Má málo mléka?

Jajvy
19.1.14 09:13

Ma malo mleka?

Ahoj. Vcera jsem premyslela o jidelnicku me 13 mesicni dcery a dospela jsem k tomu, ze jsem asi hloupa a uz dlouhou dobu ma min mleka, nez ma mit, tedy 500 ml mleka denne.Mame to takto: rano kojeni a to kojim jen chvili a myslim si, ze moc nevypije, pres den ji davam bud jeden bily jogurt 150 gramu anebo nema jogurt a ma vecer kasi ze 150 ml vody a pred spani kojeni a to take moc dlouho nepije.Sice nekdy kojim 2 krat za noc ale nekdy ne. Takze kdyz to spocitate, tak ma asi mleka dost malo za ten den, ne? Davam to tak uz dlouho, tak me napadlo, co kdyz jsem ji tim nejak ublizila? Poradte mi prosim, co pridat. Jenze problem je, ze nevim, kolik vypije pri kojeni. Porad jsem presvedcena, ze malo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2777
19.1.14 09:20

@Jajvy Ahoj, a má k tomu ještě jiný přísun tekutin? Čůrá a kaká normálně? Nehubne/přibírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
19.1.14 09:33

@Jajvy Já bych to nehrotila, moje 14 měsíční mlíko nejí, ani ve formě UM, ani jogurt, nic… takže veškeré mlíko je pouze to co nakojím a co nadělám, když si vezme jednu lžíci, zjistí, že je to mlíko a už ji neotevře :nevim: dokonce ikaši dělám nemléčnou do vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
19.1.14 09:36

@Jajvy ona už bude pít při kojení jen chvilku, ale vytáhne si dost. Já bych z toho strach neměla. Malý to mě v tu dobu hodně podobné. Jen jsem mu už i občas dala třeba pudink nebo domácí pribináček, kysanku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.14 09:39

A co tě trápí? Podle nových výzkumů to s mlékem a obsaženými látkami není zas tak horké. Třeba takový vápník - daleko více ho je v tvrdém sýru, ten už může. Nebo zařaď luštěniny atd. Myslím, žes jí neublížila, některé děti nechtějí žádný mlíko, jen co ochutnají maso a zeleninu a jsou v pořádku taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová