Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lilithlilith píše:
Jen mu zavař. Satisfakce je krásný pocit. A ty kecy od místních manželek, že ublížíš jeho ženě a dítěti?? Houby..ubližuje jim jen on sám, a jeho žena má právo vědět, jakému srá. čovi to pere fusekle, a může se rozhodnout. Já bych to vědět chtěla, ostatní ať si strkají hlavu do písku. A panáčkovi taky ať to jen tak neprojde..
Mezi pomstou a satisfakcí je obrovský rozdíl. Satisfakce bude, až se za rok povede za ruku s novou láskou, potká ho a zjistí, že je to pořád ten stejný ubožák. Pomsta jí nic dobrého nepřinese, on to doma stejně okecá a ve finále to jeho vztah s manželkou akorát posílí. Ona si akorát zanese svojí duši svinstvem a šťastnější nebude.
@Anonymní píše:
Proste na vystresovani dobrý ale je to na chvíli. A ve finále budu za psychopata.
Kašli na to prosím tě, to je trapnost nejvyššího kalibru, vůbec nechápu, jak ti tohle může někdo radit
akorát se totálně znemožníš. Nech to být, nescházej se s ním, bude ti líp, uvidíš ![]()
@terien píše:
Mezi pomstou a satisfakcí je obrovský rozdíl. Satisfakce bude, až se za rok povede za ruku s novou láskou, potká ho a zjistí, že je to pořád ten stejný ubožák. Pomsta jí nic dobrého nepřinese, on to doma stejně okecá a ve finále to jeho vztah s manželkou akorát posílí. Ona si akorát zanese svojí duši svinstvem a šťastnější nebude.
Nech to plavat. Prošla jsem si podobným, já teda věděla, že má (tehdy ještě) přítelkyni, posléze manželku. Dokázal to taky hezky okecat, včetně toho, že jsem mu žrala, že to bral víc vážně než já. Já ho měla ráda, sex byl fajn, on mi neustále psal, jak mě miluje, spoustu věcí, no nic. Po pár letech to skončilo, jeho žena na to přišla, ale nevěděla zdaleka všechno. Cloumaly mnou chutě na pořádnou pomstu, chtěla jsem ho dostat na kolena. Měla jsem páky na to ho zničit, zničit mu manželství, všechno vykecat tak jak bylo, měla jsem pár dost drahejch dárků, včetně šperku s vyrytým dost osobním věnováním. Jenže… Co bych tím získala? Dělat takový svinstvo kvůli vnitřnímu utěšení? Ne, taková mrcha nejsem. Vykašlala jsem se na to. Pár měsíců potom jsem potkala obě hrdličky na jedny akci, s jeho manželkou jsme měly docela dlouhej rozhovor. Bez nejakejch invektiv. Já zjistila, že ten člověk, kterýho jsem měla tak ráda, je největší lhář, kterýho znám a že můžu bejt jenom ráda, že to skoncilo jak to skončilo. Úplně se mi z něj udělalo blbě. Herec, přetvářka, jak vůči mě, tak vůči ní. Neřekla jsem ji pravdu, nechala jsem ji v tom, co jí řekl on, pravda by v tu chvíli už stejně nikomu nepomohla.
Zkrátka - běž dál, nech to plavat. Jeho manželku vynech, ta za to nemůže. Bude líp, ne hned, ale brzo ano. Věř mi. Pokud chceš, napiš SZ.
@divine woman píše:
Vzal by mě k doktorovi![]()
ty jsi nesvéprávná a někdo tě někam bere? Blbka už jsi teď.
Ty se uklidni, holt jsi naleetela, řekni mu, že je haj.zl a tím to ukončí.
@Anonymní píše:
No a vy si snad myslíte ze by mi neřekl ze nevěří a ze okamžitě chce potvrzení od doktora? A ze když reknu ne ze mu to nedojde? Já byt chlap tak holku dotahnu klidně za vlasy k lékaři a budu chtít potvrzení. Nebo těhotensky test.Muzu ho tím vystresovat ale asi tak na par dni nebo týdnu maximálně
Ty jseš fakt pitomá až to boli
@Anonymní píše:
@Ba-stet upřímně mi je ona fakt jedno, ublížit nikomu kromě nej nechci. A tím ze budu mlčet tak mu to myslím jen výrazně ulehcim. Vždycky jsem byla ta hodna. Ale mám pocit ze možná blba
Jak myslíš. Tvůj život, Tvoje karma. Ale pokud schválně ublížíš nevinným lidem, aby sis pofoukala zraněné ego, tak si nenamlouvej, že jsi hodná. Budeš stejně podlá a bezohledná jako on a jak píše @terien, zaneseš si duši svinstvem. A jemu to stejně moc neublíží, jistě nejsi první úlet
Já jsem se taky v životě dostala do situace, ve které jsem zrovna nezazářila. Ty pocity kolem si vybavuju už jen matně (a to jsem si tenkrát byla jistá, že do smrti nezapomenu), ale prudký pocit studu za své chování cítím i po 15 letech…
@Anonymní píše:
@lilithlilith jenže těhotná nejsemtakže se mnou bude chtít jít k doktorovi a hned budeme vědět na čem jsme a já budu za krávu: Ale souhlasím ze mi je po jeho ženě a dítěti kulový a nevím proč bych měla brát ohledy
Jsi hloupa a nevyzrala. Ta zenska nemůže za to, ze ma doma idiota. Boze, nikdy bych se takhle neponížila, abych lezla za potencialni zenou milence. Věci bych si s usmevem vzala, naprosto klidne bych mu poprala hodne stesti do života, na pate se otočila a odkráčela..Pak se doma s kamoskou opila, pobrečela a fertik.
Proč mě urazite? Já jsem nikomu neublížila tak se uklidnete.
@Anonymní píše:
Proč mě urazite? Já jsem nikomu neublížila tak se uklidnete.
Ale realne o tom uvazujes, vid? ![]()
Chtít vědomě ublížit jeho manželce a dítěti čistě z touhy po pomstě, to mi nepřijde zrovna ok…
Zase ale na druhou stranu… nevím, já být na místě jeho manželky, asi bych to chtěla vědět ![]()
@zu.syk Nad tímhle vždycky přemýšlím. Jestli bych to chtěla vědět, nebo ne. Ale asi bych to nechtěla zjistit od zuřící Nemesis, která by si užívala mou bolest a šok ![]()
@Ba-stet píše:
@zu.syk Nad tímhle vždycky přemýšlím. Jestli bych to chtěla vědět, nebo ne. Ale asi bych to nechtěla zjistit od zuřící Nemesis, která by si užívala mou bolest a šok
Naprosto souhlasím…
Proste na vystresovani dobrý ale je to na chvíli. A ve finále budu za psychopata.