Lunafem - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.7.14 13:05

Ahoj já mám tu zkušenost že jsem při ní menstruaci nedostala vůbec i když jsem dělala pauzu, a nebo jsem do toho zase pořád špinila třeba měsíc v kuse ale asi opravdu záleží na každym jak to tělo snese. Já ji ješte beru ale pořád něco řešim :nevim: od porodu jsem vystřídala 3 druhy ant. a u každé jsem měla něco. Tak ještě zkusim dodělat plata a jestli se to nesrovná tak budu muset řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.14 15:31

vysazení Lunafemu

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost s vysazením Lunafemu, jestli jste potom měly nějaké problémy, ať už s cyklem, nebo s otěhotněním… Je mi 17, je to moje první antikoncepce, ale ještě jsem nezačala první platíčko, chtěla jsem tohle vědět… Kdyžtak díky za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.10.14 15:57

Po vysazení žádnej problém a otěhotněla jsem třetí měsíc :think: Ale já jsem celkově bezproblémovej typ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
17.10.14 16:03

Po lunafemu úplně bez problému a otěhotněla jsem hned druhý měsíc :) Před tím jsem brala minervu a po vysazení nepravidelnou menstruaci a otěhtněla jsem až za dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.1.15 12:03

Prosim akutni

Taky mam dotaz. v uteryjsem si zapomnela vzit tabletku, tak jsem si ji vzala ve stredu dopo a vecer dalsi, posledni. Vsobotu normalne prisla menses. Ted nevim, kdyz ve ctvrtek zacnu po pauze dalsi platicko, zdajsem dostatecne chranena?? V letaku jsem si precetlsze jsem mela zacit dalsi platicko rovnou bez pauzy… Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
19.1.15 21:49

Ahoj,
Lunafem beru 3 roky.
Ze začatku to bylo něco - měsíc a půl depresí, krvácení 14 dní, chtělo se mi často zvracet.
Po dvou měsících až si mé tělo zvyklo-pohoda. Nemám žádný problém a vyhovuje mi na 100%.
Akné se nezlepšilo ani nezhoršilo. Nepřibírám.
A pokud tu někdo píše, že přibral 3 kila, tak se musím smát :D :lol:
já 3 kila naberu za 5 dní, když nic nedělám a jím. Pak začnu trochu sportovat a do týdne jsou 3 kila pryč. 3 kila nejsou nic! A z antiny to určitě nebude…
ale pokud člověk nabere za rok 7kg.. tak už by se nad tím měl zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
6.7.15 00:11

Lunafem

Ahoj Lunafem je má první antina a jsem s ní vážně spokojená.
Ze začátku, když jsem ji začínala brát to byla ale katastrofa..
Chtělo se mi pořád zvracet, krvácela jsem dva týdny vkuse.. Byla jsem unavená, znechucená.
Naše „milá“ paní doktorka mi řekla, že to nic není. Po roce, když jsem ji o tom vyprávěla se mě zeptala „proč jsem za ni hned nepřišla“.Tak či tak jsem toto nemilé období přetrpěla. Špinění, nevolnosti trvaly asi 2 měsíce…
Pak se vše srovnalo a ted ji beru tři roky a teda cítím se líp než když jsem ji nebrala.
Akné mi nespravila, ale to mi až tak neva…
Na váze jsem vůbec nepřibrala…
A příjdu si klidnější a díky tomu, že předtím jsem to měla šíleně nepravidelné a ty premenstruační syndromy :pocitac: dva tydny jsem cítila, že to příjde, napuchlá jsem byla a nakonec nic z toho :,(
S Lunafenem bylo vše OK a je u mě normální, že s bráním pilulky mám i 2hod zkluz a žádné špinění, to bylo jen na začátku braní. Když ale zapomenu na pilulku, dělá to se mnou divy, je mi neskutečně zle, chce se mi strašně brečet-no zajímavé, co to s člověkem dělá.

Každopádně chci s antinou přestat, ač mi dalo by se říct „vyrovnala hormon“
tak se raději vrátím k mému neposednému hormonu a nepravidelné menzes, který máme všechny v rodině :D a přestanu s těmi jedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
6.7.15 00:15

Lunafem podruhé

A holky, nebudte jako já v 18 letech hloupé a nezačínejte brát antikoncepci. :zed:
Nasazuje se snadno, vysazuje hůř… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
14.7.15 07:50

Ja brala Lunafem rok a naopak jsem asi deset kg zhubla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
10.3.16 13:19

Ženy mam dotaz. Beru ji poprve vzivote celkove poprve ANTINU.
Jelikoz mi menzs dosla driv tak sem nestihla vzit v den menzes prvni tabletku (nestihla sem vybrat z lekarny) tak az za 2 dny. V papiru je napsane ze se muze vzit 2.-5.den. ted dotaz. myslite ze se ciklus posune?
predem dekuji za odpoved vubec nevim jak to chodi u antiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.3.16 14:12

@Bibuliinka Ahoj, podle mě by se cyklus měl posunout, ale s tím bych si hlavu nelámala. Antikoncepce ti ho pěkně spraví. Takže to budeš mít pravidelné, a přesné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
11.3.16 07:00
@GabiSoll píše:
@Bibuliinka Ahoj, podle mě by se cyklus měl posunout, ale s tím bych si hlavu nelámala. Antikoncepce ti ho pěkně spraví. Takže to budeš mít pravidelné, a přesné :)

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.18 10:15

@dadulus když jste Lunafem brala takhle dlouho, měla jste problém poté otěhotnět? Usilujeme o to a chci se zeptat na názor, jelikož také už nějaký ten rok HA beru a vím, že u každé ženy to je jinak, ale všichni mě straší tak mě jen zajímá zkušenost :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
23.6.21 08:12

Ahoj. Brala jse od 17 let lunafem, v 18 jsem vysadila kvůli pokusu o miminko a otěhotněla za5 měsíců od vysazení. No bylo to v roce 2014 od toho prvního těhotenství jsem to už nebrala, otěhotněla jsem znovu za 2,5 roku a teď jse 3 roky po druhém porodu a chceme třetí za 2-3 roky. Tak jsem si dneska pro ně byla a zapomněla jsem jak se to bere za těch 6 let. To je tam 5 platicek? Mám za prý za 3 měsíce jít pro další recept, to vydrží jedna krabička na 3 měsíce? A dělá se to tak, že se bere měsíc 1 plato a pak týden menstruace a pak zase další plato? Omlouvám se, ale za 6 let nebrání prášků jsem zapomněla jak vlastně fungují. A menstruace přišla o 3 dny pozdě a byla kratší a když mi skončila v neděli a já měla čas na doktora až dneska nevadí když si ji vezmu pár dní po menstruaci nebo musím ppočkat do dalšího cyklu? A aspoň se mi zase zpravidelni, měla ji před dětmi řízenou prášky pravidelně a teď je všelijak, že často myslím na těhotenství. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí