Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak jsem vysadila Lunafem a zdruba ve 3. týdnu po vysazení se mi objevila infekce. Nasadila jse gynopevaryl (3 čípky) a od té doby špiním, už je to týden. Teď mě začali bolet bradavky, když se jich dotknu. Na gyndu se mi zatím nechcem, protože doktorka mě ujistila, že v každém těle se dějou různé věci a žádná nejsme stejná. Co vy na to?
Ahoj, brala jsem antikoncepci Jeanine 2 roky a kvůli ceně jsem přešla na Lunafem.. žádné změny jsem nezaznamenala, jen menstruace přijde o 2 dny déle a trvá tak 4 dny..stěžovat si vůbec nemůžu
změny jsem se bála, kort když jsem si přečetla diskuse, kde si snad každá druhá na Lunafem stěžuje
ale podle doktora patří mezi ty lepší antikoncepce v takové cenové kategorii a opravdu si ho nemůžu vynachválit
po Lunafemu jsem osobně nepřibrala, zhubnout se dá taky, když se chce…takže za mě má palec nahoru ![]()
Beru HA Lunafem půl roku, ale zatím jsem žádné problémy neměla, jediné co se změnilo bylo to, že se mi zvětšila prsa, ale to nevidím jako problém ![]()
No taky to tak vidím, beru jí 2 měsíce. začala jsem mít brutalní apetit na sladkosti, migrény, únavu, protivnost, a hlavně odpor k sexu - takže taky jsem vydržela dva měsíce a kašlu na to!!! ![]()
Dobrý den, mám dotaz. Beru antikoncepci Lunafem a když jsem byla v půlce platíčka dobrala jsem antibiotika. Antibiotika- Penicilin 1,2mg jsem dobrala v pondělí a nechráněný styk jsem měla v pátek. Je možné, že otěhotním? Děkuji za odpověď.
@Michaela531 píše:
Dobrý den, mám dotaz. Beru antikoncepci Lunafem a když jsem byla v půlce platíčka dobrala jsem antibiotika. Antibiotika- Penicilin 1,2mg jsem dobrala v pondělí a nechráněný styk jsem měla v pátek. Je možné, že otěhotním? Děkuji za odpověď.
Tak proč se nechráníte jinak když víte že antibiotika narušují funkčnost HA
@zajdavem píše:
Tak proč se nechráníte jinak když víte že antibiotika narušují funkčnost HA
Adrenalin ![]()
Ahoj děvčata…je to poprvé co píšu do takové diskuze…ale doufam že mi aspoň trošku poradíte. Byla bych vděčná. Brala jsem od 16ti let HA regulon, byla v pohodě jen že jsem po ní dost přibrala ale menstruace v pohodě ke konci trvala už jen 3 dny…ale pak jsem po 6 letech měla už špinění a bolesti břicha..tak mi jí doktorka vyměnila za jinou.To byla lindynete…první měsíc jsem to měla jen 1 den a druhý vůbec, dělala jsem si 2 těhotenské testy a ty byly negativní tak jsem šla na gyndu a tam mi řekli že je to běžné. mě se to ale nelíbilo takže jakmile jsem dobrala 3 platíčko Lindinette tak jsem začala brát Lunafem. Dobrala jsem ted druhé platíčko a začnu brát 3 ale dost mi vadí že to dostanu až poslední den pauzy, mám to jen 1 den a pak zase nic. Je to normální nebo to mám nějak řešit? Stalo se to někomu? Moc děkuju za rady a odpovědi. Mirča
@Mirushka.x V tomto ti moc neporadim, ale já jsem je musela přestat brát po půl roce, protože jsem to dostavala na konci platíčka + ještě v pauze takže většinou 14dní. Teď beru jinou silnější a mám to jen 3 dny a z toho 2 dny špinim, ale je to menstruace tak to neřešim, navíc doktoři tvrdí, že je možné to při braní HA nemít vůbec, tak jsem ráda aspoň za to a nemusim si dělat furt testy.
Ahoj Holky, nechcete některá 2 platíčka Lunafemu, nenačnutá, v originální krabičce? Zakoupeno v lékárně před měsícem, expirace 2016. Prodám za 250kč
Ahoj chtěla bych radu jsem v polovině platíčka a chtěla bych pilulky přestat brát a mít 7 dní pauzu. Mohu po těch 7 dnech normálně užívat to použití platíčko nebo musím užívat nové? děkuji za radu ![]()
Taky jsem po císaři dostala Lunafem, ale už nikdy, měla jsem divné stavy depresivní, protivná a křeče do střev po každé, když jsem něco snědla
vysazuji
Ahoj. Asi to sem úplně nepatří, ale mám tu celé balení Lunafemu s expirací do 3/2015. Nemáte někdo zájem? Prodám za 300Kč včetně poštovného ![]()
Já jí nabrala minulý měsíc(jsem 3 měsíce po porodu).První tabletku jsem si vzala 29.6. a menses mám doteď…předtím jsem vyzkoušela asi tři jiné značky a v pohodě, tak nevím. Snad se to od příštího platíčka srovná…
Dobrý den, spoustu let jsem brala chloe neměla jsem s ní nejmenší problém, ale přestali ji vyrábět a ted beru 4platíčko Lunafemu.Ale už při minulém platíčku jsem začala špinit(hodně)2týden když jsem to mít neměla pak týden pauza a pak menzes. tento měsíc jsem první týden přežila bez špinění ale druhý týden to začalo a už to trvá 8dní a pořád to nepřestává. a ještě bolesti v podbřišku. A to jsem si tady přečetla že to dřív byl Logest.Na ty jsem slyšela jen samou hrůzu. Takže končím s tímto preparátem