Lustrační dotazník k žádosti o rodičák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lustrační dotazník k žádosti o rodičák
Taky jste dostaly onen úžasný dotazník k žádosti o rodičák? byla jsem tam včera, jsem vzteklá jak pes se vzteklinou.Ten dotazník, kde je , kdo je dětský lékař, kdo je můj lékař, odkdy jsem u něj registrovaná, jak často se zdržuju v zahraničí, co mohu doložit za doklady o tom, že žiju v ČR, že tu vlastním nemovitost nebo mám nájemní smlouvu, kdo mi dává plat apod. ? Dostaly jste ho taky někdo, nebo jen v Varech jsou exoti? Prý na základě tohoto dotazníku vyhodnotí, jestli se jako zdržuju na území republiky a mám nárok na rodičák. Jsem čech, manžel je čech, všichni naši rodiče jsou češi, narozeni v Čechách, děti taky, máme všichni občanství ČR oni mě budou lustrovat a posuzovat, jestli se zdržujeme na území republiky? Já mám od včera šok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě ho dali v Praze taky, ale paní byla celkem rozumná, takže jsem tam vyplnila jen pár věcí a ostatní mi říkala, že je to jedno. Takže soudím, že tento dotazník ihned putuje do složky v šuplíku a nikdo to nekontroluje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já žádala v prosinci a nic takovýho jsem nevyplňovala. Bych se paní přeptala na základě které vyhlášky to po tobě chce.
- Citovat
- Upravit
@terinka4444 já měla něco podobného, asi to stejné, má to 4 stránky, včetně dotazu, v jakých zájmových kroužcích můžeš doložit členství… akorát to bylo pro manžela, protože je Slovák. Nestihl ještě občanství a trvalý pobyt (má jen nějaký dlouhodobý). Ještě á 1/4 roku musí z personálního mít potvrzení, že jeho pracovní pobyt trvá. Přitom ten RP se platí mě a on ho nijak neovlivňuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem o takovém dotazníku neslyšela, dělala jsem na sociálce, sice jiné dávky, ted i rodičák beru a nevím o tom, že by se něco takového vyplňovalo. Možná spešl u vás, asi tam máte hodně cizinců, ale určo se optej kde v jakém zákoně je o tom zmínka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme taky oba češi a dostali jsme ho. Asi je to novinka od tohohle roku. Já žádala v dubnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, tak to budeme s manželem v prdeli
ani jeden nevlastníme nemovitost a ani nemáme žádnou nájemní smlouvu, protože bydlíme v domě jeho rodičů. Tak snad jim bude stačit trvalé bydliště. Každopádně si myslím, že jim je po tom hovn., kde bydlím a kdo je můj lékař. Jednou jsem češi a naše malé bude taky čech, tak o co jim jde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivanak píše:
Mě ho dali v Praze taky, ale paní byla celkem rozumná, takže jsem tam vyplnila jen pár věcí a ostatní mi říkala, že je to jedno. Takže soudím, že tento dotazník ihned putuje do složky v šuplíku a nikdo to nekontroluje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Mě to taky přišlo ted v květnu,když jsem tam volala,tak mi řekli,že je to kvůli tomu,že manžel pracuje pár dní v měsíci v Německu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dari74 píše:
@terinka4444 Mě to taky přišlo ted v květnu,když jsem tam volala,tak mi řekli,že je to kvůli tomu,že manžel pracuje pár dní v měsíci v Německu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha,tak to je divný. Mě vyloženě řekli,že musí ověřit jestli si nežádáme i v cizině,tak proto musíme ten dotazník vyplnit. To si to u vás na úřadě asi nějak špatně vyložili. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi, že jsem měla Eprit tričko, se jí zdálo, že by mohlo být z Německa
ne, u nás fakt všichni, ať žijou Vary, co je jim do toho, kterí předškolní zařízení navštěvuje starší dcera, od kdy jsem registrována a u jakého doktora a co je jim do mojich nemovitostí sakra. Můžou chtít prohlášení, že nežádám obdobnou dávku v jiném státě, prosím, ale ten dotazmík?
to je síla, ještě, že nechtěli znát kdy mám menstruaci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit