Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím..
Mam dotaz..chystame se zacatkem mesice do kina, malej ma dva mesice a netusim kdy odsat a hlavne kolik, aby mu nechybelo..
Diky za rady..:-)
@Lzucis kino? Tak to je tak jedno nahrazené krmení? odsaj, kolik zvládneš a těsně před tím, než odejdete
takto bych to řešila já.. těžko odhadnout kolik, u nás stačila bohatě 80-100 ml, většinou dal z flašky tak max půlku
bo z flašky to nebylo ono
Ono to moc dopredu a pak skladovat nejde.
zalezi kolikrat bude „hlidac“ krmit…a taky zda maly vubec vezme flasku?
tad jen kojis? ono i na tu flasku se musi naucit a zvyknout…
nestihla by jsi kino mezi kojenim?
Ja takhle byla na 2. dile Hobita. ale mam teda kino 10 min chuze od domu..
Eva
@martina.se no mame to tak na 3 max 4 hodky..jenze ho obcas uklidni jen prso..tak mam obavu s timmnozstvim..jedno krmeni z flasky nenarusi nijak kojeni, vid?
@Lzucis píše:
@martina.se no mame to tak na 3 max 4 hodky..jenze ho obcas uklidni jen prso..tak mam obavu s timmnozstvim..jedno krmeni z flasky nenarusi nijak kojeni, vid?
no to nenaruší. Ale jsi si jistá, že vezme flašku? Můj kluk ji třeba hodně odmítal
a mohl mít hlad, jak chtěl, ale stejně natahal jen naprosté minimum ![]()
@Lzucis píše:
@martina.se to by chtelo vyzkouset asi
jj, to jo
kdyžtak se dá nakrmit např stříkačkou přes prst a pod.. ale to chce taky trénink
zase není problém s flaškou, mimčo tahá prst a bokem se mu právě pouští z té stříkačky.. taky varianta.. ![]()
Prave jak pise @martina.se on vubec tu flasku nemusi vzit…
a taky mame nej uklidnovaci prso, ale kdyz nejsem doma…tak nekdy proste manzel nosi a chova a chodi od okna k oknu…proste bych nakojila tesne pred odchodem…v lednicce mela trochu pro krajni nouzi odsato a k dispozici flasku, ale i strikacku a proste by to hlidac do ditete nejak natlacil…ale pokud jde o uklidneni, tak to nenahradi prso…
Eva
Skus mu dát flašku jestli ji vůbec veme… já měla odstřikané apoň dve dávky, někdy vydržel 3h ale někdy jedl i po hodině…ale já měla pro případ i UM (snad 3× ho dostal a nezabilo ho to ale měla jsem jistotu že nebude hladem) a já odstříkavala vždy do předu ať se nemusím těsně před odjezdem stresovat odstřikováním
@ewes píše:
Prave jak pise @martina.se on vubec tu flasku nemusi vzit…
a taky mame nej uklidnovaci prso, ale kdyz nejsem doma…tak nekdy proste manzel nosi a chova a chodi od okna k oknu…proste bych nakojila tesne pred odchodem…v lednicce mela trochu pro krajni nouzi odsato a k dispozici flasku, ale i strikacku a proste by to hlidac do ditete nejak natlacil…ale pokud jde o uklidneni, tak to nenahradi prso…
Eva
přesně toto bych udělala aji já.. ![]()
@Lzucis verim, ze to nejak zvladnete a hlidani si s tim poradi ![]()
u nas manzel proste nosil sem tam po byte, houpal se s ni na mici..
flasku jsem zkousela jednou a dostala jsem do ni jen to co z flasky kapalo, jinak netusila co s tim…
Eva