Lupénka - mrška nemoc, jak na ni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
29.9.23 11:31

Lupenka

Zdravim je mi 30 mam lupenku vsechno se mi rozjelo po bouracce ale az tak ze to mam v kostech natekli mi prsty na nohou trosku je mam sdeformovane a take citim ze mam stuhle zada a bolesti slach nevim cetl jsem nejake clanky videa je to docela brutalni nemoc nevim co mam delat nemate nekdo stimhle podobnou skusenost mam strach psychicky nejsem na tom dobre mam to i ve vlasech muzete mi nekdo poradit dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.10.23 11:28

Chtel bych se zeptat jestli nema nekdo s molekularnim vodikem praxi dekuji nemuzu najit poradne recence a nevim presne jestli neni jen najaka blba reklama nebo jestli to nekomu pomohli dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
4.1.24 23:34
@Lukas163
@Lukas163 píše:
Chtel bych se zeptat jestli nema nekdo s molekularnim vodikem praxi dekuji nemuzu najit poradne recence a nevim presne jestli neni jen najaka blba reklama nebo jestli to nekomu pomohli dekuji

Dobrý den, mě pomohl konkrétní produkt, který zmiňuji výše H2 Infuse. Kůže byla lepší

• Citovat
  • Upravit
80119
5.1.24 08:35
@teri_p98 píše:
@Lukas163Dobrý den, mě pomohl konkrétní produkt, který zmiňuji výše H2 Infuse. Kůže byla lepší

@admin - cpe ten přípravek všude. Reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
1.5.24 09:16

@Lukas163 nejhorší je na to psychika ;). Já ji mám už 15 let. Od svých 14. Každopádně pokud to máš v kloubech určitě zajdi na revmatologii. Tam ti pomohou. Nejsem si jistá, jestli máš i fleky po těle?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek