Lustrační dotazník k žádosti o rodičák

69235
1.6.12 09:18

Lustrační dotazník k žádosti o rodičák

Taky jste dostaly onen úžasný dotazník k žádosti o rodičák? byla jsem tam včera, jsem vzteklá jak pes se vzteklinou.Ten dotazník, kde je , kdo je dětský lékař, kdo je můj lékař, odkdy jsem u něj registrovaná, jak často se zdržuju v zahraničí, co mohu doložit za doklady o tom, že žiju v ČR, že tu vlastním nemovitost nebo mám nájemní smlouvu, kdo mi dává plat apod. ? Dostaly jste ho taky někdo, nebo jen v Varech jsou exoti? Prý na základě tohoto dotazníku vyhodnotí, jestli se jako zdržuju na území republiky a mám nárok na rodičák. Jsem čech, manžel je čech, všichni naši rodiče jsou češi, narozeni v Čechách, děti taky, máme všichni občanství ČR oni mě budou lustrovat a posuzovat, jestli se zdržujeme na území republiky? Já mám od včera šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22756
1.6.12 09:20

Já žádala v únoru a na nic takového si taky nevzpomínám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
1.6.12 09:22

Mě ho dali v Praze taky, ale paní byla celkem rozumná, takže jsem tam vyplnila jen pár věcí a ostatní mi říkala, že je to jedno. Takže soudím, že tento dotazník ihned putuje do složky v šuplíku a nikdo to nekontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinkaaaaaaaaaaaaaa
1.6.12 09:22

Já žádala v prosinci a nic takovýho jsem nevyplňovala. Bych se paní přeptala na základě které vyhlášky to po tobě chce.

• Citovat
  • Upravit
24292
1.6.12 09:24

@terinka4444 já měla něco podobného, asi to stejné, má to 4 stránky, včetně dotazu, v jakých zájmových kroužcích můžeš doložit členství… akorát to bylo pro manžela, protože je Slovák. Nestihl ještě občanství a trvalý pobyt (má jen nějaký dlouhodobý). Ještě á 1/4 roku musí z personálního mít potvrzení, že jeho pracovní pobyt trvá. Přitom ten RP se platí mě a on ho nijak neovlivňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
1.6.12 09:26

Nikdy jsem o takovém dotazníku neslyšela, dělala jsem na sociálce, sice jiné dávky, ted i rodičák beru a nevím o tom, že by se něco takového vyplňovalo. Možná spešl u vás, asi tam máte hodně cizinců, ale určo se optej kde v jakém zákoně je o tom zmínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
1.6.12 09:27

My jsme taky oba češi a dostali jsme ho. Asi je to novinka od tohohle roku. Já žádala v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
1.6.12 09:30

Jejda, tak to budeme s manželem v prdeli :lol: ani jeden nevlastníme nemovitost a ani nemáme žádnou nájemní smlouvu, protože bydlíme v domě jeho rodičů. Tak snad jim bude stačit trvalé bydliště. Každopádně si myslím, že jim je po tom hovn., kde bydlím a kdo je můj lékař. Jednou jsem češi a naše malé bude taky čech, tak o co jim jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.12 09:31
TAK JÁ TAM VČERA SEDĚLA PŮL HODINY a ona vysvětlovala položku po položce, že vše musí být vyplněno a že na základě toho posuzují, jestli mám nárok na rodičák.
@ivanak píše:
Mě ho dali v Praze taky, ale paní byla celkem rozumná, takže jsem tam vyplnila jen pár věcí a ostatní mi říkala, že je to jedno. Takže soudím, že tento dotazník ihned putuje do složky v šuplíku a nikdo to nekontroluje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
1.6.12 09:31

@terinka4444 Mě to taky přišlo ted v květnu,když jsem tam volala,tak mi řekli,že je to kvůli tomu,že manžel pracuje pár dní v měsíci v Německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.6.12 09:33

Žádala jsem v březnu a nic takového jsem vyplňovat nemusela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.12 09:34
u nás to dostávají všichni, já řekla, že jim nehodlám vypňovat, že jim musí stačít rodný list dítěte, to že pobírám PPM od sociálky, tak prý ani omylem, bez toho dotazníku mi nevezmou žádost 8o 8o
@dari74 píše:
@terinka4444 Mě to taky přišlo ted v květnu,když jsem tam volala,tak mi řekli,že je to kvůli tomu,že manžel pracuje pár dní v měsíci v Německu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
1.6.12 09:37

Aha,tak to je divný. Mě vyloženě řekli,že musí ověřit jestli si nežádáme i v cizině,tak proto musíme ten dotazník vyplnit. To si to u vás na úřadě asi nějak špatně vyložili. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
1.6.12 09:39

Další buzerace koukám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.12 09:40

Asi, že jsem měla Eprit tričko, se jí zdálo, že by mohlo být z Německa :mrgreen: :mrgreen: ne, u nás fakt všichni, ať žijou Vary, co je jim do toho, kterí předškolní zařízení navštěvuje starší dcera, od kdy jsem registrována a u jakého doktora a co je jim do mojich nemovitostí sakra. Můžou chtít prohlášení, že nežádám obdobnou dávku v jiném státě, prosím, ale ten dotazmík? 8o 8o 8o 8o to je síla, ještě, že nechtěli znát kdy mám menstruaci :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat