Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo, přítel mě teda uklidnuje ze vse bude v poradku, ale kdyz je tolik pripadu co otehotnilo i presto co si vzali pilulku po
a to cekání nez si budu moc udelat test :/ od ty nehody uplynuli 2dny a já se nedokazu soustredit na nic jinyho ani poradne nemuzu spat
kéžby by to dopadlo dobre.
No mestruaci jsem měla 22.5
a skončila mi 27.5
a ta nehoda se mi stala v pátek 30.5 ve 22:00h
pilulku jsem si vzala po 9hodinách dřív to opravdu nešlo
@pipatra píše:
No mestruaci jsem měla 22.5
a skončila mi 27.5
a ta nehoda se mi stala v pátek 30.5 ve 22:00h
pilulku jsem si vzala po 9hodinách dřív to opravdu nešlo
Fakt to hod za hlavu, mozna by byla sance, kdyby se nehoda stala v 22:38, ale pokud v 22:00, tak cajk ![]()
@ne-silenamatka píše:
Fakt to hod za hlavu, mozna by byla sance, kdyby se nehoda stala v 22:38, ale pokud v 22:00, tak cajk
to me taky pobavilo tan casovy udaj ![]()
@ne-silenamatka tak pokud dobře počítám, zakladatelce se stala nehoda 9. den cyklu. To při 40 denním cyklu asi plodný den nebude. Ale já mám cyklus 22-24 dní a někdy ovulaci 8. den mám
. Takže už někoho takového znáš ![]()
Tak já vím že je asi ten časovej udaj smesnej ale fakt mam strach no ![]()
@AnastazieB píše:
@ne-silenamatka tak pokud dobře počítám, zakladatelce se stala nehoda 9. den cyklu. To při 40 denním cyklu asi plodný den nebude. Ale já mám cyklus 22-24 dní a někdy ovulaci 8. den mám. Takže už někoho takového znáš
co tim chceš říct? ![]()
Tak jak to tady čtu tak to bude 50/50,a nic jinýho mi nezbejva než se minimálně 2týdny stresovat nez si budu moc udelat test
![]()
Spíš nejsi. pokud tak moc nechceš tak si to můžeš pojistit i HA. ![]()
@pipatra chci tím říct, že @ne-silenamatka už někoho takového zná
Ty se neboj, šance u tebe je minimální ![]()
Ahojky,
mám dotaz. Mohu otěhotnět týden před MS? Měla jsem styk týden před MS, ale pak jsem za ten týden tu MS opravdu dostala. Nicméně teď je to 3-tí týden od styku a mám bolesti v podbříšku, motá se mi hlava, nevolnosti, zimnice, podráždění, časté chození na wc, skleněné oči. Co si čtu tak to jsou možné příznaky těhotenství, jen mi do toho nepasuje ta MS co jsem dostala týden po styku. Poradíte mi? ![]()
Teoreticky je to možné, udělej si test. Jinak to co popisuješ může být nějaká viróza, zánět močových cest cokoliv.
@Alinea otěhotnět lze vždy, někdo otěhotní i při ms.. jestli je to 3 týdny, tak si udělej test.
Ten mi ještě nic neukázal. Zkoušela jsem ho ráno a nic.Jen ovulační test mi ukázal ducha, ale to nic neznamená. Budu muset počkat. Ale jen jestli s tím nemá někdo nějakou zkušenost.
@Alinea píše:
Ten mi ještě nic neukázal. Zkoušela jsem ho ráno a nic.Jen ovulační test mi ukázal ducha, ale to nic neznamená. Budu muset počkat. Ale jen jestli s tím nemá někdo nějakou zkušenost.
Po 3 týdnech by už test měl být pozitivní a pokdsi navíc měla ms, brala bych to, že těhotná nejsi.