Lunafem - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
valerie2
25.5.12 18:42

Pauza na MS

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda když si udělám pauzu na MS přibližně v polovině druhého platíčka(po dobrání 1. jsem si pauzu neudělala) a po týdnu začnu opět normálně HA brát až do konce 3. platíčka a další pauzu na MS si udělám až po něm, budu pořád chráněná před otěhotněním?Děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Senerogma
13.7.12 07:52

Já sem teda po ní přibrala, měla jsem nervy, nehorázně.. přibrala jsem hodně, ale doktorka mě ujišťovala, že to není antikoncepcí.. a když jsem ji po 3 letech vysadila, kg šli dolů… a teď po roce, co jsem ji zase začala brát, přibírám kg zase nahoru, takže pro mě, změna je život a paní doktorka nemá vždycky pravdu…

• Citovat
  • Upravit
Eli5632
15.8.12 14:49

Se všema jsou problémy

No, já přibrala za dva měsíce 3 kila i přes to, že určitě nejím víc a taky jsem pořád podrážděná a nervózní, takže vysazuju… Ale s minulou antikoncepcí (Natalya) byly taky problémy, to mě zase bolela hlava… :nevim: Asi na HA házím bobek, už nemam náladu ze sebe dělat pokusnýho králíka :zed:

• Citovat
  • Upravit
kayray
13.9.12 20:19

lunafem a endometrioza

Ahoj vsem, nemate nahodou nekdo zkusenost s HA Lunafem jakou lecbou endometriozy? Doktor mi na to napsal Lunafem, ale co jsem de cetla o endometrioze, mluvi se o uzvani antikoncepce obecne a nebo kdyz uz primo o nejake, o Lunafemu neni ani slovo. Lunafem je cenove dostupny a tak mam trochu strach jestli je dost dobry…

• Citovat
  • Upravit
14.9.12 12:06

Ahoj :) můžu se zeptat? dostala jsem prášky LUNAFEM a nějak sem nepocopila užíváni. Můžete mi poradit? Děkuji :))) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eli5632
14.9.12 19:20

?

Lucinka013: A co na tom nechápeš? Kdy máš začít, nebo co? 8)

• Citovat
  • Upravit
Elis 19
6.10.12 14:20

Lunafem

Dobrý den, já jí beru 2 měsíc a zhubla jsem 1 a půl :), vždy když mám MS tak mám nechutenství k jídlu stačí mi jen jedno jídlo denně na nejvíš 2. Jsem sní velice spokojena.

• Citovat
  • Upravit
keek
5.1.13 17:06

Lunafem, podobně jako třeba Artizia obsahuje méně estrogenu, tak proto možná ty „problémy“… Mě třeba nevadí, že mám delší menstruaci (5-6 dnů) když zase vím, že do sebe necpu zbytečně moc hormonů a všech možných jiných věcí… :)

• Citovat
  • Upravit
Ivkaaa19
31.1.13 19:33

Ahoj, já Lunafem beru již dva roky a jsem naprosto spokojená. Čtu tady však stížnosti, že se po ní přibírá a proto musím tady říct to co mi řekl můj lékař a myslím, že má pravdu. Řekl mi, že po samotné antikoncepci se nepřibírá nikdy u žádné jen každá antikoncepce zvyšuje chuť k jídlu a potom je jen na mě jestli se uhlídám nebo ne :). Já po Lunafenu nepřibrala ani kilo :)

• Citovat
  • Upravit
Aneta71
18.3.13 21:44

Dobrý den, užívám antikoncepci Lunafem už dlouhodobě. Teď jsem zaváděla vaginální tablety Gynoflor. Chtěla bych se zeptat, jestli nemůže být narušena účinnost antikoncepce. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1811
18.3.13 21:50

Kamaradka ji ma uz 2 roky je štíhlá jako proutek :mrgreen: Nema s ni zadne problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
20.3.13 12:57

Taky jsem Lunafem brala…minulý měsíc jsem s užíváním přestala a musím konstatovat, že mi opravdu sedla :)…ms jsem měla přesnou jak hodinky, žádné nepravidelnosti ani vedlejší účinky jsem nepociťovala. Dokonce i během prvního užívání jsem s ní žádný problémy neměla. Ale je jasný, že každýmu sedne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.3.13 15:11

Ahoj holky, chci se zeptat, začalo se některé z vás po užívání HA Lunafem dělat akné? Musím řict že ho užívám už přes rok, zatím bez problémů ale poslední měsíc možná už dva, se mi začali, hlavně na bradě dělat takové jakoby boláky po kterých když se vyhojí zůstane hnědá jizvička, jinak i na čele a tvářích ale takové spíš malinké. Jsem z toho neštastná. Nikdy jsem neměla akné ani v pubertě. Dříve jsem užívala Mersilon, s tím jsem byla nadmíru spokojená ale moje dr. řekla že ho nepotřebuji, že je pro ženy se špatnou pletí atd. tak mi bez ptaní začala předepisovat tuto HA. Předem díky za odpověd´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
20.3.13 18:20

@Verčíí tak třeba se ti věkem ta pleť zhoršila, ale při braní toho Mersilonu se to neprojevovalo a teď když už ho nebereš a užíváš Lunafem se to projevovat začalo :)…a nebo je to jen takové chvilkové a zase to přejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majacka
23.3.13 23:00

Holky, Po 8letech užívání HA, z toho asi 4 roky Lunafem. Budu vysazovat a chtěla bych se zeptat, zda byl někdo v podobné situaci, jak to měl s váhou? zůstala stejná nebo jste přibrali? A jak pravidelný cyklus pa vysazení máte? :mavam: Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1