde dopis od soudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 17:43

@Markéta80 tak má na mě kontakty, ví kde pracuju a kde bydlím, myslím ze by mě vzal k doktorovi a bylo by. Ale chvíli by se stresoval asi. Jenomže to je k ničemu, ve výsledku budu za blbku

• Citovat
  • Upravit
25897
5.10.19 17:45
@Anonymní píše:
@Markéta80 tak má na mě kontakty, ví kde pracuju a kde bydlím, myslím ze by mě vzal k doktorovi a bylo by. Ale chvíli by se stresoval asi. Jenomže to je k ničemu, ve výsledku budu za blbku

Vzal by mě k doktorovi 8o 8o ty jsi nesvéprávná a někdo tě někam bere? Blbka už jsi teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.10.19 17:49
@Anonymní píše:
@Markéta80 tak má na mě kontakty, ví kde pracuju a kde bydlím, myslím ze by mě vzal k doktorovi a bylo by. Ale chvíli by se stresoval asi. Jenomže to je k ničemu, ve výsledku budu za blbku

To jako fakt? To mi teda taky přijde pěkně ujetý… O tom, kam půjdeš, snad rozhoduješ výhradně ty, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.10.19 17:54

Zakladatelko, můžu se zeptat, kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
5.10.19 18:39
@Anonymní píše:
:lol: jak vzal k doktorovi :lol: Já bych si užila ten jeho vyděšený výraz :lol: On by řekl jdeme k doktorovi a ty jdeš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 18:39

No a vy si snad myslíte ze by mi neřekl ze nevěří a ze okamžitě chce potvrzení od doktora? A ze když reknu ne ze mu to nedojde? Já byt chlap tak holku dotahnu klidně za vlasy k lékaři a budu chtít potvrzení. Nebo těhotensky test.

Muzu ho tím vystresovat ale asi tak na par dni nebo týdnu maximálně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.19 18:40

@Markéta80 no to ne ale jakmile budu proti tak je jasný ze kecam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová