Lustrační dotazník k žádosti o rodičák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
1.6.12 10:49
jenže oni nevezmou žádost a neschválí rodičák. Já tam seděl s prominutím jak debil, na chodbě fronza jak hrom, a ona položku po položce vysvětluje, jak vyplnit dotazník, já že to zvládnu sama doma a ona že ne ne, ať hezky poslouchám instruktáž. A to každé přede mnou a i těm 4 chudinkám za mnou, prostě neskutečný, jsem ze včera tak vytořená, že jsem to musela napsat. A to pominu fakt, že mi PPM skončila teď 20.5. tak jdu na OSSZ, ať mi potvrdí ten formulář, kdy jsem nastoupila a kdy mi skončila PPM a výši vyměřovacího základu, no a milá paní mi tam oznámila, že oni to tedy ještě nemají v počátači, to moje ukončení, že to jim naběhne až v červnu, až budoui mít vyplácet poslední PPM, pak že mi to potvrdí, jenže do té doby mi nevezmou žádost o rodičák.Prostě jak v Kocourkově, takže jak magor běhám sem a tam. A nokenc mi na ÚP řekli, že stejně musím do žádosti napsat až od 1.6., že jsem měla za květen ještě vyskou PPM. Tak se ptám, jak totedy ale je, sociálka mě vyřádí k 20.5., oni si mě převezmou až 1.6. kdo těch 10 dnů platí zdravotní, čuměla na mě jak pero z gauče a že se jí na to nikdy nikdo neptal a ať se po tom nepídím, že někdo to zaplatí. tak už vidím, nadneseně v tomhle státě, jak na mě přijde za 5 let exekutor s 20.000,–, že jsem dlužila VZP někde za 10 dnů.
@mag píše:
Napsala bych čestné prohlášení, že žijeme v ČR a tím by to pro mě haslo, žádný dotazník bych nevyplňovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
1.6.12 10:52
@terinka4444 píše:
jenže oni nevezmou žádost a neschválí rodičák. Já tam seděl s prominutím jak debil, na chodbě fronza jak hrom, a ona položku po položce vysvětluje, jak vyplnit dotazník, já že to zvládnu sama doma a ona že ne ne, ať hezky poslouchám instruktáž. A to každé přede mnou a i těm 4 chudinkám za mnou, prostě neskutečný, jsem ze včera tak vytořená, že jsem to musela napsat. A to pominu fakt, že mi PPM skončila teď 20.5. tak jdu na OSSZ, ať mi potvrdí ten formulář, kdy jsem nastoupila a kdy mi skončila PPM a výši vyměřovacího základu, no a milá paní mi tam oznámila, že oni to tedy ještě nemají v počátači, to moje ukončení, že to jim naběhne až v červnu, až budoui mít vyplácet poslední PPM, pak že mi to potvrdí, jenže do té doby mi nevezmou žádost o rodičák.Prostě jak v Kocourkově, takže jak magor běhám sem a tam. A nokenc mi na ÚP řekli, že stejně musím do žádosti napsat až od 1.6., že jsem měla za květen ještě vyskou PPM. Tak se ptám, jak totedy ale je, sociálka mě vyřádí k 20.5., oni si mě převezmou až 1.6. kdo těch 10 dnů platí zdravotní, čuměla na mě jak pero z gauče a že se jí na to nikdy nikdo neptal a ať se po tom nepídím, že někdo to zaplatí. tak už vidím, nadneseně v tomhle státě, jak na mě přijde za 5 let exekutor s 20.000,–, že jsem dlužila VZP někde za 10 dnů.

Já bych jí to prestě nevyplnila, ať mi to klidně zamítne, odvolala bych se :mrgreen: Ale chápu, že na to nemáš nervy, případně potřebuješ peníze, tak to radši vyplníš. Chápu, proč to chtějí, ale nerozumím formě, ta je trochu šikanózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
1.6.12 10:53

A k tomu pojištění, jsi na MD pak na RD u zaměstnavatele, takže z toho titulu za tebe platí pojištění stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
1.6.12 11:26

No tak to teda nevím, co to má být, na netu jsem nic nenašla (zběžně), ptala jsem se rodinného příslušníka, který se v tomto oboru pohybuje - nic neví. Ptát se, na základě jakého zákona to vyžadují.
Jinak pokud by někdo něco takového chtěl po mě, tak píšu že manžel chodí na flétničku a kroužek kreslení. :pankac:
Pokud někdo něco zjistí, určitě to sem vložte, toto mě teda zaujalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.12 11:29
Jsem ale OSVČ, JÁ PRÁVĚ NEJSEM U ZAMĚSTNAVATELE, promiň caps, platila jsem zdravotní sama, až do nástupu na PPM, teď to převzal stát, ale jakmile mě vyřadí OSSZ a ÚP převezme až dalšé měsíc, tak co s tím, budu zase musest ještě na VZP :zed: :zed: no já nemám nervy se někde dohadovat a nechávat si pozdržet rodičák. Ještě to mám do města 15km, do toho řvoucí pětiměsíčn´í dítě, lítám sem tam, zaparkovat tam není kde, a nedá se to vyřídit najednou. A nakonec mě dostal ten podpis otce, co je sakra otci do mého rodičáku.
@mag píše:
A k tomu pojištění, jsi na MD pak na RD u zaměstnavatele, takže z toho titulu za tebe platí pojištění stát.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
1.6.12 14:03

Teri tak jsem to přelouskala no reknu ti jestli to tam na me fakt taky vybali tak si necham volat vedouci.. Tohle proste neni mozny, jaky zadost neprijmou.. To mi rekne ji to prdnu na podatelnu a vzit ji musi.. No jsem na to zvedava teda… Mi to do toho telefonu asi zaprela ci co.. abych nesla uz preventivne nasrana.. :D Prave jsem se ptala jestli si to mam napsat na den nasledujici po matersky, jak to rikali holky od nas ze jim to rekli a ona mi rikala ze si to mam dat az od 1.7. ze za cerven uz nemam narok.. Tak jsem si prave rikala jak resi tech 6 dni co nebudu nikde.. 8o Ale ja budu jako u zamestnavatele, tak to asi odnese on ci co.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
1.6.12 14:22

Holky, toho zdravotniho se nebojte, tam je to tak, ze kdyz konci vyplata PPM, tak za vas zdravotni plati stat a rovnou za cely mesic - pokud vim, nerozpocitava se to pod jednotlive dny. Timto bych se vubec neznervoznovala, ale pokud vam to vrta hlavou, tak se u zdr. pojistovny zeptejte.
A jinak - vyhrozovat mi u prepazky urednice, ze mi nevezme zadost kvuli dotazniku, ze se zdrzuji na uzemi CR (ktery urcite neni soucasti zadosti).......... v tu ranu bych chtela mluvit s vedenim. Zadost totiz pani je povinna prijmout. Klidne bych k ni nakracela, zapla si video na telefonu a vychutnala bych si ji. To je tam nejaka nova, ze to tak zere, ne?
A s vedouci bych pripadne vyplnila par pro me prijatelnych kolonek, jinnak bych na ne prdela - budu drzet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat