Zpět k původnímu mléku?

219
18.1.14 18:00

Zpět k původnímu mléku?

Ahoj, poprosila bych o radu? Miminko jsem krmila UM nutrilon ( forte - na dobré sny ), kvůli ublinkávání jsme po 7týdnech přešli na Sunar Nutradefense. Na něm je asi 5 den. Ublinkávání se nezlepšilo, stolici má pravidelnou, ale sunar ho bohužel nezasytí. Myslíte, že by byl velký problém se opět vrátit k nutrilonu? Po tak krátké době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10338
18.1.14 18:08

@moby pokud nevyhovuje, tak bych klidně změnila, my jsme taky po týdnu změnily, pak jsme měsíc byly na jiném mléce a nakonec sme se vrátily k tomu původnímu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
18.1.14 18:14

Jo a na ublinkávání můžete zkusit nutriton-nám pomohl ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
18.1.14 18:37

Vzhleden k tomu, že ublinkávání se nevyřešilo, tak bych se klidně vrátila… a nedělá se Nutrilon přímo proti ublinkávání??? Já myslím, že jsem takové mléko někde viděla, ale nevím od jaké to bylo značky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
18.1.14 18:45

Na zvraceni jsou antirefluxni mleka, AR. Ale ublinkavani je u deti normalni, nic bych do ditete necpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3485
18.1.14 18:57

Nas ublinkaval furt, ted ma ctyri mesice, pretaci se furt na bricho, vali sudy…takze je poblity porad fest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
18.1.14 19:11

Koukám, že mají i Sunar Nutradefense extra, ale nikde ho nemají tady u nás v okolí :( Asi se budeme muset vrátit k nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
19.1.14 15:44
@moby píše:
Koukám, že mají i Sunar Nutradefense extra, ale nikde ho nemají tady u nás v okolí :( Asi se budeme muset vrátit k nutrilonu.

ten je úplně stejný jako nutradefence, jen má víc zasytit, ale bez výsledku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová